bla-bla-blubbe-tack-för-krubbé... ooooch hugg in!

Nuskajaggånerochträffaminsyster.jagskafåfödelsedagspresent.hejdå.

Talar fröken svenska?

Det gör inte min telefon, för den har varit på lagning och bytt nationalitet, svenska finns inte ens någonstans i inställningarna. Jag är så trött på den där telefonen nu att jag skulle vilja kasta den i väggen, hoppa på den och stena den, jag är så trött på mina turer ner till el-giganten... och de senaste tre gångerna har samma schnübbe jobbat i varuinlämmningen, vi är bundisar nu... Det vore ju liksom en sak om det bara var menyn, men det är lite jobbigt att inte ha ett svenskt t9, så nu skriver jag som käringarna (och pappa).

Idag har jag handlat klëder! 10 plagg för 650 spänn, två par strumpbyxor, en kjol, en jacka och massa toppar för 29 riksdaler styck. Happy happy.... nu måste jag bara ha ett par såna där fula byxor och lite skor.... men det får jag ta efter mitt kalas, kanske. Sen kommer vi ju till det där tråkiga med utrensning, det måste också ske snart ja. garderober och lådor är överfulla... av skit jag inte ens använder för det mesta.

Dutti flikka.

Jag har spelat poker och vunnit. Jag har haft någon form av "fest" och enbart druckit en halv cider. Jag har lagat mat tre dagar i rad, fläskfilé, fiskgryta och hemmagjorda köttbullar(Grappe hjälpte till med två av tre, så vi). Min första storhandling någonsin skedde i helgen... spännande.

Något mer? Njaej.... mest tittat på "vem vet mest", älskart! på söndagar mellan klockan halvtre och fem går hela veckans program, jag gillar frågesporter, speciellt när jag kan svaren... jag borde få vara med i juniorjeopardy eller Sveriges smartaste barn eller dylikt. Det borde komma ett sådant program snart, "Frågesport för dummies".

Jag gillar gmail.Och på dagen så är min lilla räv vaken och dricker te.

Så det kan gå ...

Nu är jag fattig igen, och hurfan gick det till? Jag fick ju lönen idag försjutton. Men men, bror min tvingade med mig till klätterhallen för att köpa sele-skor-kabinhake-repbroms-talkpåse-set.... och jag köpte också, för 1700.... men men, det är en långtidsinvestering, och mamma skulle betala lite, jag fick det ju i julklapp -07 egentligen, men det har inte blivit av förrän nu.

Hejdå, nu ska jag leka med mina nya leksaker..... för vi fick klättercheckar i cruxhallen för 250 spänn också (10 ggr dagstid/5 ggr kvällstid).

FailblogTyp jag.

Resumé.

Lördagen var en riktigt lång dag.

Först skulle vi åka sextimmarskryssning, Jag, C, Sandra och Mini-C.
Bussen gick från stationen, men vi tänkte ta bilen dit. Henkan sa att det var poliser på stan... eh byn.... i RIMBO(?)! Jag har ingen barnstol i bilen, vi chansade, och hoppades. Men det var många poliser, och de stannade varenda en. Öppningsfrasen blev typ "Hej, har du råd med det där? Det blir två-och-ett-halvt-tusen."... Men jag stod på mig, jag var stark, jag sa att man fick göra så, kortare sträckor i baksätet, bara barnet har bälte på sig och det är provosoriskt, han frågade om jag ljög, jag pratade inget ljug. Jag pratade mig ur böter och jag är stolt. Men jag skakade i en kvart efteråt. Fyfan vad nervös jag var, höll på att få motorstopp på vägen ut från fickan där de stoppat oss.

Kryssning var kul, många besök i tax freen, och mycket tid i lekrummet, barnet fick speldjävulen i sig och en buffé som var lite av en besvikelse, men mätta blev vi, och stora magar fick vi.

Efter kryssning skulle jag hem till moderskapet och lämna över cigaretter, där var Staffan, åh lilla söta Staffan, vi spelade spel och han fuskade så han vann.... men jag såg genom fingrarna på det.

Sist men inte minst skulle vi fira Mickes 20-års dag. Det var kul ett tag, Mickis och jag slogs, Sanna sa, som vanligt när vi träffas alla, att vi tjejer borde hitta på mer saker tillsammans och Lillis blev rädd för mig av någon anledning. Sen ville Grappe gå hem, men jag ville stanna, då blev han förbannad och skulle göra slut..... men han gjorde det inte, fast det var väldigt lätt att säga att han ville... men det var tydligen massa småsaker som legat och kokat och det här blev överkokningen.

Igår när jag vaknade sa Grappe att Patrik ville åka och handla med oss, jättebra idé! Vi köpte färdiglagad lunch, SUSHI för min del, och ingredienser till pizza.... men Grappe var dålig på att göra pizza... han ville ha ketchup på, ketchup på pizza... blääää.

Jaja, det där var helgen i korthet. Jag är trött, men ska åka och jobba nu, jag vill inte jobba...

Join the dark side!

Jag gjorde precis det, genom att gå med i gratiskläder :O. Jag HATAR alla små äckel som skriver kommentarer om att man ska gå med, men nu är jag med själv, vad har jag gjort?! Jaja, registrera er så får jag poäng :P. Man får ju saker gratis, gratis är gott.


KLICKA HÄR

Undrar om man fick rekrytera såhär? Jaja, om jag inte får så blir jag väl utkastad då.

Någon som vill ha en galen katt?

Lite jobbigt att ha henne inne, hon jävlas hur mycket som helst för att vi inte släpper ut henne, men vad ska hon göra? klättra i träd med tratt?

I vår ska vi cykla överallt har det lite halvt bestämts, så om det är någon som vill sälja en cykel, eller vi behöver nog två, för ett lite billigare pris än de hutlösa jag hittade på blocket så hör gärna av er. Jag menar, det billigaste som fanns var några för 1000 kr/st, och då hade de punktering och diverse andra småfel som köparen själv skulle få åtgärda.

Imorse var jag och simmade igen, det är en skön träning, den sliter inte så mycket och har inga hårda stötar mot benhinnorna som löpning. Men jag tror ändå att jag behöver ta det lite lugnt med träningen ett par dagar, det känns inte riktigt rätt i kroppen, något är det, och jag vet inte vad.

Ikväll ska jag jobba.... SUCK. Var på jobbmässan igår i Fyrishov, lämnade in ett cv, ska kanske söka ett par jobb till.... jag hoppas innerligt att några eller åtminstonde ett par ringer in mig på intervju... och att åtminstonde en vill i alla fall provanställa mig.

Myror i rumpan.

Jag är rastlös, å så rastlös. Jag vill bara iväg, bort bort bort, ut i solen och gassa... Det är äntligen vååååår!

En tlött en.

Imorse gick jag upp klockan fyra igen.... Varje gång jag går till tvätten tänker jag att snart hittar jag ett annat jobb, som kan ge mig lite stimulans, det är det som driver mig... och pengarna såklart.

Igår var vi hundvaktare, jag tänkte att hunden kanske ville ut och springa med mig... han var en lat hund, efter 25 minuter, var han rätt anfådd och tungan hängde långt utanför munnen.... men men, vi var nästan hemma då, så jag pressade honom lite till, tror vi var ute i sisådär 33 min. Han fick en stor kastrull med vatten och lite kattmat då som beröm, sen somnade han på mattan.

Ikväll ska är det träning med Linné igen, funtar på att ta mig en tupplur innan det.

Och en lättnadens suck är dragen.

Jag ringde Hågadalsskolan idag och frågade om det gick bra att komma och snoka bland deras kvarglömda kläder. "Javisst", tyckte receptionisten (eller om det var en lärare som svarade), kom du bara, grabba tag i en vuxen så kan h*n nog släppa in dig.

Jag hade sådan tur också, en person åkte precis från parkeringen när jag kom så det blev en endaste plats ledig åt mig, barnen skulle precis ha gympa så idrottsläraren kunde släppa in mig på en gång, och skorna stod där på bänken precis innanför dörren.

BÄST.

Första melodifestivalen på flera år.Och jag tyckte den här låten var bäst.

Att hata livet.

Jag vill vara ifred.
Jag vill prata om det.
Men jag vill inte tynga andra.
Vissa dagar är väre än andra.
Så förstå mig.
Jag har bara svårt att säga nej.
Egentligen är det ingen stor grej.
Men jag behöver få vara ifred ibland.
Jag försöker hitta på dumma undanflykter.
För att slippa.
För att få gömma mig i mitt eget skal.
Men det blir oftast genomskinligt.
Jag behöver komma iväg.
Upptäcka mig själv.
Jag är bara vilsen.
Och alldeles för djup för att förstå mig själv.

PANIK!

Igårkväll hände panik 1

Någon började kasta snö på fönstren.... "ok fine" tänkte jag först, "säkert någon alkis som går snart". Men snöbollarna kom hårdare, och tillslut stod någon och bankade på dörren till uteplatsen, jag satt inne på toa och tänkte att nu går fönstren snart sönder, nu kommer någon in och mördar mig. Efter en kvart, kanske en havtimme, slutade det. Jag stannade på toan ett tag till, försökte lyssna om någon stod kvar därute. Kisse gömde sig under skrivbordet, hon hatar när någon knackar snällt, bank är ännu värre. Hon var helt skärrad och låg hela kvällen tittandes spanande mot fönstren.

Inatt slog tanken mig och panik 2 kom

Vart är mina nya löparskor som jag spenderat en förmögenhet på och använt en endaste gång?! Jag började frenetiskt leta, de var inte i hallen (där de borde stått om de kommit innanför dörren), så jag tänkte efter, jag hade inte sett dem i bilen idag heller väl? Jag var tvungen att gå ut och kolla, två gånger gick jag ut för säkerhets skull, men inga skor där heller. Så förmodligen har jag glömt dem i Hågadalssolan. KUL. Även fast man inte ska ha sådana känslor om ersättningsbara saker så har jag jätteont i magen, hur kunde jag glömma dem där? Mina alldeles nya skor som jag inte har råd att köpa om!

13 mars

Idag är det barnkalas! Tänk att det är ett år sedan nu som C va lika tjock som jag xD..... hon kanske var lite större, men fan oförskämt liten för att vara på tjocken. Och Lilla V (åh, det passade så bra ihop med Lilla C!) är redan ett helt år gammal. Tiden går fort, man ser det på sina kompisars barn.Det är liksom lite skillnad.

Saker jag flyktigt tänkt på men aldrig greppat tag i.

Hej, nu ska jag name-droppa lite här. Via Camilla hittade jag idag till Johannes blogg, där i sin tur hittade jag, föga förvånande, många mycket visa ord. Citatet nedanför är stulet därifrån, och tänk att jag inte ens har frågat. Men det  är ju lite av en hyllning och jag hänvisar till hans blogg så who can blame me?

  -Jag har på senare tid känt att kraven på mig är för höga. Folk måste börja inse att det inte är så lätt för oss med begränsad social begåvning. Bara för att vi aldrig ler betyder det inte att vi är magsjuka, att dansa på krogen är inte det roligaste som finns och har man inget vettigt att säga behöver man inte prata konstant.

Pisse till veterinären!

Om inte jag fått en tiiiid, då hade jag nog startat en sådan grupp på fejjjjsbook!

Nedå, men ghud så skönt att äntligen få det gjort, om 50 min har hon tid :D.

Jag är ytterst ambitiös.

Igår jobbade jag övertid till straxt innan tolv. Sedan körde jag hem i jävligaste vidrigaste skitvädret, hemma vid ett och kom i säng runt två.

Imorse gick jag upp halvåtta! För jag var och simmade med Camilla lilla, hon tappade sin nyckel till vårat skåp som var yttepytteliten på bassängens botten. Jag tyckte det var mest kul, hon tyckte inte. Vi dök ner på 4.5 meters djup och fick ont i öronen, alla tanter och gubbar var trevliga och hjälpte och vi fick låna simglasögon av en... men utan resultat. Sedan när vi gått till receptionen i badkläder, fått "huvudnyckeln" av tjejen i kassan och klippt upp låset så kom en tant in och sa att nyckeln var hittad. Ironiskt. Men vi simmade i alla fall en kilometer, så lite träning bidde det.

I eftermiddag ska jag och Fabian till Arlanda och lämna in våra cv:n, ev. tänkte jag också gå och lämna in ett till ett café i stan som söker biträde, annars gör jag det imorgon, får se om jag orkar.

Sist men inte minst har jag lovat Grappe finmiddag idag, så ikväll ska vi laga god mat tillsammans, för imorgon så åker han till Bålsta och jag får min efterlängtade egen-tid.

Efter det kommer jag antingen stupa i säng eller så har jag redan somnat i ett hörn någonstans i hemmet.

Beå!

Igår var vi på bio, Fabian har tjatat i månader (kanske för jag lovade honom bio i julklapp :P). Vilket som, vi såg den, inte lite, hyllade filmen Slumdog millionaire, och den var bra, riktigt jävla bra! Bästa filmen på länge! Sen var det ju det där med reklamen, tycker jag så, eller har jag blivit påverkad av all reklam? Men jag tror jag tycker så, jag blev liksom insugen i den, musiken, miljöerna, alla starka inslag. SE DEN.

Idag är det din dag kvinna!

Så gå ut i världen och säg att du finns........ Eller så kanske det är knäppt att vi fortfarande behöver en dag för att inte glömma bort vårt eget kön, men sålänge, GRATTIS.


Efter ångest kommer handling.

Jag har beställt lite kurskataloger från Uppsala universitet. Sedan får vi se mina vänner om jag kanske orkar masa mig tillbaka i skolbänken. Kanske känns det lättare om man är där tillsammans med folk som faktiskt vill lära sig något. Kanske tröttnar jag och ger upp..... men man kanske ska ge det en chans, man kanske ska titta vad som finns att erbjudas. Kanske ska man göra högskoleprovet först, kanske tänker jag för mycket...

Och så kom ångesten.

Nejdå, jag har det bra nu. Men vad VILL jag? Me need förändring, me need roligt dygnet runt utan ansvar, me need p&l kanske? Men då enbart för att bullerkommitén har konkat, jag är ledsen för det och måste hitta en substitut-festival att åka på.

Idag har varit fullt upp, var arg på kärestan imorse, slängde pantburkar i hans badvatten så han drog och sa att jag skulle ringa när jag blivit snäll igen.... men ibland blir jag kvävd, jag vill inte bli kvävd, jag vill göra saker, kanske gå en kurs?

Jag är så trött på tvätten så jag kan lika gärna gå och ta livet av mig..... GE MIG ETT JOBB!!
Mina paeron kom förbi på fika, de undrade om jag hade några framtidsplaner.... jag har inte ens planerat min sommar förihelvete!

Man kanske skulle köpa sig en gård och hyra ut stallplatser.... dyrt i drift bara...

Sandra, Martin och Patrik var här, det var ett trevligt tumult.

Jag vill dra åt helvete.

Jag finner detta mycket roande,

och på måndag ska vi leka suicidala lekar, eller typ klättra... men Johan har aldrig säkrat någon förut vad jag vet, och jag glömmer alltid bort hur man ska knyta. Så vi får se om vi överlever dagen.Klockan kan ju kanske ha någonting att göra med min humor....

 Nu har det börjat pirra under läppen också, åååååh typiskt!

RSS 2.0