Dippedidopp.

Nu har jag fuskbadat litegrann för första gången i år, det blev som sagt inget över huvudet, men ett simtag eller två. Det var lite kyligt.

Men Camilla lilla, jag har en plan för oss i veckan någon kväll, beroende på hur jag jobbar och du kan/känner för, så kan vi åka till fjällnora(eller länna?), springa en runda och sen ta ett litet bad efteråt! Ghud så roligt! Eller hur man nu definierar roligt, men skönt.

BGT.

Sol, utomhus, Flogsta, Gränby, grilla.

Sedan har vi ägnat oss rätt mycket åt Britain's got talent såhär mot kvällningen. 2009 års final avgjordes ikväll.Så FUCK Susan Boyle! Eller nejdå, alla i finalen var ju duktiga, och alla som vill gå vidare lär nog göra det efter att de kommit så långt på den här showen. Men dessa var ändå i särklass bäst(kolla på semi-finalen också på youtube, hittade ingen bra som gick att "bädda in").

Failblog.orgRätt smart dock, om man inte hinner duscha innan man ska iväg liksom.

Ost.

Aaah, det var en bra dag på jobbet. Bandet gick sönder igen, och vi var bara vikarier som jobbade, så rutinerna med 20-min-pass och jättenoga vart man ska stå, och när bröts rätt så rejält. Det var väldigt skönt, ingen som klagade på att man stoppade för mycket eller att man missade lite. Jag och C var väl liksom de två bästa sorterarna där (om det nu är någonting att skryta om).

Nu luktar mina fötter som en ost, en riktigt lagrad en.... och jag har precis ätit ostfralla, det var också gott.

Uppdatering.

Ok, jag gjorde nog inte så bra ifrån mig på intervjun. Jag vet inte vad som flög i mig, jag blev väl rädd helt enkelt. Men man skulle betygsätta sig själv, och jag underdrev mig själv rätt så rejält.

 -Vad har du för social kompetens på en skala från 1-10?
 - Öh, men fem kanske?

Och sådär dåliga betyg gav jag mig själv på många frågor, kanske var det för att man skulle jobba tidiga mornar eller för att man skulle jobba ensam... jag vet inte, vi får väl se om de tyckte om mig ändå, men jag tvivlar. Tvivlet beror dels på att jag skulle beskriva mig själv och då började jag med att jag är envis och hatar att ha fel.... vilket är sant, men inte det första man borde ta upp på en arbetsintervju direkt.

Men det var väl kul, jag var helt slut igår bara, så himla trött. Sju timmar är rätt lång tid att göra bra intryck på folk man aldrig träffat förr. Fotografera fick vi göra med, det var ganska kul. Fast jag var så gasig i magen att jag ville gå och bajsa hela tiden också, så jag vred på mig rätt mycket av min oroliga mage.
Igår var jag på tvätten, jag ville verkligen inte jobba... men tänk vilken dag det var! C var där och Qamar och han-där-nerifrån-som-jag-inte-vet-vad-han-heter, men han är en väldigt lätt person, eftersom chefen ville att jag skulle hjälpa honom att komma in i sorterandet i måndags och det var första gången jag träffade honom, och trots det så känns det som om han är en gammal kompis, som sagt, väldigt lätt att få kontakt med. Dessutom är han vår tömmares son, så det är lika bra att vara trevlig annars kanske vi får ett helvete på bandet.
På tal om bandet så tillhör det den andra punkten varför det var en bra dag att jobba igår, det gick sönder hela tiden! Vilket gjorde att vi fick stå fyra-fem pers vid ljusbordet som är mycket slappare och som blev väldigt mycket mer slappt med så många där. Då kunde jag och C snacka massa skit med. Bra dag, bra dag..... hoppas att det inte är lagat än.

Tjuvtittat.se

Pixybild.

Jag har idag varit på ännu en annorlunda arbetsintervju, och jag vet inte vad jag ska säga just nu, jag var väl så nervös hela morgonen att när nervositeten tillslut släppte så blev jag lite tom inuti. Jag uppdaterar om det, men det var som sagt inte som vanligt.

Jag hatar!

  • Mitt jobb.
  • Lill-hitler.
  • Folk som vandaliserar det svenska språket.
  • Korv.
  • Att kisse sitter och jamar hysteriskt nedanför min stol.
  • Att gå upp tidigt.

Hej hej, jag har saknat er med, men jag behövde bli av med dålig energi.

Hej

Det här är min blogg, och nu bestämde jag att jag inte orkade blogga. Kom tillbaka om en vecka.

Hyss hyss.

Hej, den här helgen har varit kul. I fredags åkte jag hem till min lilla vän och satt barnvakt åt henne medans hon jobbade, jag kommer bli världens bästa mamma typ.... eller nja, som Grappe säger "Cissi´s barn är olagligt snälla", fast jag vet inte om jag felciterade nu. Vincent somnade vid halv-nio och C kom inte hem förrän vid halv-elva, så det var lite tråkigt ett tag. Men när hon väl kom hem åt vi massa godis och tittade på film, det var mysimys, vi dissikerade viktiga saker, eller inte så viktiga för världen kanske.SÄXY @ work


På lördagen vaknade jag av att barnet stoppade ett finger i ögat på mig (vi sov alla tre i C och H´s säng, och han kunde nog inte riktigt förstå varför jag låg där istället för hans pappa). Vi spelade "Little big planet" och tittade på ännu en film medans vi åt massa mera godis och hembakat bröd. Sedan gick vi på husvisning, eller lite halvt, vi gick in och sen sade Cissilini att hon inte var intresserad av det där huset och inte ville ha "den där kärringen som granne", det stod nämligen en tant utanför och spanade på alla spekulanter och var väldigt misstänksam. Jag åkte hem, umgicks med Grappe, åkte och plockade upp Lillis, spelade tv-spel, kollade på film osv osv tråk tråk. Hursom, vid tolvtiden ringde det, jag ville inte svara först för jag visste inte vem det var, men sen tvingade Grappe mig att svara och då visade det sig att det var min bror som ville ha sovplats för natten eftersom han skulle ut på flustret och inte hade lust att ligga på ett liggunderlag hemma hos sin arbetskamrat som håller på att renovera sin lägenhet. Så vid strax före fem imorse kom han hit.

Idag har jag varit med Johnny rätt mycket alltså, han shoppade loss på Gränby c och jag var med som moraliskt stöd, smakråd och galgbärare, men det är lugnt, det var rätt kul att vara smakråd åt någon som har råd att köpa vad han vill, det enda tråkiga var att han spenderade cirkus en timme på game. Så har jag fått köra hans bil lite också, den hade en egen personlighet så att säga... han erbjöd mig också att låna Nissan någon dag, ha-ha-ha. Jag vet inte om jag skulle våga att någonsin komma i närheten av hans finbil, jag kanske skulle råka repa lacken med min andedräkt.Ok det här är inte hans bil, men det är ett typ lika lågt kjolpaket och en samma, lika modell... liknande färg också faktistk fast helfärgad orange, men ni förstår vad jag menar kanske?


Så vad mer? Jag har dåligt samvete att jag aldrig hör av mig till folk. Så ni som läser det här, förlåt, men jag har aldrig varit den som spontanringer till människor, ni får gärna ringa mig.

Och angående rubriken så ska vi hyssa lite senare idag, men det uppdaterar jag om en annan dag, kanske imorgon, när vi ser hur det gått, kanske kommer personen läsa annars och sen kommer hysset bli förstört.

... och är det inte det så är det något annat.

Rolig sak som hände oss idag. Vi bestämde oss för att prova på pizzabuffén för 75 kr som ligger i ikea-området, det smakade aceton. När vi åkte hem såg vi en bil som parkerat på trottoaren, jag påpekade det för det står ofta bilar där. Grappe började klaga på hur den stod och vi hade båda noterat att det inte satt någon i den, han fortsatte sin klagan och jag avbröt honom med "den rullar, den rullar, DEN RULLAR!". Vi åkte ner på gatan Grappe började halvt parkera medans jag sprang ut i farten, vad skulle jag göra liksom? Vad tänkte jag? Det första jag hann se var att den åkte rakt in i den bakersta av de parkerade bilarna på gatan, bytte håll och rullade över vägen in framför vår port och pang! En gubbe kom rusande efter den, stackarn, men det var rätt så kul. Tur att den slog i den andra bilen och bytte riktning, annars kunde den fortsatt ända ner till donken om det velat sig illa. Ingen blev skadad nu, så jag har rätt att skratta, fast jag pratade lite med gubben, och jag tror mina smilband stod rätt högt upp då, elakt. Skadeglädje, den enda sanna glädjen.

Att vara eller icke vara....

Smart? Nej jag vet inte, men jag har ingen aning om hur jag ska sköta den här situationen, jag har liksom tänk på den några gånger, men nu först har jag bestämt mig för att det ska bli allvar. Fast jag vet inte hur jag ska säga det för att inte klämma åt folk.

Hursom, löpträning imorse, börjar halka på listan nämligen, har varit mycket Grappe den här helgen, vilket är rätt så logiskt. Ibland försöker jag få med honom ut, det skulle vara ett bra sätt att förena nytta och nöje. Men men, jag får väl spela lite fler dataspel först.....

Natt och dag.

Det var jobbigt igår, ända från förrgårskvällen tills igårkväll. Det började med lögner och bajs som resulterade i att jag berättade saker som jag inte förut velat säga till Grappe. Som i sin tur ledde till ett sjuhelsikes liv, på Grappes vis, alltså att tiga mig till vansinne. Blä och bajs säger jag, men det gör inget, eller det är klart att det gör, men jag tror det är bättre nu när vi pratat lite och att vi måste öppna oss mer.

Idag har varit en bra dag, det bara var så. Jag har mött rädslor. Först åkte jag till en tävling i Enköping utan att jag ens hade en aning om ifall någon annan från min klubb eller som jag kände skulle deltaga. Sedan åkte jag hem till svärmor, som Grappe hade haft som bollplank igår och som jag inte visste ifall hon skulle fråga massa frågor och undra massa och vara bitter på mig för jag är en lögnaktig tös. Efter det ringde jag upp en kille som ringt mig om jobb, så nu ska jag gå en skolfotograf-kurs, sedan får vi se om det blir något med detta, men det verkar kul, och om inte annat så är det en bra erfarenhet med självaste kursen och att jag får komma dit och utöka lite kontaktnät inom jobb-branschen.
Känns bra, även om inte motståndet var det bästa, jag hade inga bomtider och var etta på varje sträcka, det stärker självförtroendet.

Det är ju så man blir förbannad av allt hyckleri!

Ja visst, vi är "vuxna människor" och vi kan bete oss. Men frågan är hur vi egentligen beter oss, det här är INTE okej.Kom ihåg barn, det är fult att ljuga.

kissebajs.

Katten är ÄCKLIG. Igår när vi skulle åka till ikea låg det en död fågel i vägkanten och flöt runt i en liten svart, ful pöl... gissa vart den är nu... jo, under bordet på uteplatsen! Usch usch usch! Och Grappe tycker "duktig kisse jaga", jag tycker "äcklig kisse, du får väl förfan mat här?!".

Igår tränade jag intervaller i skogen, jag tror det var en bra träning, hade blodsmak efteråt, men det är väl ett krav när man tränar intervaller?

Random småsaker.

Nu lyser solen litegrann, det är skönt.

Idag har jag varit på ungdomsmottagningen och opererat lite i armen, Grappe blev vit och lite snurrig, tänk va! Det blev inte jag, jag var nyfiken och ville titta på min gamla stav som suttit i armen i tre år... den var  knappt ens blodig efter all den tiden, jag som trodde den skulle se ut som om den börjat växa in i kroppen vid det här laget. Dock fick jag min lokalbedövning som jag ville och slapp genomgå att någon skar mig i armen med ett rakblad efter lite emla.

I lördags försökte Kisse döda sin konkurrent här i hemmet och satte en spisplatta på tolvan så massa saker blev förstörda... men Grappe överlevde i alla fall, fast det luktade helvete hela dagen, och man känner det fortfarande lite om man kommer utifrån och in.

Roslagshelg.

Orientering, jao, igår kom jag näst sist.... fyfan, 18 min till ettan, 18 min till tvåan. Sen gick det väl ok resten av banan, men det var lite försent då.

Idag gick det helt ok tycker jag, kanske kunde sprungit lite fortare och tagit lite säkrare vägval här och där, men i det stora hela så var jag nöjd. En gubbe kom och drog i min karta, jag HATAR när de gör så! Bara för han var lite vilse liksom, såg han inte att jag hade nummerlapp(=viktigare för mig med bra tid än för honom, om jag haft ranking så hade det spelat roll, gubbarna hittar alltid tillslut ändå också, hade varit skillnad om det varit en liten unge)?

Jaja, massa extra steg fick man för löpning såg jag= Wieee!

Valborg.... 28 928 steg senare.

Ok, det blev som vanligt när Janie får alkohol i blodet. Janie vill ut, vill ha mer av livet och av kvällen, mer än alla andra orkar ge henne.

Hon började i parken, i parken fanns det massa poliser som hällde ut minderårigas alkohol. Janie gillar inte riktigt poliserna, men hon har en liten grej för dem ändå, hon kan inte låta bli att stirra på dem.

Kompisar kom, kompisar ville vidare, bort från parken... kompisar åkte hem när de fått som de ville.

Janie & co åkte till Flogsta, stötte på gamla flamman Jill och Camillas korridorsgranne Kristoffer.

Co ville hem, Janie ville mer, hon sa hejdå till kompisar och skulle gå till fest i Ekeby. Men med mycket alkohol i blodet blir det aldrig som man tänkt sig, hon stannade till vid några kolonilotter för att ta sig en kisseluring (åt helt fel hål från Ekeby) där hon fick en vision om att hon borde åkt hem istället.

Den långa sicksackiga vandringen började, hon gick i två timmar lite drygt. Massa telefonsamtal hemåt, läskiga gubbar som vinkade från bilar och vände, stora svarta villaområden... och en ängel...eller ja, en taxichaufför vars beställare inte kommit.

Kort och gott tackar hon nu högre makter att det bara är valborg en gång per år. För valborg gör ont.

RSS 2.0