Dåligt med daterat ja.

Men nu är det ju såhär, att jag har jobbat morgonpass hela veckan, och då jag är en sjukt morgontrött person så orkas det inte så mycket mer än att slappa efter det. Idag har jag varit på orienteringsläger i några timmar, jag ska dit imorgon igen, orkade inte sova kvar bara, och ville inte springa två pass samma dag nu när jag är så otränad. Ska väl klättra ikväll i-och-för-sig.... men det är inte lika jobbigt.

Ajja, vi får väl se hur det blir med allt... blogg och skit.

Var är min dygnsrytm?

1h och 16 min tills jag börjar... somnade ju nyss!

Jag hittade skinkan...

men jag är fortfarande lite bitter över de jävla skinkorna för det är euroshopper-skinka jag har. Senast jag åt euroshopper var när jag skulle göra tonfisksallad och inte kunde välja märke. De hade både ica, abba och es (som var mycket billigare än de andra två 4.90 mot 15 & 16 kr tror jag), jag tog en av varje. Abba hade fin filé i olja(det var väl klart), ica var i princip av samma kvalité, sen kom es, det var fiskräns och slafs i den där jefla burken! Inte ens ordentligt nermald var den stackars fisken, nejdå, ben och grejjer fanns det kvar. Så jag hoppas att vi inte blir sjuka av skinkan.... den var ju ändå hälften så dyr som de andra sorterna.

Och nu undrar ni kanske varför jag har skrivit ett inlägg om euroshopperfisk/-skinka... det gör jag också.

Jag är lite trött, kunde inte somna igårkväll, låg och vred mig. Sedan har katterna haft race hela morgonen, upp, ner, ut, in,  överallt, haft ner saker... Josse kom och hämta Grå! Han äter våran mat som står framme på bänken, det gör aldrig Katla, han stänger in henne i lådor och sätter sig på locket så hon inte kommer ut och ligger därinne och gnyr, han äter upp all kattmat och skiter fullt i lådan.

Det är ingen bra dag idag.

Nej, inte alls. Kanske för att jag vaknade klockan tre och det i princip redan var mörkt ute då, kanske för att det ligger tvätt och datorkartonger överallt, kanske för att det står en jefla stationär dator i köket, kanske för någon har stulit en förpackning skinka u min korg och jag betalade för den eftersom vi självscannade... kanske är det bara meningen att det ska vara en dålig dag.

Pankrutt.

Hej, vi är hemma igen... eller vi kom hem inatt vid ett, sedan har Grappe stulit hela den här dagen så jag inte har kunnat blogga. Nu ska jag sova för imorgonbitti kl 06.00 fick jag jobb, YEY! Men eftersom gubben på SAS lurade oss så är vi fattiga barn nu, så det är la bra att jobba lite.
För att jag är mainstream. Laddar upp fler bilder och historier senare.

Internetcafe (hittar inte apostrofen, stavning?)

Ja, antligen London(sen igar iofs), och gud vilken stad... eller, vilken tunnelbana! Vi betalade 36 £ for tva st 3-dagarskort, och de pengarna ar nog uppakta med rage. Idag har vi kopt ett monopol och tittat pa London-bridge, imorgon blir det shopping nagonstans, far se vart. Pa torsdag har vi nog trottnat, da aker vi till en av alla flygplatser och sager, "hej, vi vill aka till sverige."

Hejjs.

"Inugo"

Hej, nu är vi hos Fabian. Äntligen! 

Flyget kom in vid elvatiden igår, då hade sista tåget redan gått. En tant kom och sa det till oss på tågstationen. Så vi fångade en taxi och frågade vart det billigaste hotellet fanns. Han skjutsade dit oss. En natt i Skottland alltså. :D... Dom pratar typ danska där, man förstår nada och nothing... men nu är det dags att socialisera sig. Bye.


England ... Idag!

Igår blev jag poliskontrollad för första gången, och nu äter jag hamburgare! Förstå vad gott! Och logiken är inte så bra. Om sisådär 14 timmar ska vi ge oss av mot england.... kanske bör packa typ nu?

Någon som är sugen på en liten kisse-bebis?

Tre kattungar säljes, de bor utanför Rimbo och skulle behöva ett hem relativt fort.

Nu är det slut på julen...

Fast jag kastade faktiskt ut julen förra veckan.... tröttnade lite.


Det var mys, men nu är det äntligen över, thank god.

Två dagar kvar till England.

Jag får panik, jag låg och tänkte på att, vi har inga väskor! Min syster ska ha koll på lägenheteten (hjälp!). Vi har inte bokat någon flygbuss, måste man boka tro..... och Grappe bara sover !!!!!!! Hela tiden, när han inte spelar wow eller äter.

Piercingen gör inte lika ont idag, och tungan är sjukt uppsvullen så staven sitter fixerat nu, det är skönt.

Tadaaaa.


Iiiiiiimorgon.

Smäller det, och nu gör jag en jättestor grej av det. Jag måste bara varna er, det är inget stort för världen, det är inget stort för er, det är enbart mig det handlar om, och Mickis då.... och nej, vi ska inte gifta oss.

Jag vet inte ens om jag får, så jag försöker att vara neutral för att inte bli besviken, men jag har vant mig vid tanken av det och är faktiskt lite excited.

Så jag håller tummarna!

Kattlåda får en ny betydelse.


Svärmor Marias skräpvernissage.
Utställningen håller till i Gottsunda centrum, inuti biblioteket, den har öppet i två veckor till. Om man har lite tid över så är det absolut värt att gå och titta.

Bra och mindre bra.

Det braiga med att vara online klockan fyra på natten är att alla har hunnit uppdatera då... det dåliga med att vara online fyra på dagen är motsatsen.

Idag har jag.... eh.. vi....

Först åkte jag ner på staden och mötte upp Mikaela( ja oj vad vi har börjat umgås nudå? Nejdå, men man ska väl inte döma folk bara för att ens pojkvän var kär i folket en gång i tiden?). Vi gick och uträttade hemliga ärenden, planerna går i verket på måndag eller tisdag så ni får vänta med det.

Men saken jag skulle berätta om var att idag så ville vi titta på porrfilm(jaja, blunda och glöm bort ni som är för pryda för porr, för oss är det ett trevligt tidsfördriv). Vi ville se ridskolan för att de filmerna är så sjukt roliga. Lillis visste att de gjort en ny film, en film vi inte sett, YEA! Vi börjar titta, kul kul.... sen kommer HON upp, och jag bAh "jag vet vem hon är", "jag följer hennes blogg", "vi har varit på festival tillsammans" :O. Men det var spännande. Lite knäppt, men kul.

Impuls impuls

Ni får väl se om det händer.... men jag ska ner på staden imorgon, när Mickis slutar jobba så ska vi gå till ett ställe och sen ska vi fråga och se.

Hjelp! redan?

Ja, nu har jag startat en ny blogg.... i den skriver jag för mig själv, saker som inte får glömmas och listor på dittan och dattan ska ju tagas med också.

Jag vet inte hur publikvänlig den kommer bli, men ta gärna en titt, för det blev en fin blogg.


                                      HJELPREDAN


Väntar fortfarande på nyårsbilder, jag vägrar att skriva något om jul/nyår utan att ens ha lite bilder!

I övrigt så är jag trött, riktigt trött. Ville bara lämna en liten text här innan jag sover.

Läste ett inlägg i Celinas blogg här alldeles nyss, och det stämde så in på min syn på bloggandet för tillfället. Det där om att det går utför. Uppdaterar jag för jag vill att folk ska läsa vid det här laget? Eller för mig själv? Eller är det bara ett beroende som gnager på mitt samvete när inga inlägg skrivs? För visst är det så att man tänker på skiten när inget internet finns att tillgå. Och visst är det så att det blir ytterligare en börda i det vardagliga slitet, speciellt då jag har långt mycket lägre smärtgräns på mitt psykiska plan än mitt fysiska.

Sist ska jag ge er ett....eller nej förresten..två små tips.

  • Läs den här bloggen om ni inte har något för er, lite rolig läsning för det första och kul "att göra" saker för det andra.
  • Titta in på den här sajten, som i och för sig är länkad från bloggen över, men ghud vad roligt med skattjakt!

Hej hej hemskt mycket hej.

Nu när jag har varit så off ett tag så hade det ju varit roligt med lite bilder från vad jag har gjort. Men det har jag inga riktigt. Jul var kul, nyår var porr, idag har jag fikat hemma hos C, imorgon är det bowling planerat. Jag ska tjata på personerna som håller i bilderna jag vill ha.

RSS 2.0