Kattlåda 2.0.Den här bilden har jag redan laddat upp en gång, men hon är ju så söt i sina små kojor. Idag låg hon i en coca cola-kartong och attackerade alla utomstående fiender (läs mig).

Ooooh gross(med den rätta stavningen)!

Min bror länkade något äckligt till mig. Jag tänker bespara er synen, men det är en flickvän som klämmer en varböld på sin pojkväns rygg. En kommentar är ex. "OMG IT'S LIKE COTTAGE CHEESE!". Usch usch usch... nu sitter han här och planerar hur han ska kunna odla en likadan själv.

På vårdguiden står det såhär:

-En böld är en varhärd orsakad av instängda bakterier, oftast sådana bakterier som förekommer på huden utan att ställa till besvär.

Så om ni vill ha bölder måste ni vara äckliga barn.

Haha, klockren pojke!Produktiva, duktiga jag!

Jag har idag hunnit med att
  1. Gå på möte hos arbetsförmedlingen, vilket var helt värdelöst. Det vi i princip fick veta var att vi var tvugna att göra som de sa annars skulle vi automatiskt avskrivas.
  2. Lämnat in en ansökan på Burger King i gränby c.
  3. Ringt och gjort ett nytt försök till att boka rullbandstest, denna gång kom jag fram till rätt person, men hon hade inga scheman.
Men nu är jag taggad, det känns som en riktigt bra start på dagen ändå. Dessutom gick jag ner på stan och tillbaka till gränby och hem. Alltså har jag sparat 40 kr i busspengar! Jag är bäst.

Orka.

När jag slutade skolan så var jag glad att slippa allt pluggande, och det skulle bli så sköööönt att bli frii! Men jag blev aldrig fri. Istället mötte jag den stora världen där man inte får några direkta hemläxor om att "det här måste du faktiskt göra" utan nej, man ska ta eget initiativ till saker och ting! Det finns inga läroböcker som berättar hur det fungerar längre, nuförtiden måste man själv ringa runt om man vill ha svar.... tänk så lite man kommer ihåg från samhällskunskapen! Och varför gick jag aldrig på "vägar vidare" för, eller i alla fall bokade ett möte med syon en gång?

Jag har skickat klagobrev.

Ja, jag gillar att klaga lite, så jag har skickat klagobrev till blogg.se angående det tönteri som de stora bloggerskorna håller på med. Det är verkligen inte okej att göra så mot varandra, och att ingen bryr sig heller? De är ju inte direkt gamla, och tydligen läser deras familjer vad de skriver, så varför reagerar ingen? Hur som helst alla vet väl vid det här laget att min syster blev uthängd som en "äcklig slampa"? Och det är väl den stora anledningen att jag skrev, men när jag ändå var igång så tänkte jag också att jag skulle passa på att klaga över de andra med. För de kör verkligen fulspel allihop, och när jag tänker på att det är den framtida generationen som en dag kommer styra världen så blir jag rädd. 

Hej jag vill ha ett jobb.

Det ska vara ett deltidsjobb, eftermiddag/kväll, helst (det går också bra med heltid, åtminstone nu till hösten) då jag ska ansöka till en utbildning till våren där lektionerna är under dagtid/tidig eftermiddag.

Vad det är spelar ingen större roll, helst ett jobb som är lite varierande så man inte behöver bli hjärndöd. Det skulle vara kul med någonting fysiskt, och gärna ett jobb där man har chans att jobba många extratimmar (extraarbete är kul, och bra).

Så nu mina vänner, ge mig tips, bra tips. Tack.

Baj tha wejj.

Igår när vi åkte hem så var det helt plötsligt någonting på vägen "HARAR!", skrek jag, men kom fram till när vi kom närmre att det var tre små kattungar. De satt mitt i körbanan, Grappe körde inte på någon av dem, och jag hoppas så innerligt att de hoppade av vägen då och inte gick tillbaka, att de överlevde natten alla tre. 

Så janieisch!

Jadå, imorse skulle jag ju söka jobb och grejjer. Men jag surfade lite, sen gick jag och la mig igen, vaknade för ca 30 min sen... duktigt. 

Här kommer lovade bilder från gårdagen.

Stripp pokeri!

Ja jävlar, det blev faktiskt en liten utflykt igår. Den gick till vällingby för grillning och poker i lilla hundens gränd. Bilder may come later on. Nu kanske jag ska göra nytta och söka jobb.

Med sand i ögonen.

Jag är trött, det var lite gruff igår. Vi borde prata mer.

Jaha, vad gör man en onsdagsförmiddag då?

Att fly från sitt förflutna.

Jag undrar om man verkligen bara kan klippa av trådarna bakåt? Om man sopar ut stigen från det förflutna kanske det förflutna inte hittar? Det går nog kanske inte.

Nu i alla fall ska jag säga er att Ice age 3 får betyget "ok" av mig, inte mer, inte mindre.

Annars har vi ju simmat, det var kul. Man fick tydligen använda utomhuspoolen på simkortet... tror jag.

Fyrishov och bio.

Det verkar bli dagens planer. Fabian ville gå på bio, så jag gjorde en deal i två delar.

  1.  Vi ska gå på en barnfilm (jag vill se ice age 3, men det är ett öppet förslag, bara filmen är för barn).
  2. Vi ska gå och simma före (så får jag lite alternativträning idag som är bra för mina muskler just nu).

Det kokar.

Jag vet inte vad jag ska säga, jag är arg. Men du började, förvänta dig en polisanmälan.

Den här veckan..

...tillägnas alla färgglada människor, mörkhyade och indianer... typ.... eller?
NEJMEN DET ÄR JU PRIDE! Och kanske får jag med mig Fabian in till stan på lördag för att fira alla hbt-människor.

Så jävla händelselöst.

Jag skulle ha tvättat idag, men jag ids inte! Jag sitter och svettas som en gris, tittar på Simpsons och dricker vitamindricka. Kissen ligger och sover på mig och Grappe skriker i vent som vanligt.

Egentligen kanske jag borde köra lite styrketräning idag ocskå, och handla....Eller gå och sova.

Gratisbio.se

Det är gratis, det är otroligt lätt att tjäna poäng, och det finns så mycket mer än bara biobiljetter!

(klicka på bilden och läs mer)


Lämna henne ifred och sluta sparka på henne!

Såklart jag älskar det lilla puckade barnet som är min syster. Ibland gör hon mig galen, då får jag räkna till tio och tänka att hon nog växer upp snart, men jag försöker låta henne lära av sina egna misstag. Många gånger ska saker och ting göras fel innan det blir rätt. Någonting som gör mig galen, och fly förbannad är när folk pratar illa om henne, inte bara om henne utan om någon överhuvudtaget ur min familj. För även om jag ibland hatar dem och känner att jag vill ventilera så är det ju ändå min familj och ingen annan ska säga något ont om dem. Ibland är jag förstående över att vänner är oförstående. Men när det varken är en vän eller någon som är mycket bättre själv så bör man hålla tyst.

Kissebäbisar som är tillgängliga om någon känner sig sugen, urgulliga!"Nanananana""DU PÅ MIG LIPA VA?"


Oj oj oj

Internet går ganska fort fram idag. Det är rätt så fint väder, men orienteringen går inget vidare. Eller orienteringen gick bra idag, enda problemet var att jag inte våga släppa och springa så mycket, vilket resulterade i mindre frustration för jag kom rätt i princip hela tiden och längre tid eftersom jag saktade ner alltför tidigt in till varje kontroll och inte sprang så fort.

Någon gång kanske jag kommer ihåg att ta med mig kameran också. Dock kommer inga bilder upp den här veckan för jag har inte med mig någon USB-sladd.

O-ringen.

Hej, jag vann inte idag, jag har internet, men bara halvt. Det tog ca tio min att logga in på blogg.se och komma in på "nytt inlägg".

Hejdå.

EGENTLIGEN borde jag packa, men...

det är ju alltid så mycket roligare att göra något annat när man har måsten som ska göras, jag gillar inte att packa så mycket, och det blir ju alltid fel tillslut i alla fall. Det nödvändigaste brukar komma med, sådant jag måste ha, men jag är väldigt dålig på att ta med mig "kläder efter väder". Jag kan ta med mig fyra tröjor, men egentligen tycker jag inte om någon av dem och det slutar med att jag bär samma varje dag, för den är bekvämast. Jag kan ta med mig kjolar, shorts och annat som jag tycker är fint, men egentligen är det för kallt så det slutar med att jag får använda det enda paret jeans som jag tagit med mig under hela resan.... åååh, nu ska jag skriva en lista!

FemdagarsPå lördag! Fast första etappen går på söndag. Men ändå, åååh så ont jag kommer få, jag borde vara van, jag borde förberett mig bättre, men jag tänker alltid "Jag börjar på o-ringen, sen håller jag i det resen av året."... blir det så någon gång då? Sällan. Men det ska bli kul, och nu har jag ett par bra löparskor som knappt är använda till den där säsongen efter då jag ska hålla i mitt flås.

Pessimist.

Jag sitter och tänker, på mitt liv, vad jag vill göra med det, och varför. Jag känner mig lite som om jag trampar gasen i botten, men leran bara sprutar och trots mina ansträgningar står jag stilla. Jag vill att det ska hända någonting nu, någonting banbrytande som gör att det blir lite förändring.

Jag är så jävla trött på vardag. "Tvätta, städa, räkningar, jaha, vad ska vi äta? Nej, vi har ingen mat, åka och handla, ställ in disken efter dig BLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa". Det blir väldigt tråkigt i längden, jag måste bort, och med "bort" menar jag inte en vecka tillsammans med min mamma. Jag fick ingen semester förra året, det blir ingen i år heller (nej jag räknar inte england eftersom vår oförmåga att planera i förväg ruinerade oss och vi mådde rätt dåligt över det vilket förstörde mycket av njutningen).

Det känns som att allt är så låst, jag vill träffa nya människor, bemöta nya kulturer, se nya hörn av världen och vidga mina vyer osv. osv.. Jag är en rastlös person, jag trivs inte av att sitta i samma tre-fyra rum dag ut och dag in.

Älskade om du läser detta och uppfattar det fel, jag menar inte fel. Jag vill bort (tillsammans) MED dig.

Hej.

Saknat mig?

På lördag åker jag till o-ringen, en hel veckas springande, och förhoppningsvis en spark i röven till träning inför rullbandstest. Nästa vecka ska jag ringa och boka!

Ja, what to say? Jag orkar inte, har inget vettigt att säga, och karlfan sitter och skriker så vi blir säkert vräkta snart också. Då får vi gå på gatan och sälja våra kroppar till sliskiga gubbar som ger oss hiv.

Dessutom har vi börjat med betapet nu också, det är farligt beroendeframkallande. Jag tog hem många matcher idag, även en rullning på 115 poäng, vilket är duktigt för någon som spelat alphapet en gång i sitt liv (om man inte räknar med barnvarianten, även den spelad en gång, så två isåfall).

Öh. Orka.

Jag är trött. Men vi hade rätt kul igår ändå.

Och idagen var också okej.

Varför?Jag kan inte sätta fingret på exakt vad min besatthet av polisbilar kommer ifrån. Det är bara de nya med gult på som attraherar mig, dock varken ambulanser eller brandbilar. De ser lite farliga ut, lite spännande.
Poliserna som vanligtvis befinner sig i är inte alls lika intressanta, eller mjo ibland. Fast mest för att jag blir nervös av poliser, förhoppningsvis bara som privatperson, jag kan ju inte hålla på så här om jag någon gång ska bli brandman. Jag får åka till stationen och fråga om jag kan få titta på deras bilar i en timme eller så, bara sitta och stirra tills jag stirrat mig mätt.

Ikväll blire nog utgång och dans!

Öh, ni orienterare här som undrar hur formen är inför o-ringen. Jag börjar nu med att träna inför sjätte etappen, så tar vi de andra fem sen.

För er dödliga så är sjätte inte som de andra etapperna, den hålls på fredagskvällen.

Me been to krogen, now me sleep.

Men orkar nog morgondagen med, det blev bara en cider idag, men kanske klarar mig på två-tre imorgon. Tänk vad lite nykterhet kan göra, kände mig lite annorlunda redan efter halva, när hela flaskan var tom var jag lullig. Det är bra, billigt och nyttigt, synd om systemet bah, men de får nog in sina pengar från annat håll ändå. Bör kanske nämnas också att det i alla fall var en 7.0a så blir det inte lika pinsamt.... om man nu ska skryta om sin alkoholtålighet.

Tittar igenom gamla bilder.

Någon skickade dessa till mig, sa att det var jag.
 Men lite idol är hon nog om man ska dyrka någon(-t).
 Texten blev dock lite svårläst när jag ändrade format, men det går kanske. Enjoy!


Man blir ju förvånad!

Ja tänk! För det första fick jag prata med en manlig handläggare idag, och för det andra så verkade han faktiskt intresserad av hur jag lagt upp min framtid. Han frågade vad jag faktiskt VILLE jobba med snarare än vad jag kunde. Det kändes skönt, sen pratade han om att jag skulle läsa på mitt LABC ordentligt, söka upp på nätet hur jag skulle kunna förbereda mig för studierna så jag har lite grundkunskaper och är förberedd.

Det kändes fint, det kändes hoppfullt, jag tror jag gillar arbetsförmedlingen lite mer nu.

Så vet ni.

Nej ni, nu blir det till att gå och visa upp betyg och arbetsgivarintyg för käringarna på arbetsförmedlingen. Sen ska jag kanske panta flaskor och shoppa upp pengarna, vi får la se.

Tjyvkik på kissebäbisar.

Idag har vi varit på landet, hämtat viktigt papper och tittat på sommarens kissebebiskull. C följde med också, hon verkade lite sugen på en pisse.Ett stycke hund fanns ju där också, inte att förglömma. Gölligt väl?

LILLA SCHNEEEGEL AKTA DÄÄÄJ!Akta dig, akta dig...Lilla snigel akta dig...ANNARS TAR JAG DÄÄÄÄÄJ
(sen sparkade hon till den och den har fortfarande inte vågat sig ur sitt skal igen,  jag undrar om den är död).


Regn och mys.

Det droppar fint här utanför, det låter mysigt och luktar gott. I början av sommaren hatade jag det, men nu känns det som om jag fått smaka lite på det varma somriga och vill ha omväxling, så det kan få regna ett par dagar. Det är fint i sig, men som sagt, inte mer än ett par dagar.Nu är alla bevis utsuddade.

Jag skulle tagit före och efter-bilder i min städning, för ni anar inte vilken pers jag gick igenom igår. Men ni(alltså de flesta) som upplevt ett stökigt Johansson/Nyström-bo, femdubbla det. Men Janie kan hon, hon rensade avlopp och diskade och skurade och bäddade rent och skakade mattor och skräp, massa skräp, säkert tre sopsäckar allt som allt.Okidoki, lite damm på golvet, men det kommer det bli hur eller hur, så jag SKITER i det.Någon trivdes i en renbäddad säng i alla fall.

DU GE FAN!Kroppsmålning eller så.

Paus.

Och tiden frös. Nejdå, men man kunde ju hoppats, eller åtminstonde att allt gjorde sig självt under tiden man pausar.... jag städar. No fun, nope.En dag bestämde vi oss för att försöka vara söta.

För vi var till Zztåkkhålm.

Idag blev del 1 av sommarens semester avklarad, vi åkte oss till Gröna Lund och trallade runt. Det var trevligt, men känns ju såklart i halsen såhär i efterhand, min röst är inte vad den varit. Det mest insane med insane dock var ju funktionärerna som befann sig där när vi skulle åka, var det därför tro kön var så kort hela dagen lång?

Hur som haver, skorna skaver. Det var kul att åka karusell och det är alltid så härlig stämning där, fylld av förväntan, skräck och glädje på samma gång.

Bilder från grönan kommer ev senare, då jag aldrig någonsin tänker på det där med att föreviga ögonblick och Sanna var förste fotograf.

Sedan kanske jag fått tag på ett jobb, vi får se, jag hoppas innerligt att jag blir uppringd på detta.

Schlappdag.

Lördag=slappdag, Grappe sjuk=döden på väg(ungefär vad han tror och de flesta män när de är sjuka).


Jag vill cykla! Men jag vet inte vart och varför.

Taizé!

För ett par år sedan var vi i frankrike på ett munkkloster. Nu sitter jag och pratar med en holländare vi mötte där, han är nog rätt kristen tror jag, men väldigt trevlig. Han ska dit imorgon, till munkklostret alltså, taizé... jag är lite avundsjuk.Klicka på bilden så är det även en länk till Barts band (ska, reggae, punk).

Det är chill.

Jag gillar nog lite det här med arbetslösheten hittills... alltså, just nu håller jag inte på att söka så mycket. Men det lär väl bli ändring på det sen när jag ska på massa möten och skit. Men för tillfället är det bara skönt att kunna ta tag i saker som jag helt enkelt struntat i, folkbokföringen, födelsedagsinbjudan, bostadstillägg, husläkare... jaja allt småskit.

Men idag, ja då ska vi nog bada.... kanske östhammar, kanske Fabian, kanske ska ringa och fråga?

Ursäkta mäj då?!

Men det gör inget, "det är ok" som en kär vän skulle sagt. Jag har inte orkat bry mig om bloggen på senaste. Det som har hänt är bland annat.

Vi skulle ner till göteborg men då vi grovräknade lite på vad det skulle kunna kosta och kom upp till 6-7000 så tog de ekonomiska sinnena över, det blir gröna lund och en dagstur till åland istället.

Jag är nu rätt så arbetslös, tror jag, ingen informerar mig om någonting! Men jag har i alla fall gått till arbetsförmedlingen och skrivit in mig.... emot mina principer? Som en annan närstående sa "och jag sa att jag aldrig skulle leva på soc!" vilket hon gör nu så... det är inte så lätt just nu bara. Än en gång, "det är ok" eftersom tanten var snäll och hon sa att om jag bara söker så kommer jag garanterat få jobb, på grund av arbetsvilja, körkort och inställning.

Min mamma sa att jag skulle öppna ett sparkonto något spec-konto som man låser.... problemet var, att det gick bara att sätta in 10 000 på det. Jag visste ju att jag inte fick ta ut något, men jag får inte heller sätta in något på det! Men det är låst i sju år och räntan är 4,65 % tror jag vilket är väääldigt bra. Men ändå, ett sparkonto där man inte får sätta in pengar?


RSS 2.0