Typ?

Jag är jag för jag vet inte hur det är att vara någon annan och jag bara är som jag är för jag vet inget bättre..... detsamma med alla andra, och alla har vi brister, men alla har väl något bra ändå?

Party party..

Jag kanske ska börja med att tala om att det är Mikaela som gästbloggar nu.
Igår headbangade jag sönder min nacke totalt, så jag är lite otaggad. Som tur är så drar vi till Etage.
Lite karaoke och alkohol, eller kanske mycket alkohol.. Men det är lugnt.
Igår kväll så var det i alla fall riktigt roligt på Kalas.
Det var inte mycket folk eller så men vi gjorde så att det blev roligt på vårt sätt:
1. Förfesta och leka sanning eller konsekvens.
2. Dricka tills man knappt får i sig mer.
3. Bete sig som ett riktigt asshole på krogen och gör narr av andra människors försök till att dansa sexigt.
Summering: Vi är nog alla fjortisar när vi väl har fått i oss några järn. Men det är jävligt roligt och det är det som är huvudsaken. Som sagt ikväll blir det karaoke och då jävlar ska vi spräcka trumhinnor!!

Steg tre kanske?

Kanske är jag i steg tre på min sorgefas, kanske saknar jag bara närheten, kanske skiter jag i all moral och bara gör vad jag vill göra just nu. MEN, jag försöker vara försiktig och vill inte köra över eller trampa någon på tårna, allt ska vara i samförstånd. Jag har i bakhuvudet att detta är något tillfälligt och en bubbla som snart kommer spricka, men jag ska försöka njuta av det vi har just nu, det finns inget att förändra för stunden.

........


Fem stadier av sorg.

Förnekelse, check!

Vrede, check!

Köpslående, förstår inte riktigt innebörden i den här situationen, hur förhandlar man sig ur den? Tror inte jag gått igenom det.

Sorg, in progress.

Acceptans, can't wait.

Irriterad

Jag känner mig irriterad och arg och det liksom kryper i mig, men jag vet inte vad jag ska göra, jag kan inte göra något... jag vill prata, men ingen orkar lyssna och jag vill få ut allt, men det ligger och pyr. Snart kommer min frustration gå ut över någon oskyldig stackare. Däremot har jag listat ut hela situationen. Det är ju kul alltså.

Alltså ni anar inte.

Idag har varit en sån PERFEKT dag, vi får se när det kommer papper på att min dag varit perfekt, men förhoppningsvis inom ett par veckor.

Ett liiiite tråkigt hej då på ett par månader, men egentligen så bryr jag mig inte så mycket om det heller, nu, vi får se. Nej, jag tror inte det.


Sen är jag lite sentimental emellanåt också, det har liksom gått in nu... men jag lever och jag känner mig lycklig i det stora hela, så små stunder av gråt, undran och svartsjuka kan jag ta. Det går över, är väl inte så konstigt liksom, hade varit konstigare om det var tvärtom.

101010

Jobbade natt i fredags, knäpp kväll. Bra och lugnt, jämn ström med folk och inte så farligt stressigt. Gick sjukt fort.

Igår var vi ut, oh jävlar, jag är inte med i svängen liksom, hur gör man? Haha, första gången på krogen som singel på 3½ år och jag var den kyskaste av dom alla! Byhora my ass.

Idag blev jag väckt på bästa sättet, mina två finaste flickor kom och hoppade in på mig, sedan satt jag och C på hållplatsen i en och en halv timme.
Jaja, hej hej då....

<3


Livet är härligt.

Härlig kväll... När Sanna kom hem så ville hon ABSOLUT åka till ica (22.45 något sånt), så vi åkte till ica, där kom en kille från Dubai fram till oss och började babbla, Sanna tyckte han blev obehaglig så hon sa att nu ska vi hem och sova, varpå han fick för sig att han skulle med hem till oss, vi sa nej, han tjatade, vi sa nej, sen ville han att vi skulle dricka kaffe hemma hos honom, vi sa nej osv. (Sanna stod för snacket, jag satt mest och fnittrade över hur han kunde vara så knäpp). Tillslut fick hon igen bildörren, för han hade ju ställt sig i vägen så hon inte kunde stänga dörren heller, så skrek hon "LÅS, Janie, LÅÅÅS!" sen åkte vi, inget mer med det, haha. Sen drack vi te, spelade kort och pratade skit.


Imorgon kommer Cissi och barnen hit, då ska vi leka på badet ett par timmar innan jag börjar jobbet, myspys!

Jobba! Skynda! Jävla polacker!

Jag har jobbat hela helgen.... 32 timmar tror jag vi kom upp i, plus två dagar på hemtjänsten i början av veckan. Idag ska jag jobba tre timmar, en kollega ringde och frågade om jag ville fortsätta jobba fyra timmar till efter mitt pass "FU!" sa jag....fast lite vänligare såklart, jag ska till IKEA och köpa en bit spegel för lillkatten har haft en del av spegelväggen i backen. Sen ska jag vara leeeeedig ikväll, ta det lugnt.

Är det rätt sätt?

Omoget av mig.

RSS 2.0