Övningsköra

"Nu ska vi ut och övningsköra", nynnar jag till tonerna av smk´s låt med samma namn. Imorgon är det uppkörning och det kommer gå åt helvete, inspektören kommer bannlysa mig och säga att jag aldrig kan ta körkort xD. Men jag tycker att jag gjort framsteg, det är bara det att de har satt upp ALLA skyltar i uppsala bakom buskar och dylikt så man inte ska kunna se dem, elaka jeflar ! Ajja, som sagt så blir det en tur med faderskapet ikväll iallafall.

.

Klockan är 13.40, jag vill ha sushi.

Running scared

Jag har kollat på en film inatt, den var bland det värsta jag sett (och misstolka mig inte nu, för jag menar "värsta", inte "sämsta", den var faktiskt riktigt bra). Hela filmen var ett enda tumult och jag kunde bara sitta där och tycka att det blev hemskare och äckligare. Speciellt en scen fastnade i mitt huvud, tyvärr vill jag inte säga vad det var eftersom det kan förstöra, men om ni gillar spänning, action och att känna med personerna i filmen, så se den (den heter som rubriken säger) !

friday night,

och inget roligt händer, men men, skönt med lugn efter en hel veckas körlektioner, imorgon har jag ingenting och nada inplanerat, och det är skönt, på söndag och kommande vecka så är det rätt så mycket dock.

JAG VILL HA ETT PAR VITA DR MARTENS KÄNGOR
  8 eller möjligtvis 10 hål, någon som har ett par över?


Jag har inget att säga.

Livet går på som vanligt, har fått ännu en vikarieplats på ett fritids här i stan som svaermor fixade åt mig, har inte jobbat något där ännu, men skönt att ha lite.

Uppkörning på måndag, och nervositeten har legat över mig hela veckan, men men, jag tror inte jag kommer klara det denna gång iallafall, bäst att tänka så, då blir man inte besviken.

Sålde aerosmith och gitarr idag, hon som köpte ville nog helst ha katten :P.

Träffade en trevlig tant på busshållplatsen imorse, hon klagade på folk som inte kunde slänga sina cigarettfimpar i papperskorgen fast den var precis bredvid och att man inte ska sitta och röka inuti kuren ändå (PUNKT), då var hon ändå rökare själv, sådana människor är bra, som bryr sig om andra.

Fick sms från digestive-staden, Cumbria, idag. Det var den ivägflyttade Fabian som hörde av sig och sa att en kille som hette Eddie och var från Tanzania snart skulle komma och flytta in. Sen var det väl något mer också, men det har jag förträngt :P.

Nej, nu har jag inget mera för tillfället.

Det är sjukt det här med bloggar.

Personer som jag skulle trott varit helt urblåsta, utseendet att döma, har fått en själ när jag läst deras bloggar, och personer som jag trott varit intressanta och spännande människor har inte haft så mycket mer än en cool stil. Sen finns det ju såklart undantag, men många av mina uppfattningar har ändrats när jag läst om dessa människor som blottar sina liv, sina fritidssysselsättningar och sina förhållanen till familj och vänner.

På tal om det hade jag tänkt att skriva lite om min familj någon dag, men har inte kommit så långt, så här är lite kort om min syn på dom.

Jag har en sval relation med min familj, iallafall mina föräldrar, det är inte så mycket "jag älskar min mamma" i mitt liv tyvärr, men jag har utvecklat något kritiskt emot min mor som gör att jag inte riktigt litar på henne, kanske har någonting med att göra att sålänge allt ser bra ut utifrån så kan det vara trasigt på insidan, om ni förstår?. Min pappa har jag inte umgåtts så mycket med sedan jag var barn, han har väl som de flesta andra pappor varit "den skojiga farbrorn", fast han har så lite tid över eftersom han arbetar 24 timmar om dygnet, annars har jag övningskört endel med honom nu i år och upptäckt att vi är rätt så lika. Mina syskon vänar jag ganska mycket om faktiskt, det har väl blivit så, iallafall jag och min syster, att vi gaddat ihop oss emot våra föräldrar om vi kännt oss orättvist behandlade, eller att vi pratar med varandra ifall något händer som man inte kan berätta för någon annan i hela världen. Mina bröder har alltid haft varandra, men vi har pratat mer och mer nu när dom tycker att jag vuxit upp och är stor nog att ge råd jag också.

Ja det var det om någon ville veta :P.


Sen har jag ju såklart min nya lilla familj som är på bannern, det är väl inte alltid så perfekt, men det är inget. Jag har det bra och jag kan prata med min älskade om allt, i dåliga tider är han något av personlig psykolog, sen att han inte alltid orkar lyssna är en annan femma, jag är inte heller alltid så bra på att lyssna, vi försöker finnas för varandra, det räknas. Katten har det lätt, det jobbigaste måste vara att hon ibland måste åka i sin lilla bur och det är ju jättehemsk, eller kanske att hon måste få en spruta i nackskinnet, vilket ändå inte kan kännas så mycket, kanske är det nog förresten att få medicin mot mask, men så långt sträckte sig nog hemskheterna i hennes liv. I övigt tror hon mest att hon bestämmer här hemma, berättar för oss när det är dags att gå upp och när hon vill synas, och skäller på mig när jag gäver upp allt hon så omsorgsfullt grävt ner i lådan.

Ah, usch, nu har jag också gjort det, det här är ett känsligt ämne faktiskt, vet inte varför. Ursäkta att det var väldigt oigenomtänkt, men jag orkar inte sitta och pyssla på saker som jag inte vågar publicera sen.

Kärlek.

När jag stod där på bullret för två år sedan med fanan i skyn (en skaraborgsflagga, fråga mig inte varför) och Twopointeight börjar spela på denna låt, då fylldes hela mitt bröst av en värme som inte kan beskrivas som annat än kärlek. Jag vet inte vad den har, men jag blir så varm av den.

Nej, ingen bild idag heller,

för jag vara lat kvinna som inte orkar plocka fram min egen dator. Så nu sitter jag här på Grappes data ännu en gång.

Sen sist har jag förlorat stort på bowling, ertappat katten med att gräva ner sitt favvosnöre nummer ett i sin låda och haft körlektion.

På bowlingdagen efter bowling satt vi ihopkurade i soffan och tittade på Weeds när det plötsligt började låta utanför, jag trodde att nu blir vi attackerade av Ryssland, eftersom Sverige är ett så jävla fegt land som vill vara till lags för alla och dom har skaffat sig en stark militärmakt som ska komma och köra med oss svenskar som slavar i all evighet eller något i den stilen xD. Som tur var så var det bara någon i grannhuset som fått översvämmat avlopp och hade ringt slambilen klockan ett på natten.

Sen åkte Fabian hem efter att ha tröttnat på oss och vårat Weeds, nu kommer vi inte se honom förrän möjligtvis till jul, om inte engelsmännen ätit upp honom innan dess.

Igår kom min bror hem efter fem månader på Nya Zeeland, och imorgon ska jag träffa honom, kan bli kul.

Annars har jag inte så mycket att säga.

Skola, veterinärbesök och ont i bena

Japp japp, igår var jag i skolan , för jag ska läsa upp betyg i svenska och religion, verkligen jättebra pedagog! Så nu får jag hoppas på betyg :).

 Efter det gick jag och min syster runt och tittade i diverse affärer först chili, där vi hamnade i en biosoffa som båda ansåg egentligen var för skön för att någonsin resa sig ifrån. Sen var vi in på helping hand precis ovanför och där gjorde jag mitt första second hand-fynd någonsin, en grön t-shirt för 25 spänn, helt klart värt, och ja, jag ska gå tillbaka dit, om man jämför med myrorna som vi var in på senare så är det för det första mycket billigare, sakerna är bättre uppsorterade och i bättre skick, iallafall av det jag såg. Sen blev det som sagt en tur ner på stan, för Josse skulle möta kusinvitamin och åka med hennes familj hem, och myrorna som sagt. Jag köpte ett par tygskor där, mest för jag hade skavsår av mina andra skor och inte ville gå barfota hem, men så blev det. Och så skulle jag visa Josse dom otroligt söta kattburarna/handväskorna på djuraffären, vad den nu heter, men sen var "shoppingturen" slut och jag gick hem, till tvättstugan, helt slut.

Idag har jag och katten varit hos veterinären, det gick jättebra och på alla kategorier fick hon ua, inte så anmärkningsvärt :P. Sen fick hon en vaccinationsspruta som inte var så uppskattad och så köpte vi ett stycke avmaskningsmedel. Alla var jättetrevliga på Ultuna och tyckte att lillkissen var väldigt kavat och pigg, vilket jag också tycker, hon är förvånansvärt framåt och har varit jätteduktig hela tiden sen hon kom till oss, hon är BEST. Dessutom skrev jag nu på pappren att hon heter Tisslan, inte kanske för att det var mitt namnförslag från början, jag tänkte mycket på vad både svärmor och Grappe nämnt, Klara, Miss Chess, Tova osv, men Tisslan är ändå det som är mest likt kissekatten och lillkissen och liknande som vi brukar säga till henne.

Nu sitter jag här hemma på Grappes dator och bloggar medans han spelar gh3 och Fabian tittar på, kissen ligger nog i buren sin och sover och jag har ont i benen, efter allt gående förmodligen, ikväll kanske det blir bowling och grillas ska det göras med :D.

Ont i magen av nervositet.

Sitter och väntar på att Grappe ska ringa och säga ifall han fått körkort eller ej,  är så nervös att jag mår lite illa, hoppas hoppas hoppas att han klarar det !

Nytt utseende, igen.

Lite bättre än sist, men ändå inte helt nöjd. Kanske ska ha något annat än rutor sen, får se.

Tisslan?Trasslan?Miss Chess?No name

Något sådant litet och oskyldigt skulle väl aldrig kunna döda?
Ingen människa heller skulle väl ha hjärta att döda denna?

Jag har blivit mamma

Till en liten katt, det går jättebra, hon trivs och är rumsren och världens sötaste. Har inte lagt in några bilder på datorn ännu, men det kommer.

Kul i jul.

Hej hej, hemskt mycket hej.

Idag gick jag förbi gruppchefens kontor och vi hälsade på varandra, efter ett litet tag hör jag att hon skriker "Janie! Vänta!" så jag går tillbaka och hon frågar om jag kan jobba dubbelt "på fredag", jag frågade om hon menade imorgon och efter lite betänketid så kom hon på att fredag var faktiskt imorgon och kanske även kom på att det är rätt så kort varsel. Iallafall, med lite förhoppning om mer jobb på tvätten i höst, tackade jag ja för att framstå som flitig. Så nu ska jag jobba pass ett: mellan 5-10.30, sen lite ledigt då jag tänkte köpa mig en bur, och pass två: 14.45-19. Kan bli tufft, men kul, för pass två är tillsammans med lilla C som jag inte träffat på evigheter nu och hon vet inte om det :D, förhoppningsvis kommer hon inte läsa här innan imorgon(hoppas hon inte fått internet till nya lyan riktigt ännu) så kan jag överraska henne.

När jag satt på bussen hem till mamman och pappan så fick jag ett sms från en okänd avsändare där det stod, "Jag såg en på Rimbo station som var jätte lik dig, fast äldre.", det var jättekul eftersom jag precis åkt från Rimbo med bussen, så jag påpekade det och frågade vem fan det var som satt bakom knapparna på andra sidan, svaret löd "Haha säg inte att du skulle på uppsalabussen och hade rutigt på dig? Du såg rätt gammal ut på håll. Jag satt på norrtäljebussen. Det är jag! Din älsklings johan! U fucker!" , så tack så mycket Johan, för att du kallar mig gammal, allt det andra tjaffset är jag van vid :P.

Sen vet jag inte om det var något mer, jo en liten skatteåterbäring fick jag idag på tvåhundra spänn, tack skatteverket :P. Hejdå


Nu klagas det här O_o

Fabian säger att jag ska uppdatera, och det gör jag nu, egentligen inte för att Fabian vill, oftast bryr jag mig inte om vad han vill utan gör som jag själv har lust... Usch vad elak jag är :O... Nej, jag är ganska snäll, men lite asocial bara. Som sagt är jag fortfarande på landet och jag har inga bilder eller någonting här, går inte ens att lägga in youtube-klipp från den här datorn, så därför tycker jag det är tråkigt att skriva inlägg nu, för tillfället har jag även en katt som springer på tangentbordet vilket gör det hela mycket bättre :P, hon kommer förresten bli min och Grappes nya bebis from. nästa vecka :D.

Och anledningen till att jag skrev inlägget var.... Ööööh, för att klargöra ?

Hej 34 grader i skuggan Källa: O-shot.se. Känsla: Överhettad? Kokande?

Oj, förlåt...

Har inte skrivit på länge, jag jobbar i ytterligare två veckor och kommer inte skriva så mycket på den tiden heller, men sen lÅvar jag att jag ska lägga in lite pics på världens sötaste kissebebis (som kanske kan få bo här sen, får  se) plus kanske en film/bild på en blixt, vet inte om den är så amazing, men det var ett sjuhelsikes åskväder iallafall.

I övrigt går jag och tänker på vad jag ska göra nu när jag slutar på tvätten, cafét och har läst ut skolan. På listan för tillfället:
  • Jobba på fritidsgård/dagis/fritids, alltså någonting där man kan vara till hands för barn/ungdomar.
  • Bli glassbilschaufför, men då måste jag ha ett körkort.
  • Skriva en bok, typ en självbiografi och krydda lite extra med misshandel osv. så man blir rik xD.
  • Starta eget företag, men då måste man ha en idé om vad också kanske?
  • Börja plugga, där står dietist, inredningsarkitekt, idrottslärare eller gyminstruktör högt på listan(fråga mig inte hur arkitekt kom in där, men det är kul med inredning).
Mer kommer säkerligen komma upp.

Annars känner jag mig rik för tillfället, den här månaden har jag betalat både hyra och räkningar samt köpt ett guitarhero med gitarr PLUS att jag satt undan ettåfem på sparkontot och har fortfarande mer pengar kvar på kontot än vad jag fick in totalt när jag gick i skolan :).

Jaja, vet inte om det blir så mycket intressantare än såhär, och eftersom det inte var så mumsig info så slutar jag nu :P.

RSS 2.0