I be working all day


Stress, hets och ett trasigt knä.

Idag har jag tävlat, kom tvåa av tre startande för jag stressade upp mig på mitten av banan eftersom jag tänkte för mycket på att jag var jagad. Ja ysch ja, sen när jag kom in mot slutspurten så började mitt vedervärdiga vänsterknä att göra sig påmint. Så nu sitter jag här med en silverplats och ett ont ben, men det gör inget, för det var inget viktigt ändå. Däremot så vann våra fina ungdomar UNT-cupens masstart och final, grattis på dom. Även dom som ställde upp på sm-staffetten kan ha gått riktigt bra. Dom låg fyra efter andrasträckan, men mer har jag inte hört, får titta på resultaten ikväll, jag menar fyra utav 58 lag är fenomenalt ! Nästa år, då jeflar !

kukifitta!

Som en på min mors jobb gick runt och skrek i somras, jag tyckte det var kul, ingen annan, för så får man inte säga.

Jag har typ precis piggnat till, det känns hopplöst, jag borde ha städat undan, gått till biblioteket och inte minst gått upp ur sängen iallafall. Men när man vaknar till lite och hör Grappe sitta vid sitt wow så känns livet värdelöst att leva, jag förstår inte hur han orkar slösa sin lediga tid på wow ! Så jag har somnat om flera gånger och tänkt att "nästa gång kanske han gått därifrån", men nej, han kom in hit en gång vid halvtre och klagade på att jag var seg bara, tänk om han visste varför.

Tlöttblött

Ah, har badat OCH läst Nemi, 50:e utgivna numret i sverige, känns som om det varit fler. Nu ligger jag på tork, gillar inte att somna blöt. Spelade lite jeopardy, men det sket sig, massa politik, me no like. Skulle skriva något jätteviktigt, men har glömt vad. Godnatt.

Piuuuuh.

piuh, eller hur man nu skriver det med bokstäver, så tycker jag om dagen som varit. Idag har jag varit hemma hos mina föräldrar, pratat med min mor, stulit kläder och lekt med lillasyster, i ca en halvtimme, tills Sandra messade och klagade på att jag var seg. Korven, ja jag tror hon är korv from nu syster liten, klagade på att jag uppdaterade för lite eftersom hon nu börjat läsa här.
Men vad sjutton, jag är på jobbet från ca halvtvå till tio, alltså jag åker härifrån vid ett och kommer hem vid halv elva- elva, därefter blir det mat, antingen hemma eller på max/donken, sen tittar vi på serier några timmar och sen sover jag till tolv, gör mig iordning och sen startar samma process. Det får vara så ibland, har man ett jobb vid sidan om och inte livnär sig på sitt bloggande(vilket kan vara svårt när endast 15 st entusiaster läser ens blogg) så hinner/orkar man inte alltid.
Tillbaka till dagen, vi åkte till jobbet, den enda incidenten på vägen dit var några stirrande gubbar i en korsning, "ryyyyys" säger jag. På jobbet var det möte, och vi fick frukt, godis och nötter för vi jobbat duktigt och prodcerat över hundra procent i flera veckor, dock tvivlar jag på att dagens produktion var så bra, men det var maskinernas fel. Jobbade med Sandra fram till sex och C från sex till tio, så det har varit helt OKÅ asså. Diskuterade katter och hundar med alla tan..eh... kvinnor på jobbet och fick dåndimpen när någon nämnde tandsten, jag menar, jag har själv skrapat tänderna några gånger det ilar och gör ont på mig, om man ska skrapa kattens ränder kommer dom gå sönder ! Och ja, jag vet att jag överreagerar.
Sen har jag åkt PILEN, blev max-middag idag, jag hatar snabbmat.
Entourage och Nemi.

hejjs.

Me löv !

Den här designen är mörk som hösten, men jag tyckte om den till skillnad från hösten.
Dagen är avklarad nu, jag har gjort allt jag velat idag tror jag, förutom religionen. Jag blir inte klok på den där jävla religionen, men innan nästa vecka ska jag försöka bli klar med den. Dessutom blev det mer jobb på tvätten imorgon och Fredag, det är skönt då får man lite pengar att överleva med.

Konsten att göra ingenting.

Jag är i skolan, jag bara sitter.... och sitter förstås. Jag har gjort klart svenskan, som skulle skrivas för hand förövrigt, och skulle nu egentligen jobba flitigt på min uppsats i religion som jag började smått på förra veckan. Nu till det lite jobbiga här då, dom har stoppat in windows i dom här datorerna istället för os, så allt som jag sparade förra veckan är borta, kaputt, finns inte mer. VEM FAN INSTALLERAR WINDOWS PÅ EN MAC ?!

I'm gonna chase him and hunt him down !

Nejmen, det känns lite bittert, för det fanns ändå en grund till mitt arbete som nu är borta. Så nu ska jag börja om...

Nedu

Det ringde inga arbetsgivare igår, så när som på Ann (från tvätten) , och hon ringde inte på utsatt tid, utan halv nio på morgonen, jag hade gått och lagt mig vi hal fem så var lite trött vid den tiden, men jaja, jag fick iallafall jobba två dagar den här veckan. Då kanske jag får ihop pengar så det räcker till nästa månad och kan söka jobb privat ett tag till utan någon jefla arbetsförmedling... JAG VERGRAR !... Nejmen nu ska sjukis till arbete.

"Jag fyller år, TRE år"

Ännu en natt sitter jag framför datorn, fastän jag egentligen skulle behöva sova inatt eftersom det är skola imorgon. Jag är förkyld och kan helt enkelt inte andas lugnt och normalt när jag lägger mig ner, istället sitter jag här tills jag är så utmattad att ögonen faller ihop automatiskt och jag kan somna med öppen mun så hela halsen torkar ihop utan att jag bryr mig. That's the sad truth.
Att jag sökt massa jobb nu också bidrar väl kanske lite till sömnlösheten, jag tycker inte om att leva i ovisshet, jag vill veta,

NU!

Så även om ni inte vill ha mig (om någon av er arbetsgivare mot förmodan skulle läsa detta), så ring mig imorgon runt 15-16 och säg det, tack.

Annars har dagen varit bra, jag har varit på treårskalas idag. Det första födelsedagsbarnet gjorde när hon såg mig var även att ge mig en upplysning om att hon faktiskt fyllde TRE år, men det visste jag väl redan? Hon är söt hon. Vi hade rätt så mysigt alla, fikade, tittade på Disney channel och småpratade.

Täppt i näsan.


Längtan

Varför saknar vi alltid det vi inte har, men uppskattar det inte när vi har det utan tar det för givet?

Idag iallafall så blev jag så otroligt sugen på att gå ut och gå i det guldskimrande solskenet som kom fram på eftermiddagen, så det blev mycket tankar. Hela vägen runt Gränby sportfält och till 4H-gården tänkte jag, sen stannade jag lite och klappade på några små söta hästar, verkligen jättefina ponnys har dom! Sen stirrade jag på dom elaka tjurarna som stirrade tillbaka och drog mig hemåt.

Jag längtar tills jag blir frisk, tills jag får ett jobb, tills jag ska börja tävla igen och umgås med människor, men mest av allt så längtar jag tills Camilla ska börja plugga i Uppsala, för då får jag en nära vän här(om hon har tid att leka med mig mellan alla tentor vill säga och om hon flyttar in i staden) som inte bor tusen mil bort, typ i Gottröra eller Rimbo.

Tjuvtittat.seFörlåt, men jag var tvungen

KissiPissi

Idag har jag badat halva dagen, sen åkte vi drive trough på donken för att sedan åka och leka med Lillis. Där vankades det RISK, jag hade en bra början med belägringar i nästan hela USA, men fick sen storhetsvansinne och tog över Asien medans Grappe och Lillis byggde arméer på sina håll. Så jag åkte ut rätt så fort sen, även fast jag sparade kort så jag fick ca 30 soldater så blåste Grappe ner alla på en gång, bättre lycka nästa gång.

Sen lånade jag bok om andra världskriget (är så dålig på det) så nu kan jag lära mig lite mer, om Dagen D och dess förberedelser iallafall. Det var andra boken jag började läsa idag, har kommit in en bit på 1984 också, spännande må jag säga faktiskt, har inte kommit så långt ännu, men jag chansar på att en revolt kommer. Sen har vi ju den där Arn- serien, men har inte kommit mer än ett kapitel ännu, så den kan vänta lite. Sist är det såklart Niklas Krogs bok, "En magikers styrka", som vi brukar högläsa på kvällarna. Vad jag vill få fram är att min hjärna förmodligen i framtiden kommer mixa ihop alla dessa böcker när jag tänker tillbaka, och det kan bli spännande.

Bikt.

Jag måste erkänna, jag tjuvläser Blondinbellas blogg ibland. Jag förstår inte hur hon har kommit så långt med den, men jag avundas hennes drivkraft enormt mycket, och hon har en glöd som få förunnats. Iallafall, idag så hade hon bilder från Makemebabies, och jag kunde bara inte låta bli.
Erkänn, vi skulle få rätt så söta barn ihop
(Även fast dom ser lite "dubbad reklam" ut).

Är det inte underbart ?

Jag satt här och tittade igenom lediga jobb i Uppsalastaden, och tänk, dom ska ju bygga ut Gränby, därav tillkommer det jobb, så nu har jag sökt till Stadium och hoppas hoppas hoppas att jag får det! För det vore härligt, ett försäljningsjobb som handlar om sport!

Welcome hell, hay que asesinarlo !18:e September, en alldeles vanlig dag.

För tre år sen sprang jag mitt första riktiga sm den här dagen, samma dag låg min vän på BB och klämde ut en bebis. Tänk vad tiden går fort, 16 år var vi då, men det känns inte som om så mycket har förändrats sedan dess. Kanske har jag väl fått en uns mer självkänsla och faktiskt lärt mig, som så många andra gör med åren, att det inte är utseendet det är fel på utan huvudet.

Nej, om man skulle ta och åka till Ikea, för det var år och dar sen, och det är rackarns trevligt där trots allt. Någon som är sugen på Ikea? Lite bara?

Inatt jag drömde något som ...

Var hemskt, allt var hemskt rakt igenom. Först så var vi massa folk hemma hos farmor, hon var inte där, men vi var massa ungdomar där, det kändes nästan som om vi satt i fängelse. Filip gjorde slut med Josse, hon brydde sig knappt, inte på utsidan iallafall men hon var nog ledsen, jag försökte prata vett i ungarna, det gick inget bra.

Jag vaknade till lite och skulle berätta för Grappe, men hann inte utan somnade om.

Nu var drömmen nästan densamma, vi hade gått ner till mina paeron och satt och åt. Jag satt mellan pappa och Grappe då min far helt oprovocerat började ta på min rumpa innanför byxorna, då blev jag arg, riktigt arg, och sa att "nu får det fanimej vara sista gången han gör så" sen gick jag ut och satte mig på en kulle utanför deras altan. Efter att tag kom pappa dit med ett skärp, han tyckte det var jobbigt att jag sagt ifrån och skulle strypa mig, men han var inte snabb nog så jag tog skärpet och drog runt det så hårt jag kunde runt hans hals. Med skärpet runt halsen förvandlades han till en grön äcklig gubbe, men ville inte dö, så jag började hugga i den gröna tingesten med yxor och diverse vassa saker.

Mer kommer jag inte ihåg, men jag tyckte drömmen var läskig, och angående pappa så har han aldrig gjort så och skulle aldrig göra så vad jag vet, så haka inte upp er på det.

Jag sitter i skolan :)

Det är faktiskt ganska skönt, med tanke på att jag har ett "eget klassrum", tyst och lugnt. Jag borde plugga, jag ska plugga straxt, men jag har ingen inspiration riktigt ännu. Imorse hade katten gömt alla och verkligen alla mina hårsnoddar, jag borde ha ca tio stycken så jag förstår inte hur hon lyckades med det. Ska kolla om jag har några ruliga bilder på den här inloggningen nu. Sen väntar religion.


Aja. det funktionerade inte att ladda upp bilder här och nu, annars hittade jag rätt så söta bilder från min gamla kalender som aldrig blev färdig, där temat var att allting i bilden skulle vara svartvitt utom någon detalj som lyste upp allt.
You're willing, I'm waiting. Turn out the lights.
PANGkakor

Det var längesedan jag åt det, tror inte det hänt på över ett år, men gott var det. Nu vankas det barnprogram, funny funny, förlåt för min barnslighet, men det är faktiskt rätt så kul ibland att titta på.

Har varit i skolan idag, brum brum, jag läste en psykologibok om anala, orala och falliska karaktärer, något av Freuds påhitt. Egentligen skulle jag skrivit en religionsuppsats, men det gick sådär.

bara en liten rättelse, eller vad man ska säga?

Tjejen som jag trodde kom in före mig i mål var i själva verket efter mig, vilket var skönt. Angående min spurt, som jag tidigare klagade på att den inte var så stark, så var den nog det enda i dagens lopp från min sida som faktiskt var snabb, när jag tittade på sträcktider nyss så var den, bortsett från att vissa har samma tider, den fjärde snabbaste spurten av alla 24 (?) D20 tjejjor(nu har jag ju suttit och försökt att räkna ut det i huvudet,  men cirkus så var det iallafall).

Hejsi todajsi.

Igårdagen och idagen har lillesyster varit här då med sin lilla herr grå. I början så bråkades dom och lillan var lite rädd för inkräktaren, hon följde varje steg han tog, sköt rygg och fräste när han lekte med hennes leksaker. Efter en dag tillsammans så gick det bättre, hur bra som helst faktiskt, det är positivt. Nu kan dom träffas i framtiden och leka tillsammans.

Idag har jag hunnit med att tävla lite också, godkänt resultat blev det, jag kom individuellt 5a av 8a st andrasträcks löpare, kom in på fjärde plats och hela laget blev totalt 4a. Egentligen, om alla hade kört med rent spel så hade vi nog kommit trea. Men men, vissa personer som inte kan orientera springer ju iallafall och då springer dom efter andra, det är förargligt.


Dagens spurt var kanske inte så stark, men får träna upp konditionen till 25-manna.

Ännu en dag till spillo.

Det känns inte som om jag gjort någonting vettigt idag. Jag vill göra saker, inte bara sitta hemma och dega eller sova, det måste vara det tråkigaste som finns. Nu tänkte jag skriva lite om veckan som varit dock.

I onsdags så var vi ute och åkte lite bil, bara för vi kan. Så kom Grappe på att vi skulle åka hem till Lillis och Tony, så gjorde vi, väl där bestämdes att dom skulle lana. Jag och katten fick också vara med på lan, vi var måttligt roade, jag misstänkte att katten inte ville gå på lådan, iochförsig inte så konstigt, deras kattlåda var i det äckligaste laget (Tony har en katt som är runt ett år nu), hon var även på sin vakt hela tiden eftersom den stora katten, Timon, retades väldigt mycket med henne. Jag tyckte synd om lillkissen, hon hade ju ändå varit hos veterinären på morgonen och fått spruta så jag ansåg egentligen att det var hemskt nog, men ville ge det en chans för Grappes skull. Jag hade bara tråkigt för jag tycker lan är ett otroligt överskattat påhitt.

På torsdagen hade katten kissat på madrassen där jag och Grappe sovit, eftersom min katt egentligen är den rumsrenaste katten i världen så tog jag hem henne då, för hon kan ju inte gå och hålla sig tills hon nästan spricker för att dom inte kan städa undan äckellådan. När vi kom hem så sprang hon till SIN låda och bajsade, sen dansade hon runt, jamade och var ytterst glad att slippa den stora läskiga katten. Den dagen ringde min mor mig och ville att jag skulle köpa ett par presenter från henne till kusinvitamin, så då bar det av ner på staden. Jag tänkte lite när jag var där, hur automatiska vi är fostrade till att vara, jag menar, jag råkade gå lite nära en kvinna inne på hm eftersom det var trångt, precis när jag gick förbi så slängde hon lite mycket med armen som om hon pillat på ett plagg och sen ångrat sig, vi krockade och precis ögonblicket efter så får båda ur sig varsitt livlöst "Oj, förlåt" och sen inget mer. Tråkigt.

Igår var jag i Enköping på fest, nykter, det var inte så kul att vara nykter på en fest där man inte känner så många måste jag säga. Det har nog också med uppfostran att göra, man ska inte prata med främlingar, så det är en spärr inne i huvudet som säger till mig att det är fel även fast jag vill kunna släppa loss bland främmande människor.

Idagen har det ännu inte hänt något spännande direkt, hämtade Grappes dator i gottsunda efter lanet, inget mer. Sitter just nu och väntar på lillasyster som kunde kommit för flera timmar sen om hon tagit den bussen hon skulle, men nej, då skulle föräldrarna vara snälla föräldrar och skjutsa henne istället för att hon skulle behövs åka sunkbuss, sen ändrade dom sig så fick hon åka sunkbuss iallafall fast två timmar senare, idioter, eller nej, BUSSigt.
Ska ändåck fråga systeryster om hon vill bli av med sin sushi-oskuld idag :P.

LAN

Väldigt överskattat påhitt, men men, då är jag ju ändå bara moraliskt stöd också.

Jomenvisst.

Nu var det ju såhär att jag skulle sitta här och skryta om att jag hade blivit en mycket mer ordningsam och duktig person än förut. Jag planerar, jag ringer viktiga samtal, jag har ett jobb (även fast det är en vikarietjänst), en liten kissekatt som jag sköter om helt själv (utan att någon säger åt mig att mata katten eller rensa lådan), en bil och tänka sig, jag sköter till och med skolan prickfritt. Allt det skulle vara med, men här är problemet, jag har förträngt att mejla min mentor som jag så dyrt och heligt lovade tidigare idag :o. Jag är väl inte mer människa än alla andra helt enkelt.

Annars idag har det gjorts mycket.
Först var jag i skolan, där satt jag i fyra hela timmar i sträck och jobbade på ett, enligt mig, helt värdelöst papper om språkhistoria. Det är en del i svenska b-kursen som jag tycker borde tas bort.

Sen gick jag hem, ringde veterinär och bokade tid på onsdagen klockan tio, då ska kattlen få spruta.
Efter det ringde jag adressändring, och "så snart som möjligt", som han uttryckte sig i växeln, så är jag och Grappe officiellt sambos.

Sen åkte jag till lille Rimbo och hämtade ut mitt körkort, jag är ful på kortet, och även bilen togs med hem denna dagen.

Med bil kan man storhandla, men vi var inte så vana med att storhandla, så det blev inte mer än en och en halv kasse ändå :p.

Sist men inte minst åkte vi hem till Maria och pockade plommon.

Det var hela min dag skriven på lite isländskt vis, för som jag läste i mitt häfte idag så räknas mer handlingar än känslor i isländska sagor.

Hohohohoho, jag var rätt så rolig en gång i tiden,

typ i våras när jag inte skrev för att skriva utan väntade på inspiration och skrev mer sällan. Här är ett utdrag från den 26:e Mars -08 på min gamla blogg:

  -Min helg då ? Har som sagt vart på klassfest, vilket var kul.
 Jag har vart på lan... det går att diskuteras vad jag tycker om att vara moraliskt stöd på lan.

I måndags åkte jag till gottröra, hela tjocka familjen var där, mamman och pappan och systern och bröderna, Jimmys flickvän, Johnnys pojk-vän, Kusinvitamin och hennes/Josses kompis.
Vi spelade spel och åt mat.

På tisdagen åkte vi till arlanda för att sälja Jimmy som slavarbetare på Nya Zeeland, när vi kom till flygplatsen mötte vi en lurk som vi bestämde oss för att skicka med, Vincent hette han tydligen, men vissa av oss var vana vid att säga Håkan, så vi kallade honom för Håkan. Vilket som så lär dom precis vara framme nu efter en 32 timmar lång flygresa med en 10 timmars mellanlandning på Malaysia.


Ja, JAG tyckte att det var roligt iallafall.  Nu är Jimmy hemma  igen, Vincent glömde han kvar där nere, har hört ryktas om att han bosatt sig permanent på ön.

Ny dag, nya möjligheter.

Idag ska det plockas undan här, på ett eller annat sätt. Har också halvt om halvt lovat svärmor att vi ska hem till henne och titta på gudstjänst, gäller bara att lura med Grappe på ett smidigt sätt då han vägrar kyrka. Jag vet inte vad folk har emot kyrkan och tron, jag tycker det kan vara rätt så mysigt ibland och man kan tänka efter, det är ju inte så att man MÅSTE gå dit för att be till gud.
 

bulleribock

Idag har varit en bra bakisdag trots allt, älskling lagade mat åt mig och vi har sovit alla tre nästan hela dagen, det är ingen ordning på allting, som min barndomsidol skulle sagt, men det är skönt.

Det var kul

, men nu hoppas jag det dröjer länge till nästa gång. För idag, som så många gånger förr, har jag upptäckt varför jag så sällan dricker alkohol nuförtiden. Vad jag än gör, varannan vatten, bara samma sort hela kvällen osv osv, så mår jag SKIT dagen efter, vilket som, gårdagen var kul.Kvällen började så fint med salong SandraVi kände liksom att C var så hopplös att hon var tvungen att ha en påse på huvudet, men sakta började det växa fram både armar ögon och mun."Ta kort på mig ! Ta kort på mig !" 
Och sen plockade hon fram den vackraste min hon hade.Svante goes old.Sen kom vår allas körskolelärare förbi, han hade köpt två chokladkakor till mig, det var ganska gulligt gjort faktiskt.Sandra gick ner i källaren för att hämta madrassen, när hon kom upp var hon sig inte riktigt lik.Älskling lekte rockstar nästan hela förfesten, han besökte också salong Sandra och fick håret ansat.

Sen blev det en intressant kväll på people, katten och kameran fick stanna hemma dock. Efterfest bjöds det också på i la casa de Grappe, tillsammans med chefens son, min gamle orienteringsbuddy och deras vänner. Våghals, gh och Liar liar. Detta gör vi om.... Långt in i framtiden, now I need to stay sober for a while. Nyår nästa, i Bålsta hos Svante !

Tack för igår allihop.


BAJJAMAJJA!

Jag har hört saker idag som jag inte ville höra, och personer kommer ställas mot väggen !

Annars mår jag bra, jag tror fortfarande hela veckan vart en dröm, fick köra Patriks bil idag, första gången på riktigt som jag kört en gammal bil utan servo och med en helt omöjlig växelspak, så Patrik fick sitta bredvid och hjälpa mig lägga i backen och ta ur backen med xD. Sen spelade vi kort och efter mycket tjat så armbröts jag och Mickis, hon vann på högern och jag på vänstern, jämna alltså, så nu kan våra pojkvänner sluta tjata om det :P.

JobbaJobbaJobba

Jag fick hoppeli in på tvätten idag och imorgon, fredagen med, men det sa jag nej till, för då ska det festas.

Kisslekattens bedrifter.

Igår när jag höll på att somna så smög sig en liten kisse upp mot mitt ansikte. Hon nosade försiktigt på mina ögon och min näsa, hon kryper längre upp mot hyllan ovanför sängen och SWISCH så har hon tagit min hårsnodd, sprungit ut i hallen och leker för fullt :P. Jefla skitkatt, alla mina hårsnoddar är sönderrivna eller borta.Bilden är några veckor gammal, hon är lite tjÅckare nu :)


Jag kan flyga, jag är inte rädd.

Idag provade jag mina vingar för första gången, premiärturen utan handledare. Åkte ner till Rimbo med syftet att hämta upp lillasysters pojkvän hos honom, men hamnade både hemma hos Lilla C och på min f.d. skola. Kändes bra, mycket lugnare när man får ta allt i eget tempo.

Jaja, nog om allt angående körning.

Jag har blivit bjuden på tioårskalas :D, lillkusinen (som snart inte kan kallas för lillkusin) fyller tvåsiffrigt ! Jag kommer ihåg när hon var världens sötaste bebis ju!

På fredag är det fest, då ska jag vara onykter för första gången på riktigt länge.

Jag har hunnit planera in skola de närmsta tre veckorna.

Snart ska jag skriva cv och söka ett riktigt jobb.

Osch osch

Dagen har varit bra, riktigt bra. Uppkörningen var ver förväntan och jag förvånades över mig själv och min koncentration när det verkligen gällde.

Efter det så ringde jag massa folk och fick massor av grattissamtal från släkten när moderskapet ringt runt.

Grappe ringde storasyster Celina och frågade om hon hade lust att äta sushi med oss, så blev det.
Sen lekte vi massa guitarhero, fotografiera och busa med tok-katten. Det var en väldigt trevlig eftermiddag/kväll måste jag säga, tack för idag.

JAGGJORDET!

JAGHARKÖRKORTJAGHARDET ! Eller jag har en ful lapp iallafall, men jag klarade av provet och fick godkänt !! :D

RSS 2.0