123

Somliga äger inga kläder vederbörande tycker sig ha för många, stort problem.
 
Vadskajaghaförkläderpåjulafton.com.
 
Jag har inte ens några planer för nyår ännu.

Slut

Klar med biologin, för denna gång i alla fall. Min weblärare tyckte att den sista uppgiften var den bästa jag gjort, den skrev jag igårnatt hela uppgiften på två timmar för att "jag var tvungen att bli klar". C på hela kursen (som ett VG i gamla betyg vad jag förstått, A=MVG, B=MVG-VG, C=VG, D=VG-G, E=G, F=IG), jag är nöjd.
 
Hur eller hur, nu är det "jullov" ett par veckor och nästa kurs är på allvar, då kommer jag belåna mig, känns lite läskigt, men då kommer det bli mer närlärande än dessa kurser och jag kommer ha klasskamrater, alltså lite mer pepp. Dessa kurser jag läst nu har ju varit heldistans, utan studiestöd och ingen annan som jag måste hänga med, jag har gjort lite som jag känt för, men jag avslutade ju ändå kursen i tid, hade avslut den 20:e, lämnade in uppgiften då och examinerade idag.
 
Jorden gick inte under heller. 

Saker man gör för att slippa städa pt. 2 (i denna ingår även plugg).

Jag har denna helg bakat lussebullar och pepparkakor, kokat tre olika sorters julgodis, gjort sex stycken mer eller mindre avancerade pärlplattor, rensat ut kläder, tränat, lämnat in kläder till Uppsalas hemlösa. Kommit hem, känt mig duktig och slösurfat tills nu.
 
Jag borde ha, städat och pluggat. 
 
Man blir väldigt kreativ när det finns saker att göra som man inte orkar med egentligen.

Vegetarisk första advent

 
 
 
 
Julstök, brödbak och linssoppa. Mycket kökspyssel idag.
 
 

RSS 2.0