Spott-i-fyyy!

Nej ni, alla som hyllat spotify, det var visst överskattat. Jättemånga band jag ville höra som inte fanns där. Sedan har vi ju den där reklamen som stoppas in hit och dit, då kan man väl lyssna på radion? Men men, jag ger det ett par veckor.

OBS. TRÅKIGT INLÄGG LÄS INTE.

Jag är inne i en "orka"-period.... jag menar, ORKA BLOGGA LIKSOM?

Vad händer i mitt liv.... jag jobbar, jag är så otroligt trött på tvätten nu. Varje dag står jag och funderar på hur jag ska planera mitt liv så att det ska ge mig/oss så mycket som möjligt, kanske ska jag vänta med att planera och hålla på tills efter sommaren så det blir en lugn sommar, men samtidigt känns det skönt att ha en plan. Högskole-provet ska jag nog göra i höst vilket som... i oktober(?), sen gäller det i tre år eller något så jag kanske kan jobba lite emellan om jag inte kommer in på eller inte känner för att plugga. C och jag dissikerade intressanta jobb idag, hon hade till och med sökt ett av dem, vi får se hur jag gör.


Och om någon nu läst och känner sig besviken så varnade jag faktiskt.

Haha, nu är skrivardjävulen här!

Jag har inte skrivit på å så länge! Men idag måste jag skriva ner lite skryt, för jag var så otroligt duktig igår! I sju timmar städade jag allt skit här, sorterade, tvättade (nej förresten, kan ni tänka er att Grappe fick sköta nästan all tvättning själv?! Jag har dock hittat lite konstiga saker i tvättpåsarna, skärp och prydnadsband till mina jättekulor ex, men det var skönt att slippa göra allt), rensade lådan,städade, diskade, piskade och bytte sängkläder. Nu är det fint, jag är nöjd så nöjd.... hoppas det håller i mer än två dagar.

I övrigt har jag som sagt varit på spa och lyxat i veckan, jag hoppas min syster kan komma hit med kameran någon gång bara så jag kan sno bilder. På spa fick jag inga kladdbehandlingar alls, jag trodde jag skulle få en mysig kladdig ansiktsbehandling..... men hon stack mig med nålar och det gjorde ONT. Jag fick en massage, det var ganska skönt, men han var inte så bra på att massera bort det spända och han drog ner byxorna hur långt som helst! Snusko! Ljusterapi fick jag, det var skönt, då fick jag sova under en varm lampa.... undrar om den behandlingen hjälpte något? Sedan fick vi gå in i ett litet rum fyllt med salt och lugn musik, det kunde bara sluta på ett sätt.... men jag snarkade inte iallafall som systerliten.

I veckan blir det jobb och löning, sedan är februari slut, skönt, jag räknar nämligen ner till sommaren nu... alla har inte lyxen att kunna åka till Thailand med sista minuten, i höst kanske.

Idag ska Camilla komma hit, vi ska spela rockband, och vi ska ha fan så kul! Nu ska jag sluta skriva strunt för det är ingen som vill läsa strunt ändå, och jag tycker inte om den där "ingen".

Det var längesedan nu.

Men det är värt för vilans skull. Jag ska uppdatera med bilder från både England och Tallin inom snar framtid. Resa-bilder. Jag orkar inte mera, nu ska jag sova lite.... gick ju trots allt upp klockan 04.20 imorse för att pallra mig to work lixxom bah.

Tallin Wie!

Nu måste jag packa, min kamera ska med, även om den kanske inte kommer användas då min syster har en systemkamera som jag vill sno. Men men, bråttom bråttom... mamma ville ha mig på landet vid ett.

Dum kisse kisse kisse.Hon saknar väl att klättra för hon inte har fått gå ut på ett tag. Men hon fick ett piller igår, så om ett par dagar kanske vi slipper ha henne i lampan (Tony är med på bilden också för er som inte känner honom, han kom och väckte oss imorse).

Till en vän.

Jag har börjat lyssna på p3 och uppskattar musik igen, tack Camilla för att du tog upp det. Funderade faktiskt på att börja lyssna på public service-kanalerna förut, men det blev aldrig av.

Dessutom ska jag nog tillägna Camilla det här inlägget, för hon har fått ut mig i spåret igen. Det är skönt att träna, men jag har ingen motivation riktigt på egen hand. Hon sa en gång i tiden att hon beundrade mig för min målmedvetenhet, men jag har en liten hemlighet, jag är inte så målmedveten och driven som du tror. Jag har lätt att påbörja, men svårt att avsluta. Hade det inte varit för såna här småsaker hade jag förmodligen förträngt träningen. Jag måste ha saker konkret, ett datum är jättebra!

Så tack så mycket, för p3 och för min hälsas skull (plus trevligt sällskap).

och jag kan inte sluta dra paralleller...men visst låter de lite lika?Så dö inte förihelvete.


Morgonstund har guld i mund.... jag förstår inte varför man ska käka guld dock... och varför man säger MUND. Hm.

Jaja, har precis kommit hem från träning å grejjer. 58 min (minus 3 min stretch) och 8 km blev det. Skönt var det, och nästa vecka görs det om, kanske tom att det blir klubbträning, får se.

Så ringer man för femte gången,

så finns det inga tider kvar! Hur många honkatter finns det som ska kastreras i uppland i vår? Fick recept på p-piller sålänge så slipper jag ha henne instängd, får boka tid till april sen då.

Varför är vädret fucked up?

Varför är det BARA sol när jag ska stå instängd i en fabrikslokal?

Idag är jag inte arg.


Men idag har jag för det mesta hållit mig inomhus också.

Inte så händelserikt kanske, men skönt att vila från den onda världen utanför.

Jag har tittat på youtube.... städningen gick åt helvete, men jag har sorterat papper tvättat och organiserat två skåp. Så det får väl duga, känns ändå lite kallt att piska mattor och hänga ut täcken som jag ville göra.


Söta barn är vad jag har ägnat dagen åt, dom är ganska härliga :P.

ÄCKLIGA FJORTIS!

HOPPAS DU BLIR VÅLDTAGEN, ATT DET GÖR RIKTIGT JÄVLA ONT OCH ATT DU BLIR LÄMNAD BLÖDANDE EFTERÅT! KANSKE TILL OCH MED DÖR OCH HAMNAR I HELVETET!

Det är väl inte konstigt att man får social fobi i dagens samhälle när alla beter sig som rövar, HALLÅ, RESPEKT, VART ÄR DU?

Vi stod på donken, vi väntade lääänge på vår tur eftersom det var ett gäng framför och tusen bilar i drive in-luckan. In kommer ett gäng ful(l)a fjortisar och bara ställer sig framför hela kön.....

Kille: Det är kö här.
personjagintehartillräckligtmedordförrådattbeskriva: Jag står i kön här.
Jag: Men kön går här.
sammasomöver: Men jag står i kön till den här kassan ni står i kön till den.
Jag: Det är bara en kassa öppen och vi har väntat i 20 min.
detdärigen: Jaha, men jag står här.
Jag: Nej.
det: Nehe, gör jag inte.
Jag: (kommerinteensihågvadjagsa, väldigt arg, väldigt provocerad)

Vi gick, alla gick utom det och co. Vi var väl fem pers till i kön ändå.

Om jag någon gång inom snar framtid åker in för misshandel så står ni på min sida väl?

Städhelg.

Så tråkigt är det faktiskt. Hela helgen ska gå åt till min (påstådda) mani (som Grappe brukar ta upp när jag klagar för det ser fördjävligt ut). Dom var faktiskt jättesnälla mot mig och städade undan lite igår, jag är dum som river fram allt igen, men jag hade tänkt att ägna den här helgen till att göra saker och ting ORDENTLIGT för en gångs skull, så jag sorterar och lägger i ordning småsakerna också.

Jag är lite bitter från igår.... fick klagomål att vi inte skötte jobbet av "ordinarie personal", men det ska jag säga er, att jag sköter jobbet fan så bra! Jag ska ta upp det med chefen på måndag, hon ska inte komma och säga att vi inte sköter jobbet för att hon inte klarar av att sortera lite tvätt. Jag är kanske mer än "lite bitter", jag är nog snarare förbannad, upprörd och skitsur. Jag vill inte vara en syndabock för att hon ska ha någonting att skvallra för chefen om, hur gammal är hon egentligen? 10? Hon ska alltid hålla på att försöka sätta dit alla andra, och så fort hon får beröm så ler hon malligt. Jag har jättemånga exempel på psykningar från den tanten, dessutom betedde hon sig som en liten skitunge igår för det blev fel med platserna (som jag inte tänker förklara i text för då skulle det bli långt, men hon betedde sig barnsligt var saken), hon är en liten skitunge, en liten mobbande skitunge, typ frökens lilla gullegris som mobbar alla andra.... hoppas hon går i pension snart.  Hoppas jag inte råkar illa ut för det här inlägget.... jag blir så trött bara, jag gör mitt bästa alltid och försöker att inte trampa andra på tårna, och sen får man skulden för att man pratar... visst pratade vi, men vi lät ingen tvätt som inte var våran gå förbi, och det är duktigt när det var sådär jävla mycket, och vi försökte sortera, men det är lite svårt att sortera åt den som står på sista plats när man står på första och andra platserna själva.

Jak er klatt parn!

För jag har fått löneförhöjning! 101,77 kr/h utan ob. Wie!
Va? Är det fult att prata om sin privatekonomi? Ja, jag har hört det, men det skiter jag i! Vad är det som är så fel? Jag förstår inte hemlighetsmakeriet.

Nästa vecka ska damerna från Nyströmsfamiljen ut på julklappsresa, och jag laddar upp med jobb så jag är helt slutkörd innan..... det är en jättebra idé!

Nu ska jag kanske sova, jag blev precis lovad semla och te imorgon..... kan man tacka nej?


Skit it då.

Inga frukter fick jag! Noll och nada... tack!

Nejdå, ni blev väl rädda för att bli smittade av matförgiftning. Men det smittar inte, jag lovar.

Jag undrar hur det kan kallas "bästa sändningstid" på tv när programmet som sänds avbryts för reklam var femte minut.... knäppt, det är ingen som vill se reklamen iallafall, då zappar alla som inte är "ingen" vidare, sen missar de halva programmet ändå. Och om alla missar programmet för att ingen vill se reklam så är det väl inte så bra för de som sänder programmet?

Imorgon ska jag nog jobba! Jag känner mig rätt så bra nu, det är skönt, jag har ätit två semlor idag..... köpte sex st på ica för jag var hungrig, det var gott, kanske blir en till innan sängdags...... men jag har ju ätit lite frukt också i-och-för-sig (som jag fick lov att köpa själv för den delen!), så det väger upp och jag är nyttig... typ, lite knäpplogik som vissa har.

Magen är ut-å-in.

Jag har fått klagomål på dålig uppdatering igen, och tänk att den här gången var det inte Fabian, nej faktiskt Camilla! Ja tänka sig, vem är hon då? Jo det ska jag säga er, hon är min nya träningskompis. Dock är hon inte en ny kompis, vi har väl kännt varandra i sisådär 4-5 år. Dessutom har vi inte tränat något tillsammans än, men det kommer.

Idag då? Jag har (för första gången i min karriär på tvätten) sjukänmält mig! Dagen har för det mesta spenderats i sängen sovandes, jag hoppas på att jag ska känna mig bra imorgon, men när förkylningen nu faktiskt börjat avta har ett illamående dykt upp som en snäll ersättare.
Jag tror att spykänslan kom från skabb-maten jag åt idag, äcklig hemkörningsmat som Grappe beställde för han inte orkade varken köpa eller laga mat, och jag är sjuk, varför får jag inte ligga i sängen och vara sjuk då? Varför tar inte han hand om mig som jag får göra när han är sjuk? Det kanske är för att han alltid blir dödssjuk och jag "bara" blir sjuk. Jaja, grejen var att jag tror jag är matförgiftad, jag kände ungefär likadant som nu när jag blev det av dålig bläckfisk i Afrika.


Jag vill ha frukt, jättemycket! Vitaminer.... kom över med ett äpple var imorgon nu alla läsare.

Jag kan inte råför....


 
att den här låten har suttit i mitt huvud hela veckan, vet inte ens när jag hörde den sist eller i vilket sammanhang.

Nu ska det fanimej bli fason!

Nu ska gamla pulsklockan fram och dammas av, ett par löparskor till rimligt pris ska inhandlas när februarilönen kommer. Jag har fixat kartor som utgår från OkLinnés klubbstuga och ritat i distanspass på 7, 10 samt 13 km plus att det finns gott om utrymme på de där kartorna både för att träna stadsorientering och skog och allt.

Jag har varit på läger i helgen och fått motivation, jag sa till och med åt tränaren att jag ska nog ha ranking i år, för jag vill springa ultralång-sm och andra diverse elit-tävlingar, jag vill orientera!

RSS 2.0