Klippa klippa! Shoppa shoppa! Färga färga? En annan dag!

Idag var jag till hufvudstaden med min mor, vi klippte våra hår.


 

Detta var vad jag bad om...

 


Och detta var vad jag fick.... En aning skillnad? Att ingen frisör vågar göra det där lilla extra, nej nej, mesa på bara!


Hur som haver, efter frisörbesök och stött på Johan på Mariatorget åkte vi och strosade i staden med en gammal vän till min mor.

 

 

Jag fick tre par skor, här är par ett, finparet, den här bilden påminner mig om halstabletter.


Dessa är inte ett par vanliga converse, oh nej, de har en klack! Men det är i alla fall par två och klassificeras "casual-skorna".

 

Detta är par tre, det är porrskorna, dock fick jag inte till någon bild värdig dem.


 

Bortskämd miljödödare?! Nejmen jag lovar att jag ska väga upp det i framtiden.

 

 

Sedan fick jag även dessa fina örhängen i trä, och jag lovar er att aldrig aldrig aldrig igen bära dem tillsammans med en röd tröja, donken-usch!

 

 

Sist och bäst, ett par dr denim 300 pix! ETT PAR HELA BYXOR! YEY!

 

 

Janie Nyström, snart i en myströja nära dig!


Vardagslyx.


Haha, Janie, matchmaker.

- Kan du inte para ihop mig med någon cool?

- Ok, *skriver lite om några fina flickor som jag inte tänker publicera*

- Välj du!

- Ok, men hon då?

- Hur ser hon ut?

- *fixar ett par facebook-bilder*

- OMG hon är snygg ju! Spelar hon fotboll?

- Nej, hennes lag lades ner, men hon gjorde.


Bla bla bla, massa tjafs hit och dit.

- Hon låter sexig, du är en bra promotor.


Ah du, Milla lilla, haha, men jag tror han är rätt sjysst, vi har snackat på msn ett tag. Han har en Man Utd-tattoo ex. det är väl ett stort plus? Sen lovade han att flytta hit om det skulle bli så, ja, vi får la se hur lång tid det tar innan du får besök. Haha.Björn

-Jag tänker på en björn.

-Är det Björne?!

-Nej.

-Är det Björn Gustafsson?

-Nej.

-Är det Björn Borg?

-Nej.

-Nu kan jag inga fler björnar.

-Jag tänkte på en isbjörn.

Efter regn kommer mer regn, sen blir det nog sol.

I veckan fick jag jobb, inte på tvätten, men jag ska få vara hundvakt åt en kille vars hundar jag tagit hand om förut och känner rätt bra. Det känns skönt, skönt att få ihop det lite. Jag satt och kollade upp löner för deltidsbrandmän idag, och jag behöver nog två jobb om det ska gå ihop, eller möjligtvis att jag pluggar vidare till heltidare samtidigt som jag jobbar som deltidare. Nu ska vi i alla fall åka hem till Grappes mor och fylla i lite papper.

Textilia på tv.
Ja, det här har varit mitt jobb det senaste året. Dock arbetar jag egentligen inte på den där avdelningen (där man enbart tar had om ren tvätt), men på senare tid har det blivit mer och mer att vi får gå dit ett par timmar innan vi börjar sortera det skitiga. För min del bryr jag mig inte så mycket, det luktar mycket godare där och de vita tröjorna är mycket snyggare än de blå som man använder på smutsdelen. Men efter fredag blir det förmodligen inget mer textilia för mig (och hur många gånger har jag inte sagt så då?).


Edit: Jävla länk, om det är någon som vill se klippet också så finns det här

Men det är väl självklart?

Jag är faktiskt föga förvånad över att det var just över Rimbo de var när det inträffade, 98% av ungara där är ju osnutna idioter och vi skulle nog göra världen (eller i alla fall piloterna) en tjänst om hela stället planades ut med marken.

Nu ska jag kanske inte klaga på Rimbo i sig utan kanske mer på bristande uppfostran. Varför tänker inte folk efter vad deras handlingar har för konsekvenser innan de utför dem? Jag är så trött på alla sirapshjärnor.... dö.

JAG SKA.

Jag lovar, jag ska ta tag i det där med att lägga in bilder på datorn, att ladda upp lite fler här och att vara snäll. Nu ska jag jobba, ännu en lång vecka... jag saknar faktiskt hetsen och att jag verkligen måste hinna göra dittan och dattan innan jobbet, det var uttröttande, men det höll mig sysselsatt, jag gillar när det händer massor! Nästa gång när jag fyller 25 då? Och då kanske ni som inte lärt er det till i år börjat förstå vad O.S.A. står för.

Den här helgen är heeeelt ledig, kanske att det blir något roligt? Fyrishov? Go-cart? Kanot? Paintball? Vadsom, hitta på något?

Vi lever i det mest informerade samhället någonsin.

Ändå kan inte folk skicka iväg ett litet sms. Jag är lite ledsen, egentligen inte på att vi blev rätt få (för jag hoppas att de få som kom hade ganska kul ändå), men för att jag fick tio st återbud samma dag som festen är, och tre stycken som inte ens brydde sig om att lämna återbud utan som jag själv fick fråga om de skulle komma eller ej. Jag menar, visst folk kanske inte kan komma, det är ok, man kan inte tvinga någon till något, men man kan försöka säga till i förväg, för det är inte så kul att lägga om saker en timme in i det hela eftersom allt helt plötsligt blev ändrat.

Idag är det fredag.

Och dagen kommer gå fort, det vet jag. Hela veckan har bara rusat iväg!

Jobb jobb jobb.

Nu är det snart slut på veckan, jag känner mig lite smått döende idag faktiskt. Men det är ingen fara.... kanske en huvudvärkstablett kan hjälpa mig innan jag åker? Men vad jag gissar på är orsaken till döendet är trötthet... för att byta från att ha slappat och inte gjort knappt något alls i en månad till den här veckan då hela dagarna har varit inplanerade har varit ganska krävande. Idag har jag dock bara ringt till arbetsförmedlingen och sagt "hej, jag lever" ungefär, men det bhövdes verkligen.

Ja jävlar, det kunde man inte tro.

Brorsans ex har gift sig... med en amerikan eller möjligtvis engelsman, coolt säger jag. Dock undrar jag lite när mina bröder själva tänker ta och stadga sig istället för att försöka sig på 15-åringar. Den ene har ju en flicka nu, i min ålder, vilket inte är så farligt nu när åldersskillnaden inte märks så mycket mer än på pappret. Min mor säger att hon är en bra en (fast det har hon nog sagt om de flesta hans tjejer efter ett tag, alla utom två om jag minns rätt) hoppas han gifter sig och skaffar barn så jag får gå på bröllop och bli faster.

Wiiiie!

Saker börjar ordna sig! Jag har i princip fixat ljus nu, och benvärmare fick jag låna av C, svarta, men benvärmare. Ooooh, det blir nog ett fint kalas, jag menar, som Grappe säger, hälften hänger ju på gästerna och stämningen, sen kan jag planera hur mycket jag vill. Men jag har en del lekar klara för er ska ni veta, det kommer bli kul.

Toppen på kullen, efter ikväll är det nerförsbacke.

Jag brukar tänka mig veckorna som små berg, fram till onsdag är det uppför, sedan går det nerför. Samma med arbetsdagarna, fram till matrasten upp, efter matrasten ner. När det kommer till siffror är det en fyrkantig spiral 1-10 går åt ett håll, 10-20 åt ett annat, och 20-100 åt ytterligare ett håll tills det börjar om. Nu vet jag att spiralen egentligen bara blir trekantig, men i mitt huvud går det ihop på något vis ändå. Månaderna ser jag som en cirkel, lite som en klocka, fast den går motsols. Såklart står den på högkant, så när hösten kommer är det uppåt man vandrar, i december-januari någon gång där brukar jag tänka att "nu är det på väg mot ljusare, lättare tider, nu går det ner igen". Jag funderar ibland på hur andra tänker på saker.

Dagens (eller egentligen gårdagens) gulligaste.

Det här läste jag i någon veckotidning igår, men kom att tänka på det nu, det är på riktigt och ingen historia vilket gör det ännu bättre.

Det var två pojkar (vars namn jag inte kommer ihåg, men de var i alla fall vänner) på sju år som var med i en skolpjäs, den ene spelade en drake och den andre spelade en prins som skulle rädda prinsessan. Alla repetitioner gick fint men på premiären hände något, "prinsen" sa plötsligt "Jag är trött på det här, jag vill inte ha prinsessan, JAG VILL GIFTA MIG MED DRAKEN!". 

Ny i stan.

Och tänk! Hela morgonen har det kommit post bara till mig! Men enbart reklam i och för sig, brevbärarna verkar ignorera vårat fint skrivna "ingen reklam tack". Jag är ju "ny i stan", "nyinflyttad", "välkommen till ditt nya hem"... ja, de skulle bara veta.... eller brevbärarna vet nog att jag bott här ett tag, men alla reklammakare. HAH!

Saker och ting betas av.

Det börjar närma sig, och det känns som om jag har mer kontroll. Jag fick ihop ett CV igår och idag ska jag köpa lite småsaker till lekarna. Ljussnubben kanske skulle kunna klämma in oss emellan sina event också sa han, det är rätt sjysst och billigt var det, och nära till hands fanns de (brantningstorg liksom).

USCH!

Jag är så trött nu. I veckan ska jag jobba, vilket jag prioriterar, sen ska det planeras inför festen (massa saker som kommit upp nu som jag inte ens tänkt på, lampor och grejer), sen ska jag ringa amf och rapportera..... oooooh!!! Jag blir tokig! Och nu skulle jag behöva skriva ett nytt cv, mitt gamla dog med datorn och jag blev tipsad om jobb idag. MEN HORA JAG VILL INTE.

Ok, hjälp mig med att hitta ett par neonfärgade benvärmare, helst gröna/gula och lite discoljus.... någon kan ju få klä Grappe också.

Halvvägs till tusen sjöars land.

Vi ska till Åland imorgon och köpa spriiiiiit! Det ni! Sedan ska vi spela på spelautomater och äta smorgasbord, mumma!

Juste, det glömde jag i förra inlägget, jag vann ett presentkort idag på nc-sport (som säljer orienteringsartiklar), men då jag sällan köper småsaker och hellre går in i sporttälten på de stora tävlingarna om jag ska ha skor eller dylikt (som jag dessutom redan köpt ett par nya inför nästa säsong) så bytte jag det mot en hundralapp med Camillas mamma, tack för bytet.

BRONS.

Jag kom trea idag på tävlingen, det var kul, tiden var ju egentligen inte så himla spektakulär, men kul att komma på pallen.

Tänk att vi var sex stycken som startade, Malin vann (det är hon tillåten, vi är ju lite familj sådär... eller klubbkamrater), Sofia kom tvåa(det var mindre tillåtet, hade det varit en stor tävling så hade det varit ok, då kunde man sagt "uppland på pallen", men nu var det jag bara uppland där) och jag trea. Saken jag egentligen ville komma till, även fast jag skrivit massa ordbajs, var att jag hade tre stycken efter mig idag, och det är fler än vad det var på o-ringen där det va typ 40 pers i min klass! Antingen så bevisar det att jag blivit bättre efter tre träningspass, eller så bevisar det ingenting egentligen, men jag har bättre flås, på riktigt.Och ja, såklart är bilden stulen. Det är Camilla som fotograferat den, men när hon lade upp den på facebook gav hon ändå dem alla rättigheter till bilden, alltså har jag egentligen snott den från facebook.

Godmorgon.

Jag är rätt trött. jag sa till mig själv att jag fick snooza 4 ggr(alltså 20 min), men efter andra gången klockan ringde råkade jag stänga av alarmet istället för att snooza... ... och somnar man då, sover man.

Sedan var det såhär, att på begäran från Grappe ska jag nu be om ursäkt för jag trodde han skulle "besudla" min dator med wow. Han installerade bara virusprogram och fixade iställningar. Så förlåt. Fast jag var grinig då, kläderna tog aldrig slut.

Jag är rätt så tillfreds

...men väldigt trött just nu. Det där med datorköp var inte så dumt, eller? Jag vet inte, men det känns skönt att ha något helt nytt, eget och något som jag faktiskt köpt själv utan någon annans hjälp. Det är en fin dator, jag har lekt med den hela natten, men jag har kommit på att jag ska tävla om sisådär åtta timmar, så time to sleep. G'natt.

Mwaaaaah!

Jag har köpt en ny, fin, fräsch dator nu... .... ... och där rök alla mina pengar som jag försökt spara ihop till en budget senaste åren, men vadå? Är inte sparpengar till för sånt här? När det händer någonting oväntat som man inte kan rå för? Och alla är inte slut, några är låsta och några är kvar, men många försvann.

Hursom, jag ska städa nu, Grappe tog datorn med sig hem till Patrik och ska installera anti-virus program och spela wow på den. Det är rätt elakt av honom, att jag inte ens ska få se den utan emballage innan han ska besudla den! Men men, det var en kompromiss för att få honom ur huset, så jag kanske ska skynda mig på att göra mitt så får jag leka med den sen!

kissegos.Jag ska nog köpa en ny dator, jag har halvt bestämt mig. Grappe hjälpte mig att titta igår, och det fanns en som han ansåg bra nog(efter att ha klickat igenom massa och undrat hur dom kunde ta så höga priser för sånt skit).... den kostar 6000 kr(enligt honom borde den kostat tre, men vi kollade på pricerunner, och prisjakt, och den billigaste låg på 5990 kr).

Och datorn är inte det enda som har gått sönder den här veckan.
Första punkan: Check.

Mobilt.

Som sagt, igen, min dator är död. Grappe använder sin konstant nu också, så jag kommer inte åt internet så mycket. Det gör att jag får ont i magen eftersom jag borde söka massa jobb, fixa massa musik till kalaset och maila folk. Men jag kan ju omöjligt slita bort honom från sin egen dator. Bajs att allting sånt här händer nu, jag hade liksom planerat att sluta på tvätten och köpa en ny fräsch pluggdator i december ändå om allt gått som planerat...men med den här starten kommer jag väl inte ens in på skolan. Nej ny dator ska det bli på ett eller annat sätt..men det är dyrt.

Ja juste ja.

Om någon undrar är fanskapet dött nu. På riktigt. RIP.

Angående alla gratissajter som poppar upp här och där.

Jag har ihop det med fyra st, eller hade i alla fall. Tre stycken som jag nu provat på ett tag och en som jag hade en kort kärleks(?)affär med igårkväll, men som visade sig vara en player och fick hatbrev.

Så, om det nu skulle vara någon som tänkt att prova någon av dessa men är lite osäker så kan jag ge råd, inte egentligen för jag bryr mig om ni blir medlemmar eller ej, utan för att jag har åsikter om dessa sidor som har blivit min vardag nu på senaste när jag går hemma.


Gratiskläder.se, den brukade vara min bästa. Vi hade ett kravlöst förhållande, jag gick in en gång/dygn och svarade på en pollfråga och fick på så vis två poäng. Ibland kunde det finnas någon länk till en hemsida som de ville att man skulle besöka och fick på så vis ett extra poäng. Den var lätt, man skulle ha 400 poäng för att få ett presentkort på 150 kr och 600 poäng för att få ett på 250 kr. Såklart var det ju som på alla andra gratissajter att man kunde värva medlemmar och göra erbjudanden också.

MEN, nu kommer det negativa. De har märkt att folk bara går in och svarar på pollfrågorna och sedan loggar ut igen, och därmed kräver de att man måste göra minst ett erbjudande var fjärde poäng man får från inloggning och frågor. till saken hör att de oftast har rätt tråkiga erbjudanden, men förändingar har skett på senaste, kanske att erbjudanden uppdateras mer i framtiden också. De har ju dessutom utökat sitt urval av presentkort, från att ha haft från enbart H&M och JC så finns numera Jysk, Nelly.se, Twilfit och Stadium med på listan. Det är ett steg upp, även fast de även lovar Kicks och Åhlens trots att de inte syns på listan där man beställer. Men som sagt, synd med inloggnings/poll-poängen.


Gratisbio.se, detta är en fin en, speciellt om man har många vänner då man kan tjäna hur mycket som helst via värvning. Man får en poäng/dygn för varje inloggning, 2 poäng/dygn för varje vän man förfrågar/accepterar(som redan är medlemmar i communityn) samt ett poäng/dygn på gästboksinlägg. Det är lite hemtrevligt där, alla är vänliga mot varandra för att skapa vänner och skriver hit och dit om så bara "hej".

Man kan även (såklart) göra erbjudanden, och alla erbjudanden där är fint uppdelade i olika kategorier exempelvis, "100% gratis" och "nästan gratis". Utbudet är till skillnad från vad namnet antyder väldigt stort, det finns allt från mat till, elektronik, tidningpremunationer, smycken, barnartiklar, böcker, pyssel etc. etc. (om jag skulle skriva hela listan skulle ni bli trötta i ögonen). såklart finns det även bio-presentkort. Poängen varierar väldigt mycket beroende på vad man vill ha och hur mycket det är värt. Men tro mig, jag har varit medlem i kanske två veckor och skulle kunna beställa saker nu om jag vill.


Gratis-fashion.se, denna är nog ändå onekligen min favorit! Jag vet inte riktigt varför än, kanske för det finns saker för både kvinnor och män, och då menar jag mer än bara presentkort, man kan ex. beställa ipods, hudvårdsprodukter och underkläder direkt därifrån och slipper därmed gå ut och handla. Man samlar poäng som på de andra sajterna, men till skillnad från dem så är detta inte så mycket en community där man integrerar med varandra utan man sitter ifred och gör sina saker, de har bra erbjudanden (många är i och för sig samma som på gratisbio, men man får kompromissa) och man tjänar MÅNGA poäng dagligen.

Dock måste man också ha många poäng för att få de finaste sakerna, men om man får 90 poäng för att gå med i några facebook-grupper, 120 (tror jag det var), registrerings-/verifierings-/välkomstpoäng, och runt 50 poäng för varje erbjudande man gör, plus att man tjänar tolv poäng dagligen på inloggning och att besöka andra websidor utan några krav (alltså bara klicka in på dem och ha dem öppna i minst 15 sek) så tycker inte jag att det spelar så stor roll att man måste ha runt 3000 poäng för att få något fint (sen finns det ju "riktigt fina grejer" för ännu fler poäng, en Gucci-väska för 55.000 ex., men vad är den värd om man skulle köpa den i affär? 15 000-20 000 kr?).

Jag tar skamfläcken också(men den får faen ingen fin logga!).

Woopa.se, jag hann inte se så mycket av den här faktiskt, då jag registrerade mig, råkade klicka på samma länk två gånger och då blev bannad(och om man blir bannad så krävs det 50 kr för att öppna kontot igen, glöm! Jag vill ha gratis, det är väl därför gratissajter finns?). Idén bakom woopa är att man istället för att tjäna ihop till presentkort får ut det i riktiga pengar som sätts in på ens bank-konto, vilket i sig är en fin tanke.

MEN, av det jag hann se så fanns det exempelvis vissa saker som att man skulle ringa ett visst nummer och knappa in en kod så fick man en summa poäng/pengar. Problemet med detta var att om man ringde ett nummer som kostade 200 kronor att ringa upp (det dyraste alternativet då, men to prove my point) så fick man 150 poäng, alltså får man, om man betalar dem 200 kr, 150 tillbaka. Är det bara jag som känner doften av svindleri? Att detta är en sajt riktad till tonåringar som bor hemma och har föräldrar som betalar telefonräkningen? Plus att de skriver dåligt, både grammatik och stavning ger en känsla av att det är ett barn bakom knapparna och gör det hela oseriöst.


Så, ut i gratisvärlden alla fattiga människor! Det är en bra idé ge deras sponsorer lite uppmärksamhet och du kan få en middag på bordet! Eller kanske en fin festblåsa till helgen?


Dissie.

Hej, idag ska jag berätta tre saker som gjort mig arg på senaste.

  1. Andra små skitbloggare som tror att de är "värsta kändisarna" och är bitchiga som faen. Om jag skulle stöta på någon av dem skulle jag låtsas som om jag inte hade en aning om vem det är, lätt. Skitungar!
  2. Woopi.se("tjäna pengar gratis-sajt"), jag lovar er, de borde brinna i helvetet. De tar 200 kr för ett samtal som man "tjänar" 150 på... ... ... stackars alla tonårsföräldrar.
  3. Arbetsförmedlingen, de kallar till ett möte som ska ta "ca två timmar", man ska ta med sig penna, papper, kalender... man ska förbereda sig inför mötet och fylla i sitt cv, sina meriter bla bla. ändå var det bara en upprepning av möte ett, och den första informationen jag fick när jag skrev in mig. Dålig stil.

Min dator, mitt liv.

Den är döende... den hade bränt upp elsladden igår, eller kontakten till den i alla fall. Jag som har varit så lat och inte orkat sortera ut allt och sparat det på usb-minnen, för tro mig, det skulle behövas en omformatering av den där. Nu vet jag inte, det luktade ganska illa igår, tänk om den brinner upp?

Puss.Klockan är nu 23.43 och ännu är jag inte klar med vad som skall göras. Bajs. Det är en söt bild i alla fall, visst? Den är till Grappe för han tycker inte om mig nu, för jag vill inte leka, för jag ska registrera mina uppgifter på arbetsförmedlingens hemsida, men jag sitter och surfar istället..... så sensmoralen är att jag är en dålig flickvän idag.

Kattfnatt.

Igår var jag otrogen mot min kisse med hela tre stycken andra katter från olika hushåll. Hemsk matte.

Idag ska jag fixa mina sidor på arbetsförmedlingens hemsida, lägga upp meriter och cv och blä och bajs och jag har fan ingen lust!

Alliteration.Tony tittar tuttporr.

Mohahaha. Please hate me!

Ååååh, jag missade dejten!

Hur dålig får man vara? Kan man bara glömma bort en betapetdejt med sin älskade dam? Jaja, imorgon kanske, jag är djupt ångerfull.

Numb.

Så kändes det idag, inget hat, ingen saknad, det var "ok" liksom, inte mer. Så nu är det så, det är rätt bra.

Igår såg jag på Borat för första gången i mitt liv, och C tyckte jag hade dålig humor för jag sa att det var en väldigt överskattad film... men som sagt, sandlådehumor.

Ooooh, rolig sak! Är jag efter eller?

Bloglovin' ! Jag blev medlem idag, jag hade visst prenumenanter på min bloggisch, 4 st! Haha. Sedan kan man ju titta på alla andras också... och ja, jag ska inte tjata, för jag vet att ni alla förmodligen redan vet och att jag ligger sjukt efter. Men varför har jag inte gått med tidigare?

Godmorgon, fast jag har egentligen varit vaken i sisådär 3-4 timmar.

Grannen klipper buskar och det är ett jävla spring, hon tappade en sekatör i buskarna och var ner här och tjatade om den och att den inte var hennes och blabla. Couldn't care less egentligen. Jobbiga tant.

Snart ska jag väl ta bussen hem till svärmor och hämta bilen, sedan bär det av till rimbo och C, vi ska leka sjungspel och andra tv-spel. Sedan ska jag få sova i soffan med hundarna. Imorgon ska vi jobba, det är lite läskigt, dels för jag inte jobbat på länge. Jaja, det ska bli en kul dag idag, och jag är icke bakis.

Jag älskar er, trots att jag är en sellout och ni är så punk.Ahjuste ja, jag skulle ju sovit nu, förlåt. Men jag ville bara lägga upp den här låten, den är ju så underbar. När jag lyssnar på den brukar jag tänka att alla är hycklande slampor, precis som du. Nej förresten, den här låten är skriven enbart för dig. Eller mig, eller ja, men ja, jag brukar tänka elaka smutsiga tankar om människor jag inte gillar när jag lyssnar på den här, BÄSTA arg-låten.Trevlig relativt städad kväll.Såhär jävla snygg var jag innan vi åkte, någon kanske skymtar lite hår i armhålan, men vafan! Man är väl feminist?Älskade är grillmeister.Det började dra ihop sig för kräftor... och en rejäl fylla för vissa.Mannen som lever på luft.Både "kräftsmör" och "havsgräs" gick ner.Dessa tre var lite runda under fossingarna.Värden och Grappen.Godnatt, tack för en trevlig kväll och tack för inbjudan, vi syns alla barn.

Kräftskiva.

Jao, som rubriken lyder blir det kräftskiva ikväll. så nu ska vi snart köpa kräftor och annat bestyr. Jag hör av mig imorgon igen.

Och en sak till, HELVETES JÄVLA SKITFAN PISS SUG RÅTTA! Såpp.

Internetfolk är en ras för sig.

-Chz- säger: jag älskar barn.

-Chz- säger: jag älskar ju dig!

J säger: Jag är inget barn!

-Chz- säger: För mig kommer du alltid vara det..

J säger: Meh

J säger: Why?

-Chz- säger: Jabba The Hut Jr som vi brukade kalla dig när du växte upp..och sprang naken i tädgården.

J säger: hahaha, va?

-Chz- säger: jag vet inte.

-Chz- säger: det känns som jag känt dig i hela mitt liv.

-Chz- säger: förstår aldrig varför

Orientering.


Oh du höga orienteringsgud, gör mig snabb igen!

För på söndag blev det jobb!

Yey! Tvätten, igen. Alltid något. Tusen kronor extra är mycket välbehövligt i tider som dessa.

.

Min kropp gör ont, mina armar, min nacke, mitt bröst.

Jag funderar på om jag ska försöka leta reda på någonting kul att köpa idag.

Det snurrar och gungar i mitt huvud.


Rond 1 done, jag hade inte stått upp och Grappe hade inte ens fått i fötterna i wakeboarden än.

I brist på annat åt en hello kitty-badring nästan upp mig.
"Nej din dummer du ska inte ligga under den!"
Det gick faktiskt sjukt fort, och att antingen slänga sig i vattnet i den farten eller sitta kvar och få wiplash i vågorna var som att välja mellan pest eller kolera.
Första gången på fötter, det gick ungefär lika snabbt ner som upp.
Rond 2 kom jag som sagt upp på fötter, och sista gången varade det ett litet tag. Grappe fick i fötterna i brädan med hjälp av såpavatten och viljestyrka, dock fick han inte riktigt till det tillräckligt och batteriet på kameran dog ungefär samtidigt som jag skulle fota honom. Sedan tog vi ett litet dopp till och bastade, det var en mysig dag. Semester, en hel dag!

Nästa gång ska vi bannemej stå på fötterna!

Mobilt

Åka båt, leka med bröder+deras kusin, basta, fiska.

*jErta* Landet

Igår var vi hem till mina päron (när katten är borta osv.). Det blev sightseeing och klappa kor, men kattungarna hade rymt och Benson är med på Gotland, stackars Robin som ville klappa på gulliga djur när han ändå var på landet.
Först var vi till Märsta och letade luffare, sedan åkte vi till rimbo och letade efter några knäppa tygbitar
.Idag ska vi också ut på landet! Men ett annat land, det blir nämligen Fagersta och wakeboard-åkning!Just nu känner jag mig lite så som på bilden.

Jag drömde en grej inatt, eller flera men....

Det började med att jag var hemma hos Sofie, hon hade kläder och grejer överallt inuti och utanför lägenheten. Sen Var jag nere på en strand och läste igenom dokument, det åskade och blixtrade. Säkert 5-6 blixtrar i sekunden och blinkade, jag fick för mig att bilen som jag satt i inte längre var trygg, så jag kröp ut och lade mig ner mellan bilen och en träddunge. Plötsligt slog blixten ner precis i ett träd över mig. Usch det var så verkligt och äkta. Sen kom Kisse och kramades med mig, hon hade kissebebisar, det kändes lite bättre.

Dumma hjärna sov!

Hej, jag kan inte sova. Istället för att somna ligger jag och tänker på det ena och det andra. Jag vet inte varför, jag har nog alltid varit sån, istället för att faktiskt ta tag i saker så gör jag bara ingenting, och sen tänker jag på det istället, tänker på det tills det går mig på nerverna.


SUCK

Varför kan man inte ta tillbaka mail och göra om? Nu sitter jag här och söker jobb, känner mig lite taggad av att ha fått bidraget beviljat och vill för allt i världen inte bli av med det, inte bli beroende. Till saken, jag sökte ett jobb som jag sökt förut och fått nedslag på. Mitt första misstag var att de hade två mailadresser och jag skickade till fel(dock skickade jag ett till mail till rätt adress), mitt andra misstag var att jag inte angav någon referens, FUCK (till saken hör att det faktiskt är ett jobba jag skulle kunna tänka mig ha en tid framöver).

Wiiiie!

Jag är berättigad arbetslöshetsersättning! Nu känns det lite bättre.

"Alla vill till himlen och åka limousine förstås"

Jag sitter och knåpar ihop en setlist till födelsedagsfesten som det börjar dra ihop sig till. Jag måste säga er att det finns väldigt många bra låtar från det decennium jag och alla andra curling-ungar föddes. Just nu ligger listan på ca 65 låtar och jag funderar på om jag ska blanda med nyare musik, men behövs det verkligen?


Förlåt, jag kunde inte välja, och om jag inte bara varit lat och velat skona er så hade alla 65 hamnat här, men det blir ett litet smakprov.

Janie citerar ett citat.

Idag spelade vi ju som sagt poker. Min bror berättade då ett roligt citat som en tjej uttalat på nya zeeland när han bodde där förra året.

"An ace and a jack, sometimes it's cute and cuddly, a little bit lika A.J. in the backstreetboys, but sometimes it's just a jackass!"

Jag tror jag hade ess knekt ca tre-fyra gånger... och ja, det är bra med rätt kort på bordet (jag reserverar mig för felcitat och grammatiska fel).

Stockholm i mitt hjärta.... eller inte kanske.


Hej vi har spelat poker.

JAG VANN! Suckers!

The Little Girl Giant.Godnatt.

Note to self.

Imorgon (eh.. senare idag) när jag vaknar ska jag:
  1. Äta GRÖT! Nu har jag tänkt på det flera dagar, men det blir ändå bara latmat à la knäckebröt med hasselnötskladd.
  2. Ringa och boka in mig till sprinten på tisdag, det blev ingen Åbo-resa så jag kan ju roa mig med att öka på min kondition.
  3. Skicka in ännu en jobbansökan, måste skaffa mig ett jobb nu innan tyrannerna tvingar på mig någonting läskigt!

pt. 2 of a love story.

Jag har inte berättat om första delen ännu, men när jag var på augustibuller för två år sedan såg jag ett band som var underbart. Det kändes som det blev "mitt band" eftersom vi var ca fem pers i det lilla, lilla, varma tältet och tre av de andra var mina vänner. Idag såg jag dem igen i kungsträdgården, idag kändes det som om de varit otrogna mot mig, men man kan väl inte förvänta sig att ett litet band inte ska växa och bli större, så jag får väl dela med mig. Nu tänkte jag dela med mig av lite bilder till er.


Bandet heter Dorlene Love, och ni måste nog se dem live för att förstå energin som de utstrålar. Man blir så glad! Tänk om man kunde ha dem spelandes i vardagsrummet varje morgon man vaknar.

Just a feeling.

Det känns som att alla andra har haft bättre saker för sig idag än vad jag har. Men pilutta er jag ska åka på pride nu snart! Och imorgon ska vi nog till Åbo tror jag. Jag vet inte, men det är nog nästan helt bestämt. Jag har nog inte ett så händelselöst liv ändå, även fast ingen läser min blogg på lördagar. För tänk, det är ett återkommande fenomen. Nästan alla dagar har jag en jämn kurva (såvida det uppdateras som det ska här), men på lördagarna hänger det på ett par stycken stackare som säkert har lika tråkigt som jag. Hoppas jag lyckas förgylla era lördagar i alla fall.

Jag har ett nytt projekt i mitt huvud.

Men jag tänker inte säga vad det är.

Ikväll ska jag på pride med Fabian, Grappe följer ev. också med. Kanske ska vi träffa Johan där också, det märker vi. Min älskade lilla Johan, jag blir så glad av honom! Jag kanse har sagt det förut, men det finns personer som gör att man tycker om sig själv, som drar fram sidor hos en som man själv blir road av, en sån är Johan. Jag måste fråga hans andra kompisar om det, om de känner samma sak.

På tal om Johan så pratade vi igår också, och han berättade en sak för mig om hans vänner. Det gjorde mig glad att höra, det var inget skitsnack eller så, bara en liten hemlighet som jag inte vetat, och som kanske inte är så hemlig egentligen. Men ingenting jag kommer publicera för att jag tycker att det är tillräckligt hemligt, så är det.

Hua hin, nu har Kisse börjat med drama hon också!

Jag hörde någonting, det lät illa. Det var en fågel och jag tänkte inte så mycket på det, tills jag hörde en dunk utanför dörren. Jag tittar ut och ser att Kisse har sina käkar runt nacken på en stackars korp (tror jag). Den skrek och flaxade och kämpade emot. Jag försökte fösa bort katten, då passar fågeln på att smita in! Katten springer efter och jag räknar upp allt dåligt som kan hända i mitt huvud. Som tur var flög den upp i fönstret och Kisse hittade den inte på en gång, så jag hann ta tag i fågeln och släppa ut den. Nu går katten och letar, hon tror den är kvar här inne... framtiden för fågeln tvivlar jag på, den fick nog en hjärtattack och dör av en blödning snart, jag har sett en liknande situation förut.

Jävla djur!

RSS 2.0