December

Idag är det bästastes födelsedag, den 25e i ordningen faktiskt stort GRATTIS!I övrigt är jag rätt less på folk och vinter. Vart står ni och vad vill ni mig? Dra åt helvete kanske? Jag ska lära mig tänka om och se det fina i vad jag har istället för vad jag inte har.

Kanske har jag ändrat framtidsplaner också, så många gånger jag grämt mig över vad jag ska bli när jag blir stor, men kanske behöver jag inte göra så mycket mer än att vara engagerad för att komma dit?

Ganska bra dag ändå.

Julklapparna är nu påbörjade, tre stycken köpta av ca 15, haha.

Nu jobbar jag fyra nätter i rad, jippie jay! MEN fyra nätters ob är ganska sjysst... jag har räknat lite och tror jag kommer få ca 50 timmar natt-ob i januari, jag längtar till den 15e januari (milersättning för jobbet i kista, runt 14 timmar storhelg och många jobbtimmar över lag borde väl spela in också).

På lördag kommer lillasyster till sverige!


Nu är kulmen snart nådd också, mörkret kommer snart att sina och våren närmar sig, hösten är värst.

13/12

Den här helgen har jag tänkt mycket på människors dumhet. Varför man berättar saker man inte vill att andra ska veta, varför man säger sig vara trovärdig och sen raderar alla bevis på att man är det, varför man är så tjurskallig och rädd för att släppa andra inpå.

Jag skrev ett brev Camilla, jag tror det gick fram. Jag hoppas det gick fram, annars går det åt helvete. Det känns inte helt bra än, man kan inte riktigt säga "det är bra nu" och sen är det så, egentligen har jag fler frågor i mitt huvud, men det är nog frågor som inte har några svar, eller svar jag ändå inte kommer få så jag struntar i det. Förhoppningsvis kan jag fortsätta rivningen av muren nu och sluta bygga på. Det måste finnas någon jag kan ramla på, jag hoppas han står pall. Den här gången gör vi tillsammans och inte var och en för sig i samma rum.

Huh?

Jag tänkte skapa ett emo-inlägg igen, men jag vill inte att ni ska hata mig för att jag är emo så vi får se om det kommer upp i framtiden, sparade det i utkast.
Fast ändå, tänk på att det är vinter (jag har varit deprimerad varje vinter sedan 2005-2006 någonting sådant), att 2010 har varit ett fördjävla år på alla sätt och vis (och alla kanske inte vet allt, men en del har jag ju delat med mig av här) och det kanske räckte som argument till att jag skulle vara ledsen över mörkret i år igen.
Ja ja, hej, jag lever, snart är det 2011 och med alla klichéer så ska väl det nya året bli "såååå fantastiskt" (som det gamla året aldrig lyckades bli).
FAAAN, nu blev det ju så ändå.... jaja, det var lite ytligare i alla fall och mer apatiskt, ironiskt, kanske lite rått roligt istället för "hej tyck synd om mig" som det andra blev.
Fast å andra sidan när jag läste igenom det här var det inte ens roligt alls.

Vad gör man...

..när man bara vill döda alla?
..när man vill prata om saker men det går inte?
..när det är vinter?
..när det snart är jul och man faktiskt inte uppskattar så mycket alls av den?
..när livet suger?

Tänk på det i vintern.


RSS 2.0