Nytt inlägg

Har precis satt igång en tvättmaskin, lagt disken i blöt, snart ska jag dammsuga och göra i ordning matlådor för imorgon och tisdag. Ett ägg har spruckit i kartongen, tror det är första gången jag faktiskt lyckats med det, struntade i det och stoppade in allt i kylen ändå, WHATÄVER?

Msn vill inte fungera och jag är inte längre fram i kön på någon lägenhet än.

För ett par månader sedan skrev jag om en "fantastisk" dag, NU äntligen har vi gjort något åt det där, pappren blev klara i fredags och på onsdag har jag min första fasta anställning, WIHO! I januari kommer jag uppgradera den och få ett rullande schema med högre procents arbete och det känns bra.

Mina öron piper.

Alla har vi väl en släng tinnitus nuförtiden, min kommer och går, om jag har varit i bullriga miljöer länge och sedan kommer till tystnad, om jag sovit dåligt, om jag tänker på det.... alla stämmer nu.

Vet ni hur jag känner mig? Det känns lite som att det bor ett djur i mitt bröst, ett stort och taggigt djur som tröttnat på att vara instängt nu. Det gör ont.

Hej

Livet är konstigt och så var det med det. Kanske tar och rymmer snart.

Av ren trots....

...fortsätter torkan, och du glömde ju akuten!!!! Mohahahahaha

!!!

Biljard, Gränby centrum och nu när som helst fika.
Det behöver inte vara svårare än så här.

När kärlek inte längre räcker till.

Egentligen vill jag skriva ett jättelångt inlägg, men det skulle dels bli väldigt privat, dels väldigt osammanhängande. För det finns så mycket att säga och jag vet verkligen inte hur allt ska sammanlänkas och bli en helhet i slutändan. Ååååh, varför ska jag ens skriva detta då? Jo, för att påminna mig själv om att jag borde sätta mig med ett papper och en penna och skriva av mig någon dag, på riktigt.

För att det faktiskt var ett tag sedan nu igen.

Vad händer? Jag har inte riktigt fötterna på jorden just nu nej. Det kanske inte är bra att bygga luftslott, men mitt är så fint och jag trivs ganska bra där.

Jag har krockat, eller blivit påkörd, man får se på det som man vill. Jag kan fortfarande inte förstå det, och det blev lite för mycket i min lilla drömvärld, på tisdag ska jag avsluta det projektet. Det var ingen stor krock och jag klarade mig helt oskadd, men bilen är lite ledsen och ful.


Jag funderar mycket på vad jag vill med mitt liv, såklart, och just nu vill jag mest bara fly, så jag kikar runt lite på alternativ. Vi får se vad som händer, men känner jag mig själv rätt så blir det mest bara en tanke och sedan halkar jag in på något annat på ett bananskal, det är så det brukar vara.


Jag pmsar och är överlycklig om vartannat. Ibland blir jag bara så provocerad.RSS 2.0