Midsommar

Trevlig midsommar, jag har då fått en fin midsommar-present, tack så mycket gud, nu kan jag inte bada på hela min två veckors långa semester.

100620

Det åskar mysigt ute, men jag är inte sugen på att cykla runt i det, nu är det bara en vecka kvar till "semester". 11 dagar kvar till Juli.

Morrn morrn :)

Här har jag varit vaken sedan innan klockan 04. Var så hemskt trött igårkväll så jag deckade någon gång mellan 19-20, det var sköönt, nu ska jag snart ta tag i ett måste, nämligen sortera tvätt och gå till tvättstugan, usch och blä. Sen ska jag ringa viktiga samtal och vara duktig, kanske städa lite också, min mor ska kanske komma hit imorgon.  Efter att jag har varit massa duktig ska jag åka till Gottsunda och leka resten av dagen, jag gissar på att det blir ganska tidigt ikväll också.

Hoppa på karusellen igen.

Vi får la se. Jag är så sjukt trött nu bara.

Nja alltså.

Det kommer i vågor det här med skrivlust. Just nu är jag trött, känner mig utbränd (fast det lär jag ju inte vara, inte på riktigt), jag tänker att om två veckor har jag semester, jag försöker att inte tänka på att min semester är ungefär två veckor lång också.

Grappe snarkade högt hela natten och jag har jobbat heldag idag, så det kanske bidrar.

Mår inte så jättebra.

Blir nog inget jobb idag, har inte sovit på hela natten och mår inget vidare som rubriken säger (och rubriken ljuger inte, oftast). Hade det varit tvätten hade jag dragit dit ändå, men känns inte så sjysst att jobba hemtjänst och vara sjuk (på tvätten stod jag på den smutsiga avdelningen och hade munnskydd, så det spelade liksom ingen roll).

En dag på Gränby centrum med Mikaela.

Såååå, jag har aldrig shoppat med Mickis förut, vi har känt varandra och varit bra kompisar i två år utan att shoppa tillsammans, tror inte ens vi gått och tittat på stan.... sen kanske ingen av oss gör det så mycket heller, men idag telepaterade vi nästan. Jag tänkte "ååååh så fint väder, inte kan jag sitta inne och löka hela dagen, kanske ut på stan och kolla efter lite fina sommarkläder?", ringde Mickis, "Vad ska du göra idag?", hon svarade "Jag tänkte kanske åka till Gränby centrum". PERFEKT.


KIDS HAPPY MOMENT!
Nu har jag lite färgglada plagg till sommaren.

Katten just nu.

Jag vet inte vad hon stirrar på, alldeles nyss flyttade hon ett par cm närmre väggen också... knäppo.


Tuttifrutti, piggelin!Färgglad dag, lila i ansiktet och gul/gröna kläder.

SOMMAR!

Ja nu är det första juni och sommar på riktigt ska ni veta, jag inledde sommaren med att åka på mina inlines och slå sönder hakan. Skam den som ger sig! Imorgon (sen kväll så att jag kan träna ifred utan att det är massa folk som ser) ska jag köra lite igen, prova mer att bromsa nedförsbackar också, nu när jag läst teori på diverse forum hur man ska göra (släpa en fot, göra piruetter, slänga sig i en buske och andra diverse bra tips, vi får se hur det går). Det är ingen som har en sån där gammal ridhjälm med hakskydd att låna ut? Ev. kan en hockeyhjälm med visir gå bra också, fan jag måste köpa skydd.


Ett par såna här har jag köpt, av stadiums egna märke soc. 699:- med stadium-kort och helt värt för en "ombörjare", nu ska jag träna på dem den här sommaren och känner jag för mer så kanske det blir mer high tech nästa år eller om två. Kanske att det räcker med byte av hjulen om själva skon och skenan håller bra.

Hej, egentligen har jag ingen aning om vad jag ska skriva, men jag har också reagerat starkt på att om ett barn beter sig illa i en historia från TS så börjar alla i tråden på samma spår "H*n kanske har en diagnos?", "Asperger? Borderline? AD/HD?".

Det är nog många fler människor som har diagnos än vad som syns på pappren, men i vårat lagom-land är det "fult" att vara annorlunda. Min sambo och hans mamma har asperger, vi jobbar på vårt första barn och jag är väl medveten om att h*n kanske får asperger också.

RSS 2.0