Jobba, sova, äta, dö.

Mitt inne i en arbets-streak, vaknade 15, börjar jobba 16. Wiho.

Det är inte helt hemskt ändå.

Det här med höst. Det luktar gott och nytt, som skolstart och förväntningar på den nya terminen, den nya årskursen och man skulle vara ett år äldre. Det får mig att tänka på en gång när jag hade börjat tvåan precis(ja den "första" tvåan man går i på lågstadiet). Åtta år gammal sitter jag där och skriver, eller ritar eller något, så bra minne har jag inte att jag kommer ihåg det, jag kommer ihåg klassrummet och var jag satt, helt plötsligt slog en tanke mig "Jag är så STOR nu! ÅTTA hela år och går i TVÅAN."  Haha, mycket livserfarenheter där.


Om det inte var för mörkret så skulle hösten vara en riktigt bra årstid.

Mer sommar.


Lite sommar nu när hösten knackar på.


100817

Idag har jag bitit mig i tungan både en och två gånger, frågan är hur lång tid man orkar med den här (de här?) branschen (branscherna?) innan man kör en Steven Slater. Kanske dags att fundera på en utbildning nu? Eller så kanske jag ska tagga ner min stundande arbetsnarkomani, vi får se.

Hej alla fina.

Sommaren börjar ta slut, och det minsta jag vill är att spendera min lilla lediga tid på bloggfixering. September kommer förmodligen bli en ekonomiskt bra månad, och då kan vi nog åka iväg på en sista minuten i november, yey! Just nu är jag lite deppig för jag känner att hösten knackar på.

Inatt var vi på äventyr ute i lännaskogarna vi låg på en brygga och tittade på stjärnorna, det var väldigt fint och romantiskt... väldigt mörkt också.

Jävla radbrytning att inte fungera, tur att man kommer ihåg lite html.

RSS 2.0