Ursäkta dålig uppdatering, jag lovar att bli bättre, kanske

Såhär är det då, hela helgen har jag jobbat, och idag har jag städat hela dagen och haft körlektion.

Men jag ska ändå berätta en sak om att jag ALLTID råkar klämma ur mig helt fel saker i helt fel situation, ex. på expert när jag sa till Patrik "Det finns likadana därborta fast det va' bara den här som va' billig" i kassan om en brygga som dom hade råkat felmärka priset på. Eller när jag i lördags fick fram mitt favorituttryck "TJOCKIS" inne på en pizzeria när jag bittrade på Grappe och en av dom fetaste kvinnor jag sett i Sverige satt bredvid och åt ( till råga på allt där så började jag apgarva efteråt). Jag är inte så smidig när det gäller sådant, men det är ju jag, vad kan man begära?

Kanske fortsätter bli dålig uppdatering, har precis kommit på att jag jobbar hela helgen... from. imorgon.

Mitt lyckopiller

Klassfest avklarad, yea, det var roligast på länge, jag har skrattat så mycket att jag är hes :P. Kommer mer detaljerat senare, och kanske en och annan bild med, men är tvungen och säga att jag och Johan hade ganska roligt dom sista tio meterna vi gick tillsammans. Han TVINGADE mig att låta honom sitta på min rygg samtidigt som han drog med min medhavda tandborste i munnen, runt munnen och i ögonen på mig xD.

Hade bra allesammans, jag måste sova pga jobb imorgon, kommer kanske bli jobbigt... höhö, nu var jag vitsig.

Jag har fått ikea-feber

Sådär sådär, det blev scones, fort, enkelt och gott.

En gammal kompis till mig pratade om kärlek, om att allting handlar om kärlek och självkänsla. Hur många tänker så idag?
Jag menar det verkar ju som om allting är om pengar O_o. Att jobba för att leva eller att leva för att jobba, det är frågan, känns som att det just nu är det sistnämnda för min del, i vinter, då ska jag åka till arlanda och säga, "Ett plan utomlands tack".

Jag vill till ikea !

borde egentligen röja undan alla bevisen

på hur slarvig jag är, men jag orkar inte.

Jag vill leka med Fabian, men han har inte tid med mig, och jag har aldrig tid med honom heller, förlåt. Grappe raidar som vanligt, och jag dör av tristess ännu en dag, läste nyss en blogg där det stod att tjejen som har den ifråga lyssnade på bandit, jag ska nog också sätta igång webradion snart, och kanske baka lite bröd eller något. Får la se.

Idag har jag sovit, äntligen sovit ut för första gången på hela veckan, sen åkte vi buss ner till Grappes syster som just nu är på festival (väldigt avundsjuk även fast det bara är jefla p&l, jag vill också på festival, helst igår) och matae hennes katter och gosade lite med dom, sen blev det jordgubbar och alkohol som inte ska drickas idag dock. Jaja, fick i oss lite sushi också, tror jag börjat vänja mig med smaken, för jag tyckte det var gott !

Herrå

EFTERLYSES

I AM BOOOORED . Om någon har ett bra "att göra" tips när man har apselut inget för sig. Tell me :)

FÖR FABIANS SKULL...

Så har jag centrerat bilden. Ville bara visa känslan jag känner när jag tänker på min mamma och hennes kontrollbehov just nu, jag behöver en "mammapaus" i minst en månad, vilket kan bli svårt för jag jobbar på den där jefla golfbanan ute vid  paeronen.

Det tänker jag INTE göra nästa sommar iallafall, för efter den här hösten så är jag fri, fri att göra vad jag vill. Då  ska jag se världen :D. Så därför slavar jag på för slavlönen ute på cafét och med bajslukten på tvätteriet, men jag ska inte klaga, trots kväljningar ibland så stretar jag på och gör så gott jag kan, så gott jag kan för att få så mycket extratid som möjligt.

Går upp klockan 03.30 för att gå världens längsta väg till bussen eftersom inga stadsbussar går utanför mig förrän vid halvsex, åker buss i en timme står och går och går och står i åtta timmar för att sedan gå tillbaka till bussen och åka tillbaka.

 Guuuud jag är en machosist ! Seriously, vem gör sådant frivilligt ?


Men men, positivt tänkande:

pengar på kontot, steg på min nyfunna stegräknare och ja, jag har ju någonting att göra på dagarna, om än stå att sortera tvätt som luktar omänskligt och har diverse oidentifierbara ting på sig/ikletade i sig :P.
Och det där med stegräknaren, mest för kul så hade jag den på mig idag för att se ungefär hur många steg jag går en vanlig dag, 20 372 (!), det var förvånansvärt många, trodde jag skulle ha ganska mycket steg, men chansade på 15 000 max.


Jaja, förlåt för dett otroligt tråkiga inlägg, bilden är ju kul iallafall xD.

Aaaah

Idag hittade jag en stegräknare :D. Det var kul, den har jag haft idag. Sen har jag solat med min lillasyster och köpt jordgubbar PUNKt.

... ... ... blir iallafall pengar på kontot, som sagt

Folk som frivilligt är vakna vid den här tiden måste vara dumma i huvudet :o

p.s. måste ha en filosofikategori, för trött för att ordna det just nu bara. d.s.

Nu har jag filosofierat litegranna igen.

Jag har tänkt på det där med mat. Var precis med faderskapet på max, efter en ganska så lyckad bilfärd och en fint parkerad bil. Dom använder varken hårnät eller handskar när dom gör iordning hamburgarna där. Jag vet inte hur många gånger det diskuterats om hur äckliga mattanterna i skolan är av min närhet, tänker ni ens på att det är precis lika äckligt om inte värre när ni sitter där på snabbmatsrestaurangerna och sluffsar i er fettmaten? i skolanmattsalen brukar man ju iallafall inte ta på maten med händerna. Knäppt.

I övrigt är jag jättetrött och borde sova nu, men fan palla det när solen lyser i ögonen.

Skön dag i trevligt sällskap

Imorse vaknade jag av ett sms från Fabian "är du vaken än?", runt klockan tolv, efter att ha somnat sju. Min första tanke var "Fyfan, jag orkar inte", men så såg jag att älskling var vaken så det blev lite mys. Sen var det upp och hets och stress, eller jag stressade faktiskt inte, bara Grappe, jag tänkte mest "Äsch, Fabian väntar." :P.

Först tog vi en tur till donken och drive in luckan, sen åkte vi till Coop och köpte mat á la grillat, för det skulle bli filmkväll(eh, dag) med popcornmaskin och grillade biffen hemma hos Fabis. Dock hann vi bara en film, en fjortisfilm så min lycka var gjord, "Bring it on: All or Nothing" som faktiskt undgått mig före. Den slutade lyckligt såklart så jag var i ett glädjerus efteråt :). Och så grillen, som vanligt så glömmer vi alltid göra iordning potatisen innan grillen sätts igång så vi får äta potatis och sås efter allt annat, men det var mysigt ändå. Mitt i alltihopa så ringde det, jag tittade på numret och trodde det var min faster, men när jag svarar så är det min 9-åriga lillkusin på andra sidan som undrar vilken dag vi ska åka och titta in affärer i Uppsala jag hon och systeryster, hon är så söt, jag hade inget svar till henne tyvärr, men ska prata med lillasyster imorgon. Sen bar det av hemåt efer lite incidenter med en dräglig tennisboll och mer eller mindre trevliga diskussioner.



Folk på uteplatsen, verandan eller ska man kalla det terassen?



Strike a pose hun !



Fabian the host



Drägglot



Hemfärd med Roxys bröst och min fina studentpresent. Tack för idag.

Ikväll måste jag gå och lägga mig klockan sju på kvällen och inte på morgonen pga jobb imorgon klockan sex i rimbo, alltså vakningsdags fyra för mig, BLÄ. Ingen rabarberpaj blir bakad inatt alltså, annars gjorde jag en riktigt god igår, med en lite improviserad vaniljsås som hade samma konsistens som snorigt slem (om ni inte har maizenamjöl hemma, använd helst inte potatismjöl i såsen).

GodNatt

Bästa Farmor

Nuförtiden ägnar jag mig mycket åt bakande och matlagande, och det är min farmor bäst på. Min farmor är nog världens bästa farmor, hon är en såndär riktig farmor som alltid har ett glas hemmagjord saft och en bricka full med bullar och kakor till alla barnbarnen. När man är hemma hos henne och äter så är det alltid hela bordet uppdukat med saker där i princip allt utom kanske smöret och mjölken är hemmagjort. När jag var liten bonnjänta brukade jag ofta vara med farmor i "laggårn" och klappa på kalvarna, jag kommer till och med ihåg att hon lärde mig räkna där, jag kunde räkna till tio, men hon lärde mig räkna ända till 20, och efter det så flyter ju allt på av sig självt. Hur jag kom att tänka på henne nu, var att jag hällde ut resterna av en saftflaska som vi fått av henne för det möglat i skafferiet och lade märke till att hon, lite lustigt, hade gjort saft i en dooley's flaska. Hon är kul min farmor, en riktig bullmamma(-farmor, -mormor) som inte drar sig för ett glas när det är fest, en rejäl och aktiv kvinna, min bästa farmor.

Det var all beundran för idag.

Midsommardagen

Gårdagen var riktigt skön, vi tog det lugnt utan alkohol eller fest, åt god mat, spelade kort och tittade på tv. Iochförsig var jag lite bitter för jag inte hade någonting att grilla, så jag gjorde en rabarberpaj på impuls med florsockrad grädde och åt som middag xD, det gick bra ändå. Kortspelandet (gin rummy) gick mindre bra för mig däremot, då Grappe och Patrik gaddade ihop sig mot mig, dock försökte Svante hjälpa mig, men eftersom att Grappe och Patrik satt i tur efter honom så hann dom förstöra igen innan det var min tur. F***or.



Min fina rabarberpaj som jag fick beröm för :)



Fulingarna.

Kvällen avslutades med fjortisfilm "Just my luck" blev det och den var jättedålig, men vad kan man begära av en fjortisfilm. Kort och gott, midsommaraftonen blev kul och jag är nöjd.

Idag

Har det inte hänt så mycket, vaknade sent, bråkade med Grappe, fixade våran golvlampa som inte har lyst på ca ett halvår *nöjd*, hängde ut vårat täcke, bråkade lite till, bokade tvättid, spelade wow (efter en överenskommelse som vi kom fram till när vi bråkade), åt mat, spelade lite till och sen är det typ, nu :o. osch, det har inte hänt mycket idag alltså.



Middag ála lat

Bye.

Wohoo, Glad Midsommar !

(eller något i den stilen). Sitter här ensam vaken, chansar på att Grappe gick upp igen när jag somnat, såvida hans telefon inte skrev till Handa av sig självt klockan fem imorse, för om fallet är så att telefonen skrev, då vill jag veta vad den killen har för speciellt xD.

Vi skulle kolla på film igår igen, men jag va helt jävla slut, så det blev en halv film, och knappt ens det kommer inte ihåg vad den hette, men den var rätt så bra, det jag såg.

It's all 'bout the money...

Så har jag jobbat en hel lång dag igen, tog bussen hemifrån vid tio, åkte hem till mina föräldrar för att titta på de nya fina shortsen som min bror skickat till mig från nya zeeland. Jag blev glad, det kändes verkligen som han hade valt med omsorg. Josse hade fått ett par söta roxy-surfshorts, svarta med en stänk rosa i och lite gulliga fåglar på vilket passar henne, Johnnys har jag inte sett än men Josse sa att de var zebrarandiga och coola, perfekt och jag fick de finaste av alla (såklart :P) ett par svarta quicksilver-shorts med gråa mönster på. Tack Jimmy för dem.



Bild framifrån




Bild bakifrån

Klockan tolv började jag jobba, klippte tre hål på golfen, drivingrangen och hela fotbollsgolfbanan. Klar kl 17.00, gick hem till mammsen och pappsen duschade av mig allt skit, bytte om, åt lite spagetti och så tillbaka till cafét som biträde under motorträffen. Klockan 20.20 gick bussen äntligen hemåt och nu är jag hemma, det är jobbigt att pendla, men vad gör man inte för en hacka ?

Dessutom ringde Ann från tvätten och frågade om jag kunde hoppa in några dagar nästa vecka, "apselut" sa jag och tänkte att jag kanske kan få en fin lön nästa månad :).

Nu ska jag ta det lugnt ett tag, hoppas alla får en fortsatt trevlig kväll och en skön midsommar imorgon, i Uppsalaområdet ska det regna har jag hört för att vara lite negativ.

Hurr(a)y

Jag har egentligen jättejätte å ännu mer bråttom till bussen, men så sitter jag här som vanligt, alltså och nördar framför datorn...men nu ska det bli ändring på det.

So long suckers

för blod svett och tårar gör jag vad som helst

Jag har aldrig omringat mig bland hopar av tjejer.
Jag hade aldrig en fjortisperiod då jag tjuvrökte och fnissade med andra fjortisar bakom skolans idrottshall.
Jag har aldrig brytt mig speciellt mycket om mode, smink eller utseende generellt. Jag ville vara med folk jag faktiskt trivdes ihop med. Det intresserade mig inte att vara med i skolans "innegäng" eller ens att prata med dom. Jag brydde mig inte om deras falska skratt och rykten.
Jag förstår mig fortfarande inte på folk som faktiskt avundas dom, vad är äkta exakt med dessa människor? Dom klär på sig, beter sig och sminkar sig som folk förväntar sig att dom ska, dom umgås med "rätt" folk trots att dom kanske inte ens tycker om varandra, men så ska det vara, för det är "rätt". Livet är sjukt, människor faller in i mönster, alla ska vi vara som vi förväntas vara.

Jag kommer ihåg på högstadiet, hur hockeykillarna från min killkomis hockeylag brukade ge mig pikar för dom trodde vi låg med varandra, WHY ?! En kille och en tjej är nära vänner och sover över hos varandra ibland, då ska dom ha sex ?

Min tjejkompis blev gravid, då pratas det hejvilt igen, blickar och rykten, för man kan ju inte vara 16 år och seriöst ens fundera på att behålla barnet man har i magen, eller ?

Varför, VARFÖR ska den här världen vara så defekt ? Varför bara, jag blir så less på människor, jag blir rädd för människor.


Jag är långt ifrån perfekt själv, men vad kan man förvänta sig av någon som är född och uppvuxen i denna värld?
Jag försöker iallafall till skillnad från vissa andra som gör allt för att passa in.


Förlåt för detta emo inlägg, men jag var bara tvungen att ventilera lite.

Nu börjar det bli lite matblogg här xD

Tänkte att jag skulle prova göra chips i ugnen, så jag tog fram oljan, potatisskalaren och saltet, satte ugnen på 175 grader och skar tunna potatisskivor, la på plåten, vips in i ugnen och på ca en halvtimme så var allting klart.
Lite billigare, lite enklare, lite nyttigare och precis lika gott !



Godis

Nu är det grått igen

Det här vädret har lika mycket humörsvägningar som jag när jag är trött ! Det enda jag vill ha är SOL. Nu sitter jag här precis nyvaken och tittar ut genom förnstret, har försökt få Grappe att äta varma mackor med mig, men han vill inte ha frukost säger han. "Om man inte äter frukost blir man tjock" älskling.


Det grillades här igår, det var rätt så mysigt, vi satt på uteplatsen som jag lyckats höja mysfaktorn på med massor av ljus + att det från början var rätt mysigt för allting är omringat av  gröna buskar, träd och blommor. Jag hade gjort egna potatis klyftor i ugnen med olja och salt, fast på det skivade viset, och vissa av dom var så tunna att dom var helt knapriga som chips, ska kanske börja göra såna chips istället för att köpa. Till det hade alla varsitt grillföremål, jag som vegitarian hade quorn-filéer, Grappe är dremot köttoman och åt karré, Fabian åt kycklingspett. Till allt det där hade vi tzatziki och en till sås som smakade paprika och chili :P. Mmm, sen blev det jordgubbar i sockerlag och mjölk till efterrätt. Usch, förlåt att jag skriver om allt det här, guess I'm a little bit hungry :P.


 
Jordgubbar i mjölk, ack så gott !



IP curve

YEA !

 Jag vann inte

Dom tror att dom är så smarta !

Jag har precis kommit hem från ICA, ett stort kaos, dom har flyttat runt alla varorna ! Och istället för mer logiska lösningar, ex. osten vid mejerivarorna eller iallafall nära brödet så har dom satt allt det där så långt ifrån varandra som möjligt. Vad tänker dom med ? mejeri på ena sidan affären, ost på andra och brödet någonstans i mitten ? Är det för att man ska köpa massa annat skit som man går förbi på vägen ? Jadu, jag förstår då ingenting.


"Bara några barn"

Ja, körlektionen gick bra, förutom att jag missade en grupp med ungar, men jag lovar jag körde inte på dom :P.

Nu är jag hemma igen, sitter på älsklingens dator för min agerade bio inatt i sovrummet och orkar inte bära in den hit (då vi inte har trådlöst internet så måste man sitta i vardagsrummet för att ha någon kontakt med omvärlden).
Prutto ligger ändå och sover så jag låter honom göra det istället för att springa in dit och väcka honom, det vart sent igår och det är skönt att vara ifred ibland när man alltid är med varandra :).

Som tradition ska jag ändå lägga upp några bilder som jag snokat upp :P, idag blir det toffelbilder :D.




Grappe och jag första gången vi umgicks sjätte maj 2007



På mitt sommarjobb förra året, precis efter vi blivit officiellt "tillsammans"  elfte augusti 2007


Jag gjorde mig på väg till mitt jobb en mörk vinterkväll och Grappe efter att han spelat wow eller dylikt :P (datum ? )

That's pretty much it.

Min första lediga dag sen studenten

Var idag. Jag känner mig ganska så omtumlad efter veckan som varit, men också glad att den är över.

Imorgonbitti ska jag köra på körskolan, kommer bli kul, hoppas jag blivit bättre än sist :P. Nästa vecka ska jag vara hemma hos mina föräldrar några dagar och köra med pappa litegrann med så jag kan boka uppkörningen snart. Men pratade med Patrik idag och han tyckte jag kunde boka nu pga väntetiderna trots att jag inte känner mig säker att köra upp i nuläget, jag menar, tänk om dom fått en avbokning till dagen efter och jag får den tiden :o.

JAG VILL HA KÖRKORT NU!

Annars då? Planerar en klassfest den 27e juni med gamla klassen från mellanstadiet, jag vet att man inte brukar ha klassfester med mellanstadieklassen men vi tyckte om varandra.
Midsommar blir en lugn dag med bara grilla och prata, mycket få människor ska komma och det är jag nöjd med.
Diskmaskinen fungerar bra.
Resten av sommaren? Jobb, jobb och åter jobb. Eventuellt en semester och så 5-dagars då vecka 30, fan det är snart, jag måste börja träna om jag ska palla springa i fjällen :o.

Men det kommer bli kul. Efter sommaren har jag ingenting att göra, men det trivs jag BRA med, jag vill kunna känna möjligheten att jag faktiskt kan göra vad jag vill efter sommaren och inte bli fast här och ruttna. Men det kan min mor visst inte förstå, JAG KLARAR MIG UTAN DINA RÅD OM "VERKLIGHETEN" ! Man kan faktiskt skapa sin egen verklighet, jag blir så arg bara jag tänker på det, man behöver inte alltid ha allting upplanerat och fixat innan. Men enligt mina föräldrar så ska allting göras "rätt" och rätt är på deras vis allt annat är fel.
hua !

Godnatt

Jag är BÄST !

Sådärja, nu har jag klarat av en hel arbetsvecka, lyckats smöra in mig hos de andra och även fixat extraknäck till helgen. Igår dök det upp en trehundrapeng på bandet "tack" sa jag och stoppade de små lapparna i fickan :P. Så nu har jag (förutom lönen som kommer i slutet av månaden) tjänat ca 400 kr på det där jobbet.

Sen idag har jag övningskört i störtregnet, gick relativt. Observera PUNKT.

Efter det gick vi på donken pappan, Grappen och jag, Fabian mötte oss där
så drog vi vidare till diverse möbel-/bokaffärer, så nu har jag en kalender (som jag fick fylla i själv fram t.o.m. 22 juli för "Vi har inga för hela året, det är snart midsommar vettö?"), iallafall så tänkte jag försöka lite smått att börja med det där vuxna som kallas "planering". Desutom, köptes lite ljus osv till uteplatsen och en ny fin KNUBBIS :D.

Time to sleep, we'll be in touch(eller något dylikt).

YEAH

Dag nr två gick även den galant, trots att jag va tvungen att gå upp kl 03.45. Jag hittade elva kronor i läkarnas kläder, plus ett par pennor en sax och en namnbricka, klantar ! Det är faktiskt rätt kul emellanåt på tvätten...eller, jag tycker det är kul att läkarnas kläder åker igenom en röntgenmaskin så man ser alla knappar, pengar, pennor, saxar osv. som svarta pluppar :P. Patientkläderna däremot kan vara rätt så äckliga med massa blod, bajs och spyor, tur att man har handskar. Så får man ha jättefula kläder på sig. Jag har ett par blåa arbetsbyxor och en grön bussarong och idag när jag skulle ner till centrum å inhandla lunch kände jag mig som en förrymd brottsling xD.

Nog om tvätten, ni tycker nog ändå inte att det är lika roligt som jag(även fast jag gör som dom flesta andra och skriver mest för mig själv). Jag sitter nu här, lite trött i kroppen efter åtta timmars stående/gående i min brors lägenhet belägen i Rimbo på hans dator, med han 46" lcd-tv som skärm, det är najjs. Jag har hunnit titta igenom lite bilder och tänkte att jag kanske ska lägga ut en smickrande bild på min snälla bror, som lånar ut sin lägenhet till mig, innan jag rotar igenom skafferiet för att se om jag måste köpa mat.

 Kus

Dåså

Då var första dagen på jobbet avklarad, helt ok faktiskt, men nu är jag trött och ska sova för imorgonbitti går bussen klockan 04.25 härifrån.... jag blir vindögd bara att tänka på det.

Guuuuud !

Imorgon börjar jag jobba på tvätten! Jag hoppas verkligen att jag kommer trivas där, för det är slavtider, och om det är tråkigt och jag inte orkar då struntar jag i, jag blir så omotiverad(som jag även skrivit tidigare). Men det kommer nog bli bra, nu ska jag iaf gå och lägga mig tänkte jag, så jag kan vara pigg första dagen åtminstonde.

Hey Gay !

Ojojoj... Jag är då ingen bra bloggare.

Nu har det gått några dagar igen. Studentskivan var inget att hänga i granen, men mycket runtomkring har skett efteråt, dock inget jag tänker ta upp för jag måste kila vidare straxt.

I övrigt har nu även lilla jag tagit studenten tro det eller ej, jag trodde iallafall aldrig den dagen skulle komma, den var så långt borta ända tills dagen före faktiskt. Jag ska i och för sig umgås lite med specialpedagogerna på skolan i höst för jag inte vill ha två ig på meritlistan, men det kommer nog inte vara så jobbigt.

Sist men inte minst på detta korta och obetydliga inlägg så tänker jag lägga in ett par bilder från dagen jag alltid kommer minnas i en lycklig dimma, en dimma alla andra faktiskt får ha överseende med att jag var i, jag skäms inte.



Jag efter "utsläppet" (turen med lännakatten)



Fr v. Jag, min trogne vapendragare Fabis och min sambo Grappe






Den sista festen tillsammans.

Slutet av en epok, är jag ledsen? Nej, jag kommer nog inte sakna gymnasiet så mycket, eller skolan i överhuvudtaget.

För hur trevliga folk än är så finns det alltid någon som jag stör mig på, och när denne är i närheten så kan jag inte slappna av. det blir dålig stämning och jag trivs inte. Jag vet inte, jag har väl inte tillräckligt bra "självkänsla" då, men jag tror inte faktiskt att det påverkar huruvida man trivs med en annan människa eller inte. Man kan ju inte tycka om alla, det är till och med för naivt för att jag ska tro på det(och jag är naiv, det kan alla som inte vet fråga min käre sambo om).

 Tillbaka till ämnet, ikväll är det studentskiva, det kan bli kul.

HEJJS

flott

Idag ska jag till Täby c med lilla C :D, det var längesedan vi lekte tillsammans.
Nu ska jag duscha iallafall, kanske, snart, om jag orkar ..

RSS 2.0