Första vårhelgen

Ni vet när man haft en såndär toppenhelg? En helg då livet bara känns allmänt bra, då man fått ge bort en bit av sitt hjärta till andra, ge bort glädje och omtanke och fått göra människor i sin omgivning glada. En sådan helg har jag haft. 
 
Ni vet när man har haft en riktigt kass helg? En såndär helg då man gör misstag och synar lögner, en såndär helg då man är fly förbannad och besviken, ledsen och bara gråter, och känner sig som en dålig människa men ändå har rätt på något sätt. En sådan helg har jag också haft.
 
Den här helgen har verkligen varit allt från solsken och fågelkvitter till åskmoln och blixtrar. I allmänhet bra, tror jag, mina känslor har åkt så mycket bergochdalbana att jag bara känner mig helt tom just nu, numb, ett jättebra uttryck som inte har någon ordentlig motsvarighet.
 
Annars?
 
Det har varit mycket vänner och familj hela helgen.
Jag har precis kommit igång med träningen igen efter halsont, elva missade pass och av dessa två nyckelpass, jag blickar framåt och har gjort en ny planering från och med imorgon. 
Ytligt fortsätter jakten på den perfekta vårjackan, jag har hittat en dröm från G-star, 1799:-, behöver fundera på det.
 
 

Myror i brallan

Sen i söndags har jag blivit förkyld, eller, ja, det var väl lördagens ultralöp som bidrog, jag har jobbat hela veckan fram till idag ändå men sjukanmälde mig idag för att jag vill bli frisk till helgen och det är mycket spring på ett butiksgolv.
 
Nu är tanken att jag ska vara still och bli frisk.... vara still? My godness!
 
Jag har klarat mig hittills, har druckit te med vårt besök från Skåne, som åkte in till stan för en stund sedan.
 
Jag har försökt få tag i personer som inte kan svara.
 
OCH! Jag har försökt leta efter ett kvitto till min "gamla" (tre år) hybridcykel, jag känner att den är för tung och inte är en optimal pendlarcykel när jag har två mil enkel resa (till exempel att den inte har skivbromsar gör att bromsarna slits på en månads pendling i backarna). Jag har flyttat fem gånger mer eller mindre de senaste tre åren, det där kvittot är long gone, men ringde till Sportson i Uppsala där jag köpte den och de skickade över registreringsbeviset på cykeln, det borde fungera. 
 
Det går att vara produktiv och sitta still, snart ska jag klä på mig och sitta still på balkongen, ska kanske gå över gatan och köpa soppa till min hals. Det är en bra sjukdag. En lugn sjukdag.

Logg

God morgon söndag! 
 
Hela veckan har varit tidig vecka och hård träning, jag har slocknat runt 22-23 som senast varje kväll vilket medför att jag vaknar tidigt och inte kan somna om. Vad gör det? Det är så tyst tidiga helgmornar, få förstår hur skönt det är.
 
Hur går livet? 
Jodå, hyfsat bra! Jag har fått ett grymt erbjudande på en tjänst från XXL, denna har jag funderat mycket på i helgen och tänker att jag vill prova, jag tror jag skulle göra bra ifrån mig och jag tror det kan blli kul. Mer om detta när det är klart om det blir så.
 
(lånad bild från facebook)
 
Träningen flyter på, jag har tränat fem pass denna vecka, tre lugna mer eller mindre, ett kräkintervallpass i backe och ett långpass. Tanken med långpasset var att det skulle vara 50k, det var ett inofficiellt träningslopp, jag tänkte att det skulle ta fem timmar. Passet blev nästan 60k, och tog närmare sex timmar. Killen jag höll ihop med under passet hade aldrig sprungit längre än 50k och passerade sin komfortzon någonstans där, sen var det en mental kamp, han var trött och less, men hade inte ont. Vi fortsatte, vi varvade med gång och långsam jogg när det blev för hårt, men vi tog oss runt! Det är coolt att få vara med och delaktig i nya PBs. 
 
 
Idag kom jag i "smalbyxorna", det där paret som alla har i garderoben och tänker "kanske, i framtiden". Nu är mina smalbyxor vita och väldigt opraktiska att ha denna årstid, men jag tänker att jag ska kunna ha dem till sommaren också. Projekt "transformation->progression" fungerar alltså.
 
 
 
Idag är också en såkallad "cheat-day" som gym-geeksen säger, en dag då det är okej att äta onyttigheter, dagens primära onyttighet är cheesecake, jag älskar cheesecake, och jag hoppas bannemej den är god! För jag har för en gångs skull bakad utan att provsmaka halva smeten. Sen ska vi på ettårskalas.... där mamman bjudit in 60 pers, ja, sextio personer på ett kalas för en ettåring! Hon är inte klok den där, haha, ungen förstår ju inte ens begreppet "fylla år" ännu.
 
 
 
NU ska jag fortsätta njuta av tystnaden så länge den varar (tills min pratglada och fantastiska sambo vaknar upp).
 

RSS 2.0