Nattvecka

Eller, blandvecka egentligen, fyra nattpass och ett dagpass. Det gick så bra idag, och jag är så glad och hoppas verkligen att alla faktiskt förstod hur jävla bra dom varit! Sålde mer än lunchen med färre personal och klarade det galant, och jag stod i brödet som är min hat-position men snurrade bara två gånger, till råga på hög försäljning och att jag stod i brödet var det en riktig "special-middag" då alla ska ha "utan ketchup", "utan lök", "extra tomater" och jag vet inte allt, då stannas allt upp för att det ska skrivas special-lappar, sålde säkert 15 fiskar också, den som tar 8 min... men som sagt igen, DET GICK BRA, det KAN GÅ BRA, det SKA GÅ BRA.
Imorgon ska jag försöka komma ut och träna lite innan jobbet, intervaller har jag tänkt mig, jag gillar inte riktigt intervaller, jag gillar distans.... men ska man bli duktig måste man variera och intervaller är otroligt bra för kvalitéts-träning.
Ööööh, vi har köpt en ny bil btw. Jättedålig bild, sitter på Grappes dator han har inte mycket kul, men det matchar väl inlägget... nu ska jag dra in i duschen och sen sova. Mmmm, marabou.

Det var ett tag sedan väl?

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men den här sommaren har jag utforskat mig själv väldigt mycket, läst många böcker, riktiga böcker ... folk kanske vill kalla dem självhjälps-böcker, men jag tycker det klingar lite dåligt... öppna ögonen-böcker är bättre. Jag har sett firo-teorin på riktigt hur en grupp har stärkts från att skära väldigt mycket till att på riktigt samarbeta, det är långt kvar, men inte ens halvvägs längre. Det har på riktigt varit en sommar av personlig mognad för min del faktiskt.

Nu har jag bett om att få komma tillbaka till city, för att jag helt enkelt fungerar bättre där, egentligen skulle jag vilja ta med mig många från tvåan också... men man får prioritera tyvärr.


Jag har börjat dricka någonting som kallas för cellenergi, som är riktigt bra, jag känner mig inte lika arg längre och blir jag arg så har jag lättare att släppa det fort, jag orkar mycket mer och har börjat orientera igen (igår sprang jag en tävling på 7.8 km, det var 800 m till start och vi joggade ner efteråt så allt som allt kanske en mil, och jag känner INGENTING av det idag), matsmältningen fungerar bättre och jag har inte haft någon obalans på ett par månader nu... det har jag känt hittills, men jag förväntar mig mer.


Nu ska jag ta en liten runda i spåret innan jobbet men jag lovar att bli bättre på detta igen.

RSS 2.0