Trött.

hänvisar till rubriken.

Alla mot alla.

Nu har jag precis kommit hem från årets kanske mest prestigefyllda tävling, eller inte, men en rolig i vilket fall. Alla får varsin bana som är lagd ungefär efter hur bra man är (eller hur bra banläggaren tycker om en), alla startar samtidigt och först i mål vinner. Jag kom på 13:e plats, men är nöjd och vann ett pris, jag valde mellan nyttosak (en hängare man sätter fast på dörren så man kan hänga upp saker) eller leksak (ett vattengevär). Kan ni gissa vad det blev?

Sen har jag hunnit med ett snabbdopp i rånäs-sjön tillsammans med Malin och Amanda samt hållt på att bli krockad. Jag blev vääääldigt förvånad att hon hann bromsa kärringjäveln, och att jag inte fick motorstopp, för jag stod på bromsen och väntade på smällen. Det handlade nog om en centimeter kanske, och det är andra gången på två veckor, så snart blir det väl en smäll.... och nej, jag har inte orsakat någon av situationerna, båda gångerna har det varit folk som ska svänga in och jag har förkörsrätt (rondell, huvudled).

Ååååh vilken dag!

Kom precis hem från badet, hela långa dagen har spenderats med lek, musik och ett stycke bad. Vi grillade och lyckades få sällskapet bredvid att flytta på sig på grund av lite små accidenter med de fem vattenpistolerna som införskaffades tidigare idag.

Vi kastade frisbee och spelade volleyboll och klättrade och hoppade hoppklippor och det har varit kul och ni borde vara avundsjuka.

.... ... ... dock kände jag mig lite utanför bland grabbarna emellanåt, då lite mobbing utövades.... men jag ska inte klaga heller, vi leker lika och "lika barn leka bäst".

P.S. Grappe är en liten fjortispojke när han leker med sina kompisar, så nu ska han inte klaga på mig nästa gång jag har varit ut, då jag kommer hem och är fjortisdryg.... jag är ju glad i alla fall. D.S.

NU ÄR DET HELG!

Äntligen äntligen äntligen ett par dagar ledigt... och ordagrant ett par dagar. Två enstaka.... kommer jag någonsin klara av ett "riktigt" jobb? Jag skulle nog deppa ihop!

Vilket som så är det helg och imorgon ska vi bada och sola och leka hela dagen lång!

Nästa vecka ska jag ringa alternativt gå till (hör och häpna!) arbetsförmedlingen och boka ett möte med dem. I vilket fall så kan jag få ut bidrag då om det nu skulle bli så att jag inte får något mer jobb på tvätten. Det kan ju ta sin tid att få bidrag nuförtiden när alla är arbetslösa, så jag tänkte ju liksom att jag tar det på måndag eller tisdag så jag kommer iväg fortast möjligast. Den goda nyheten är ju det att jag kan få upp till straxt över 9000 i månaden även fast jag inte varit med i någon a-kassa som jag förstått det nu. Jag tror jag uppfyllt arbetskraven för det... men men, vi får se.

Vad håller folk på med?

Vem fan i helvetet glömmer ett barn i bilen? En hel dag utan att ens tänka efter? Och dagisfröknarna då? Frågade de inte varför det bara var ett barn med till dagis den dagen om det andra var sjukt? Tydligen har det hänt mer än en gång också...

Hjärtattack.

I förrgår hällde jag en mugg kallvatten innanför min arbetskamrats tröja när han inte var beredd. Igår fick jag igen, med både vattenmugg och en hjärtattack då han sprang under ett band och ryckte tag i mitt ben. Jag undrar vad jag ska komma på för dagen, jag kan inte vara för elak, det är hans sista... men jag kommer nog på något.

Tja!

Igår var jag duktig och tog in mitt byte till matte. Hennes reaktion blev inte som förväntat, hon skrek på husse att han skulle vakna och ta bort äcklet. Jag förstod ingenting, jag hade ju varit jätteduktig. Jag antog att hon menade något annat, så jag väntade snällt på mitt beröm, ni anar inte hur stolt jag var. Efter ett tag slängde matte ut mig och stängde dörren! VILKET TACK VA?

När jag kom tillbaka in var fågeln inte där jag lämnat den.... undrar om de tillagade den och åt upp den utan mig? Elakt att inte ens låta mig smaka! Den såg ju så mumsig ut.

Jag väntar fortfarande på ett "tack".

// Kissepisse.

Bajs ... hihihihi.

Ni kanske märkt att jag ändrat om där vid kommentarerna. Det är inte för att vara taskig eller så, jag blev bara lite rädd när jag såg att man kunde vara helt anonym utan att ens skriva i email-adress, vilket jag icke gillade. Så från och med nu godkänns inte anonyma kommentarer. Då kan jag även passa på att filtrera bort all reklam om gratissajter och de kommentarerna som bara skrivs för att göra reklam för ens egen blogg.... så visst kommentera sånt ni om ni vill, but I've got the power och sånt kommer icke godkännas.

Hörrni! Nu är det sommar! På riktigt!

Som den lilla lantisunge jag är, kände jag idag när jag åkte från jobbet doften av nyslaget hö. Många sommarlov kom tillbaka. Hökojor på loftet och Jespers tappade strumpa som aldrig återfanns, hoppa på ensilagebalar tillsammans med sommarstugs-ungarna, busrida med ponnysarna och bara vara.

Soooool!

Självklart, jag jobbar ju hela veckan. Men jag ska inte klaga, är jag glad kanske den håller sig tills nästa vecka!

Åh så produktivt!

Jag hade en känsla imorse att vi kanske kanske möjligtvis hade tvättid idag. Så jag såg efter och si si, om man inte flyttar knappen på en månad så sitter den kvar där. Så det har jag gjort, och storhandlat har vi gjort och lagat sallad har vi gjort, och nu står det bröd i ugnen. Borde vara tillräckligt för dagen, men jag tänkte ändå leta upp några papper från skatteverket som ska fyllas i också så kan jag kanske skicka dem i veckan.


Sen har det hänt något som är vääääldigt ovanligt! Någonting jag aldrig varit med om. Grappe köpte ett par nya skor! Och han kommer nog kanske till och med använda dem, han påstår att de inte gör ont iallifalli. Perfafekt!

Har vi hamnat mitt i "drama-centrum" ?

Nu har det hänt MYCKET den senaste månaden, eller, de senaste tre veckorna. Det ofattbara hände igår, Micke och Sanna gjorde slut. Micke var emo och ville SUPA, och Grappe var på, medans jag ville vara nykter för jag hade huvudvärk. Någonstans gick det snett, jag vet inte var, men det blev väl som vanligt, Grappe var nykter och jag drack, men bara två drinkar då.

Någon fick för sig att vi skulle cruisa runt staden, men då jag vägrade drog killarna iväg själva, det gick väl sådär för dem. Men de hade kanske lite kul i alla fall även fast de inte fick något napp.

Jaja, jag vet inte vad man säger eller gör nu. det är bara det att mycket har hänt i närheten av oss nu, och ni skulle bara veta. Men jag tänker inte gå in på detaljer, för en del är rätt äckligt, ganska perverst till och med.

Även fast M och S nu gjort slut så kommer båda vara våra vänner, så jag hoppas bara att det löser sig så de tu tillsammans kan umgås med oss utan att det blir pinsamt och jobbigt för dem. Men det kan bara tiden visa.

Midsommardagen

Det är idag det, ingen bakfylla, ingen ånger.... enbart lite ont i huvudet eftersom jag sovit för mycket.

Vi var hos Svante igår, det var kul, vi grillade gott, tittade på Braindead (åh, jag mår illa, jag har drömt om den där äckliga lilla jävla råttan inatt). Spelade boule som pensionärer (det var riktigt kul fast jag förlorade rätt stort), tittade på Battle Royal (den hade jag set tslutet på förut, fast den var riktigt bra). Sist men inte minst spelade vi alphapet, jag förlorade ganska stort där med, det var första gången jag spelade den riktiga versionen och jag snarare lade allt jag kunde lägga istället för att tänka på blockning..... dessutom blev jag lite emo när jag fick upp bokstäverna "suicide". Det var dömt att misslyckas.

Trevlig midsommar.

Hoppas sillen smakar bra och ni blir fulla av all nubbe. Själv tycker jag inte om sill...inte sprit heller för den delen. Det blir en nykter midsommar med grillning i blåsta... ja, det ska stå blåsta.

Blue is the colour, fotball is the game, we're all together and winning is our aim!

Och nej, jag är inte alls intresserad av fotboll. Knappt (att titta på) sport över huvud taget, och förlåt Camilla för jag hädar, men min bror har en skiva med Chelsea-sånger som han lämnat i bilen, och den där har verkligen fastnat.

Inatt sov jag sisådär 2½ timme. Klockan fyra vaknade jag (faktiskt innan väckarklockan ringde! Jag har blivit rätt bra på det, jag tänker på vilken tid jag vill vakna innan jag somnar och sen gör jag det... fast när jag inte har någonting att passa så kan jag sova hur länge som helst), drog mig lite.... typ 50 min, sen åkte jag till jobbet. Himla bra det där med att räkna att man kommer  ta en timme på sig även fast det bara tar tio min att göra sig iordning.

Sen bläbajsuschfanskap, mangla superheta lakan och upptäcka ännu en löneförhöjning(!), fast den här gången bara tre kronor, men alltid något. Hitta rikskuponger och riksdaler.

Åka hem och titta upp hur det där med a-kassa funktionerar. Så nu har jag mailat massa frågor till dem och hoppas på att jag kan få bidrag därifrån sedan när jag ska börja plugga. Undrar ifall det var något mer viktigt jag skulle göra idag?

Nästa vecka vilket som ska jag börja skapa rutin här. Jag är lite less på att vi går om varandra och bara är deprimerade i tid och otid, vi borde äta mer och sova bättre. Jaja, tråk tråk.... sammanfattning, jag har skrivit till a-kassan, något jag inte ens orkat kolla upp tidigare och gått och dragit på.

Ja se där!

Nu när det ändå fungerar att blogga igen så ska jag väl passa på. Som sagt am I using the laptop nu, skönt med platta tangenter, som är väldigt mycket bekvämare. Jobbigt med touchpad som gör att man helt plötsligt kan råka flytta texten till någon helt annanstans på skärmen och på så sätt får väldigt roliga men dock så oläsliga meningar.

Kisse ligger på min arm och snarkar gott och jag själv ligger på mage i sängen med solen i ögonen, mer eller mindre obekvämt.

Snart ska vi göra köttbullar, det ska bli gott, sedan är det sovdags, för imorgon jobbar jag morgon och börjar klockan 6.00, usch för den tiden, men skönt då att sluta vid 14 och vara hemma straxt före 15.

Testing testing 123

Ok, nu har jag bytt dator, inte för att bloggen krånglade(ajuste ja, ni visste ju inte att det inte gick att blogga för mig eftersom inget inlägg publicerades utan raderades så fort man klickade på publicera), utan för att grafik-kortet på den andra gått sönder..... jävla the sims!

Igår hade vi kul, vi spelade spel och åt mat. Massa skratt och lite hat ibland, men riktigt roligt! En uuunderbar kväll.

Nu blev det bålsta.

Tror jag, ja, vi ska nog till bålsta idag, och hoppa studsmatta och äta. Det är vad Mickis säger att man gör i bålsta, man hoppar studsmatta och äter. Kul liv, där kanske man borde bo? Nej, jag hatar ju bålsta, men dit ska vi i alla fall. Det blir nog kul.

Nr 2 hejdå.

Jag saknar dem inte, ska man hålla på att snacka skit kan man dra åt helvete. Även om det är i försvar eller ej, vekt försvar att linda in sig i mer lögn. Bättre få som man litar på än många som man inte kan veta vad som är sanning eller osanning hos.

Mina fina gröna skor.


Jag har bara glömt att visa. I vintras lade jag undan de här skorna för jag ville tänka över min ekonomi och sedan gå tillbaka och köpa dem om jag kände att jag hade råd. Då tror jag att de kostade 400 och jag tänkte dela med min syster så skulle vi ha dem tillsammans för att det blev billigare så. Men vi köpte dem aldrig. I maj när jag skulle på skiva så gick vi random in i skoaffären, där var de på rea för 150. SMÄCK.

Jag är en pirat!

En hungrig en. Så jag kanske ska ta mitt skepp och röva hit lite mat.

Snällarå?Ni som ska komma på mitt kalas och undrar vad jag önskar mig, kan ni inte spara ihop till en sån här? Snälla?

Tjuvtittat.seNyss hemkommen från västmanland och norberg. Skönt att det äntligen blev gjort att åka dit. Min gammelmormor är bästa gammelmormorn helt enkelt (den kan du inte klå Johan!), hon blev glad när jag kom och hon kände igen mig. Mormor bjöd på god mat och pratade massor, men jag tänkte att alla behöver prata av sig så jag lyssnade och svarade så gott jag kunde. Även om en del kanske var sådant som jag inte borde eller tänker lägga mig i.

Slutarägnarå!

Jag ska till mormor idag, det ser ut som om jag får bege mig själv i regnet, ghud så tråkigt, men jaja.

Failblog.orgFör att även illustrera dagens känsla.

Idag är en ingen bra dag.

Jag har varit ledsen på regnet hela dagen och irriterad på Grappe för han inte städar och för han inte lämnar mig ifred. Jag hatar sverige, mer än någonsin nu. Hela långa vintern har jag längtat efter sommaren, och nu är den tydligen här.

"Har du målat håret?"

Grappe lurade mig att äta kattgodis, det var inte gott.

Rubrik.

Jag blev lite sorgsen idag. Först var Qamar på jobbet, och jag blev så glad att se honom, i den grad att jag till och med kunde avvara en kram(!). Men det kanske var sista gången vi jobbade ihop idag, och det kanske var sista gången jag jobbade kväll på tvätten någonsin, både sorgligt och bra, för jag har tänkt på att jag kanske stannat där för det varit bekvämt ändå och latat till mig lite. Nu blir jag ju typisch utsparkad och då måste jag hitta någon annanstans att ta vägen.

Jag tittade upp angående min utbildning som jag tänkt söka till våren idag, och det ser finfint ut. Rullbandstestet ser inte så farligt ut faktiskt, även fast jag hört att det ska vara det.

  -Ett rullbandstest innebär att du går på ett rullband i åtta graders motlut i 4,5 km/h under sex minuter, klädd i full larmutrustning som väger ca 24 kg.

Så står det på räddningsverkets hemsida, det kan väl vara det där med lutningen som blir jobbigt, men om jag bokar det till augusti så hinner jag träna backintervaller tills dess. Min vanliga gångtakt annars är ca 6 km/h när jag går långsamt (jag vill tacka min pulsklocka för den informationen), och 24 kg är inte jättetungt i sex min.

35 min till avgång.

Idag jobbar jag på tvätten, tjalalala. Men jag söker jobb i stan nu, oj vad jag söker! Fast nu ljög jag, lite ljög jag, men inte mycket. Igår hittade jag ett diskplockarjobb, och pommes frites vad jag var sugen på det jobbet! Alltså kanske inte för självaste jobbets skull, men tiderna, det lär ju vara mycket ledigt på dagarna. Jag har en bra magkänsla.

Blackhead (höhö).


Gör om, gör rätt.

Jag färgar håååår! Och lite ansikte/nacke/öron/händer/armar också... det är jobbigt det där med att ha ett långt och slitet hår som inte vill som man själv.

Hej min kära lilla blogg....

som jag behandlar väldigt manodepressivt.

Mycket händer, eller egentligen inte, men jag har endel att skriva om nu.

Först om helgen som blev så bra. C och jag hade bestämt att vi skulle ut, men då bror min frågade om jag skulle med upp till fagersta och åka wakeboard så tyckte jag att det var ett prima tillfälle att åka till norberg när jag ändå var där och hälsa på den äldste. När jag skulle erkänna för C att jag lovat bort mig till någonting annat hade hon redan fått jobb över helgen, så hon blev bara glad och lättad att jag också lovat bort mig, ghuuud så skönt!

Så i helgen blir det till att leka vattensporter i regnet... kanske blir det bara bastu.

Sedan gammelmormor såklart. Jag vet inte exakt hur gammal hon är, inte så värst egentligen, men lite dement är hon, och väldigt busig har hon alltid varit. Hon sitter på ålderdomshem nu. När Josse fyllde år ringde hon och tackade för presenten, min mormor var ute och gick med gammelmormor då så hon fick prata med henne med. Då sade hon "Jag är ute och går, det är så skönt att vara ute och gå, skönt att komma ut från det där psykhemmet." (ev. felciterat eftersom jag hörde konversationen i andra hand och eftersom jag förmodligen förvrängt den själv, men själva meningen är densamma). Hon är rätt rolig hon, när hon var ung sydde hon in en råtta i frökens kläder (ev en död en). Men hon har väl alltid varit lite rebellisk. Jag kommer inte ihåg så mycket av historierna hon berättade när jag var liten, men den där med råttan fastnade.

Kalais.

Vi har varit på landet.

Eller först var vi hem till svärmor och hämtade ett papper som Grappe var tvungen att ha till bettingen. Där fick vi saft och sylt och ett par skor, som jag nog kanske inte kommer använda, jag vet inte, jag gillar mönstret, men inte modellen.

Sen åkte vi ut på landet, min bror var där. Han och Grappe lekte pyromaner. Vi fikade Josse-fika och grillade gott, Josse fick paket och så letade vi lite kattungar. När vi åkte därifrån så fick vi med oss en psykle! Så nu har vi två psyklar! Då kan vi psykla tillsammans i sommar!

Nu är vi hemma igen, våra hunger-mätare är på topp, våra kul-mätare är rätt höga och våra energi-mätare är nog ganska låga (min miljömätare är lite låg, men det gör inget, det finns ju egentligen ingen sådan så).

Flyg fula fluga flyg och den fula flugan flög.

Idag är det ju typ.... sol... ute, Cool.

Alltså, min dröm inatt var helt  sjuk. Jag blir förvirrad själv när jag tänker tillbaka på den, så jag kommer ens försöka inte återberätta, det var suddigt och jävligt och massa olika platser och, ja, nej jag orkar inte. Nästan mer trött nu än när jag somnade.

Klockan 13.00 har jag bestämt mig för att lämna datorn, gå och duscha och göra mig iordning, kanske till och med väcka Grappeliten som sover.

C sitter och tjatar om att vi ska med till Kina i slutet av sommaren, ghud vad kul det vore, men jag tror kanske att vi skulle börjat spara ett år tidigare eller så då. Även fast T&R biljetter går på 5000/person och boendet är gratis, så kanske vi har lärt oss från englandresan att det är bra att ha lite extra.

Tra la la la.

Spelar the sims rätt mycket nu, mina ögon kommer bli femkantiga om det inte blir bra väder eller mer jobb snart.

Nu har vi i vilket fall köpt paket, fast det vi var ute efter fanns inte, vilket var synd.

Även en skrivare har inhandlats. Men ingen av oss hade ett uttag som skrivaren passar i och en adapter går på cirkus 200 spänn säger Grappe, KLANTO!

Försök inte köpa majonäs på Willys...

för de har ingen!

Så långt har jag kommit idag, jag har köpt kattmat, pantat och handlat. Handlingen gick ut på att köpa majonäs, för det var det enda Grappe var riktigt sugen på, och så fanns det ingen! Ingenstans fanns den!

Såppa.

Imorgon är det födelsedag. Blir liten lite större. Det är lite knäppt. Imorgon blir Josse ett år äldre kanske man skulle kunna säga, men hon blir ju bara en dag äldre från idag. Och egentligen har hon ju redan upplevt sitt sjuttonde år och går nu in på det artonde (hon fyller 17 ja).

Bilder.

Jag har faktiskt inte laddat in några nya bilder från min kamera sen i ..... hmmm..... mars kanske? Så här är lite "best of.." nu när jag ändå tagit mig i kragen.


Kisse HATADE tratten.


Johan hälsade på.


Grappe och Tony låg och gav varandra lite kärlek.


Det lilla barnet tuggade på det stora.


Kisse gillar att klättra högt.


Arm in pain.


Nu orkade jag inte mer, så jag ska låta er gissa (eller räkna ni som kan), hur många tior är det i denna hög? Den som svarar rätt vinner en romantisk middag för tre på Mc Donalds (eventuell matkostnad står vinnaren för)!

Nu har det hänt MYCKET på mindre än en vecka.

Men jag ska inte tjaffsa om allt. Bara det att min syster har kommit ut ur garderoben... eller kommit på snarare att det inte bara är killar som drar i hennes uppmärksamhet. Om jag förstått det rätt också så har hon flickvän, det var något jag aldrig trodde skulle hända! Men men, förhoppningsvis är det ingen fas och hon lär sig en ny erfarenhet och mognar till lite mer. Fast jag vet inte, man vet aldrig med folk, vi får se hur det utvecklas... om hon inte bara jävlas med mig och alla andra idioter.

Hungry hungry hippos.De första gångerna jag såg på Donnie Darko så tyckte jag att det var rätt kul under hypnosen på terapin när Donnie Darko säger att han blev så besviken för han inte fick "hungry hungry hippos" i julklapp när han var liten. Sen tänkte jag efter vad det kunde vara för något. Jag kom fram till att jag en gång i tiden hade ett spel med flodhästar som skulle äta kulor, hungriga flodhästar, och tänk att det var samma! Haha, inte så intressant kanske egentligen. Men sensmoralen (fast utan moral kanske, kanske bara mest sens, kanske bara poängen liksom) i det här inlägget är att de mest knäppa saker kan få en att minnas det som varit.

JUSTE!

Idag är det val! Har ni varit och röstat? Jag fuskade och röstade i veckan så jag skulle slippa åka ut på landet idag.

Haha! På Rånäs ok´s hemsida.


Att bo i lägenhet.

Jag kunde inte somna så bra inatt, jag låg och lyssnade på grannarna. Det var en bebis som skrek hela natten, den skriker till emellanåt fortfarande, dennes föräldrar/barnvakter (jag har svårt att tro att ett barn verkligen bor här för jag har aldrig sett något, ingen gravid kvinna heller för den delen) stampade runt hårt på golvet hela natten. En granne låste upp sin dörr och gick ut.

Det var väl egentligen det som hände inatt, men jag tänkte att det på något vis ändå är mysigt att bo så nära varandra. På dagarna ex. så brukar vår ena väg-ivägg-granne spela klassisk musik, medans den andra spikar och gör om hela tiden.... hon förresten kom i fredags-natt klockan tolv och ville bli insläppt för hon hade varit ute och köpt lacknafta och glömt portnyckeln hemma. Lite kul, jag frågade (mest bara för att ha något att prata om) ifall hon hade varit ute och firat studenterna, hon visade upp sin flaska som jag antagit var någon läskig grogg och sa, "nej, jag målar om och har köpt lacknafta!". 

Bilddagboken.

Jag har suttit och tittat igenom nästan alla mina bilder på bdb, den sträcker sig tre år och 1030 bilder tillbaka. Det här har jag kommit fram till.
  1. Det är jävligt mycket dags att göra någonting åt mitt hår.  Svart eller kanske rött... och en annan frisyr vore gött.                                                                                                                                                                                                                                   
  2. Festival tack! Det är nog vad jag kallar total avslappning, men sällskapet är rätt viktigt, så det är jobbigt. För när jag är på festival så vill jag känna mig fri, men ändå inte vara där själv. Så man ska ha någon med sig som är där med en, men som inte begränsar, och det är svårt (och ja, jag hade svårt att välja bild, men jag tycker den här är rätt kul, random kille står naken och spyr på grannarnas tält liksom).                                                                                                                  
  3. Semester vore väääldigt skönt!                   

For here, am I sitting in a tin can.Jag vet inte, jag hade en dragning till den här låten förut... eller till många låtar, men Bowie är jävligt bra.

We ain't got tiiime for your stories, we ain't got time to just sit around here, and it gonna solve itself don't you worry....

Jag har skrålat, högt högt högt, det gör jag alltid när jag åker själv, det är skönt. Annars skrålar jag lite lägre, eller knappt alls om det finns någon i bilen som jag inte känner så väl eller som jag känner mig osäker med.

Jag hittade många drickspengar idag 62 riksdaler. Snart kanske jag har sparat ihop till semestern.

Imorgon ska L-C jobba, det är bra, jag måste alltså ikväll räkna ut vilken position jag ska ställa mig på för att hamna bredvid henne när hon kommer fyra timmar senare... det där med deltid alltså.

Äntligen lite verkstad hos tomten.

Nu ska jag snart jobba.... faktiskt har jag längtat lite till att få komma bort och har vakat telefonen skarpt hela veckan, så när Ann ringde igår och frågade, tackade jag artigt ja och sa att jag väntat på hennes samtal hela veckan.

På tisdag fyller baby-sis 17... vad vill en 17-åring ha för presenter?

Och sen håller vi alla tummarna för min lilla vän som skriver terminens sista och jobbigaste tenta idag.

Hjulet har rullat klart tror jag.

För även om jag nu ska få "veta att jag lever" så finns det inte så många som kan berätta det för mig.

Och mycket förstår jag, men inte "fortsätt snöa in dig då", eftersom det här är tvärtom. En frigörelse, att gå vidare.

Och om att inte höra av sig var aldrig på tal egentligen, det var att av de gånger det händer så är 99% för att utnyttjas.

Det var nog egentligen inte det här som gjorde det hela heller, det var bara den sista droppen, att utge sig för att vara ärlig och sen ljuga (och hoes before bro's var ju mycket värt, som du var så på att tatuera en gång i tiden).

Jag har egentligen rätt mycket jag skulle kunna säga, men jag hoppas att andra märker de sidorna hos dig och säger åt dig så jag slipper bry mig längre, för jag orkar helt ärligt inte mer nu.

Nu ska jag sluta älta. PUNKT.

Idag är en fin dag.

Fast det har regnat hela dagen och det är kallt, men solen skiner ju nu. Massa folk är här och leker lan och rita-och-gissa-lekar. Igår badade vi och spelade volleyboll och ghud en sådan rolig helg/vecka vi har haft.

Iiih!

RSS 2.0