24 år!

 


Glad Lucia(eller hur man säger)!

Nu ska jag cykla till jobbet, helt opepp, men det har jag i och för sig varit halva hösten, men nu är det verkligen verkligen på gränsen till att sjukanmäla mig.

Pappa 45 år.

Jag har varit på kalas, och ätit smörgåstårta! Jag fick julklapp av min kusin, hon hade gjort ett färgglatt armband. Det är skönt att ha det på sig i all grå fulhet, även fast jag fick dåligt samvete för jag inte gett henne något (jag tröstar mig med att det förmodligen var tänkt till min faster från början då hon sa "mamma kunde inte ha det").

Hej.

Idag gjorde jag något busigt!

Hejdå :)

Folk är dumma i huvudet.

Jag läste barnartikeln i aftonbladets wendela (där C förövrigt hade skrivit då den handlade om unga föräldrar), blev så trött på alla kommentarer. Bla bla bla, ordnad ekonomi, bla bla bla, utbildning, arbetslivserfarenhet, res- och busliv osv osv.... hur gammal skulle man då vara innan man ens fick tänka tanken på barn sa ni? 35-40? Ja juste, för ett par- trehundra år sen dog man i den åldern. En kvinnas kropp är inte gjord för att föda så sent! Det blir fel... inte för jag har något emot mongisar och dylikt, de är urgulliga, men det finns ju de människor (inte i sverige ännu, men i ex danmark) som gör abort för att det blev något genetiskt fel.

Horor.

Jag vill ha barn snart, innan 25 i alla fall (Grappe också, fast han vill helst ha nu på en gång och så vill han helt hoppa över bebis-stadiet). Känner man sig som en kvinna nog att klara uppgiften så go for it! Sen kan det vara bra att ha lite stöd runtomkring också. Och juste, varför just fokus på "unga mammor"  hela tiden? Varför inte titta till våra "unga pappor" ibland.... jag menar de unga mammorna brukar ju faktiskt få stå sitt kast hur eller hur om de behåller eller upptäcker ett barn för sent, medans papporna bara kan säga "Näe, men jag vill nog inte ha mitt barn".

Gör som ni vill, precis som alla andra.

Det var ganska längesedan nu.

Det kommer kanske ta ett tag till. Vill inte.

RSS 2.0