.

Helt död nu, var verkligen välkommet med ett par timmars sovmorgon, börjar om en timme nu och har tidigare i veckan kört öppningar, är inte van att gå upp så tidigt. Imorgon är det julafton och jag har kört på i 130km/h hela veckan för att hinna med jobb, jul och mig själv. Tror att jag är klar nu dock, blev till och med en liten julgran till slut. Det har varit ganska mycket på jobbet i julhandeln, häromdagen var vi bara gråmössor som jobbade över lunch, det var jätteroligt, så borde det alltid vara (alltså inte bara gråmössor, utan flytet).
Träning också, jag kör på, fuskade förra veckan, men har varit extra hård mot mig själv denna, men belönar också, igår sprang jag milen och sedan gick jag till centralbadet för simning och bastu, det var skönt! Nu måste jag klä på mig, puss.

Svätt!

Jag har svettats så otroligt mycket på sistone, vaknar varje morgon i en pöl, och även på dagarna svettas jag en del. Kanske något spännande som är på gång, hoppas!

Är tyvärr inte helt nöjd.

Såhär innan jul, lämnade in datorn och har fått konstaterat att "den är trasig, vi vet inte vad det är", så det ska jag betala 400 spänn för då... som om jag inte visste det innan, och så lär jag köpa en ny, julklappsönskningarna har ändrats och C hade rätt, jag önskar mig datorbidrag.

Så hade de tydligen sagt till Grappe, "skärmen funkar inte" och han frågade, i princip fast med riktiga termer, "har ni kommit till det läget där skärmen ska gå igång alltså?!", lite glad över det, för så långt kom aldrig vi, till svar fick han "Öh, nej..." ... lite som "spindlar utan ben kan inte höra".

.:.:.:.:.:.:.:.:.:

Så skön dag på jobbet igår, jag skötte öppningen, knappt ens den, jobbade i kassan över lunchen, sen gick jag hem vid ett... det är nog första gången på över ett halvår som jag har ett riktigt kortpass, skönt!
Sedan tränade jag också kortpass, lika bra att hålla trenden.
Lagade mat som jag inte hann äta innan Patrik kom och hämtade mig och så åkte vi till Sollentuna och BA!
Jag åkte mest dit för att shoppa superprodukter, superbilligt. MEN det var en hudterapeut där som berättade om pm:s andra linje, Beauty Line, en hudvårdserie som också har samma koncept som Fitline, att det tas upp av kroppen på en gång, att om hon hade lite anti aging på ena handen så såg hon skillnad på händerna och det var så hon gjorde när hon visade för folk. Jag köpte inget, Beauty Line är apdyrt, och förmodligen värt det, men är ännu inte tillräckligt intresserad. Hon var jätteduktig och förklarade jättebra om hudens uppbyggnad och att det är svårt att få huden att ta upp något och att vi ska peela mycket för då blir huden rädd att den ska försvinna och tillverkar nya celler, annars blir den lite lat och hård och inte så fin och spänstig. Jag köpte Q10 och omega3 som tillskott dock, omega3 var väl inte relevant kanske, bara ville nämna det för det blir första gången jag provar den här, Q10 ska vara jättebra att ha både utvärtes och invärtes.

blabla bla

Hittills har detta varit en dag på halvfart, vaknade vid 6 och låg kvar i sängen en timme ungefär... när jag kom fram till att jag nog inte skulle somna om igen gick jag upp, läste min bok, myste, spelade wordfeud, slösurfade, lyssnade på massor med musik på youtube. Nu ska jag ta tag i dagen, har ett decembermål som sagt, 2 milspasset tänkte jag köra idag så det är gjort denna vecka. Mina armar värker lite, men inte så farligt, är lite svag i kniporna idag konstigt nog, hah. Som sagt, ut på löptur och fånga lite dagsljus!

Mer "musik".

För längesedan tyckte Grappe att jag skulle lyssna på denna låt, nu har vi elsparar-tävling på jobbet, och den restaurang i varje distrikt som förbrukat minst el (vet inte hur de räknar, lär ju vara procentuellt i förhållande till innan, annars är det lite orättvist) vinner, så jag har gått och nynnat på denna varje nattpass sedan jag blev varse om tävlingen.... jag vet varken priset eller hur lång tid tävlingen håller på men, spara el det kan aldrig va fel.

Roligt också att det är propaganda i videon, typ "storebrors" slagord.... passande, trådarna knyts ihop.

Epilepsivarning

Grappes bästa musikvideo.

En natt kvar.

Inatt blev jag otroligt less, hela skärmen blinkade på expressen (dock väntade den längsta kanske 7-8 min från beställning till utdelning, så det kraschade inte helt, men det kändes jobbigt när det kom fem beställningar i taget och hälften skulle ta med, andra hälften ville ha lyxshake och två skulle ha creole fries), samtidigt fick alla kassor slut på växel, köket på kött och någon ville ha hjälp med felslag. Skulle jag kunnat klona mig hade jag gjort det. Note to self, många rör med småpengar. Många dryga människor som försökte lura till sig mat, virr med borttappade kvitton, och som grädde på moset så fick jag inte upp en av safetyboxarna och fick skriva diffrapport på 1000 kr. Gör om gör rätt, vi hade med fördel kunnat ha en till person.

Börjar bli lite konstig i huvudet.

Kanske inte så otippat med tanke på att senast jag såg dagsljus var i onsdags, nattveckorna är tunga på vintern. Vi har sålt väldigt bra varje natt hittills, det är kul, och jag har haft så himla bra tjejjor med mig! De sista två nätterna kommer förmodligen följa trenden och inatt tror jag att vi tänkte köra lite tävling också, för att inte få tråkigt. På måndag får jag förhoppningsvis se solen igen :) .

Ny månad.

Och decembermålen är utsatta, både privat och professionellt, än en gång. Eftersom det bara är andra månaden jag gör detta och det är mitt i mörka vintern, vilken jag inte varit särskilt produktiv på någonsin har jag inte satt särskilt höga mål denna månad. Träningsmässigt kan jag dela med mig av att jag tänkt ett utomhuspass på 2 mil/vecka, minst, inget tidskrav. Sedan kommer jag ju köra något kortare pass såklart, kan ju inte köra bara ett megalångt, det vore dumt, är det lägre än -10 får jag dispens att köra på gym, då blir det crosstrainer (INGET LÖPBAND).
Repost.

Aaaah

Ännu en härlig natt på jobbet, har inte haft en lugn stund, serveringen såg fördjävlig ut hela kvällen för alla idioter bara lämnar och går, vi hade helt enkelt inte tid på tre personal att ta hand om det, ibland är de snälla och häller ner hela brickan i läskslasken också. Konsten att vara serviceminded, "le och spela dum även fast du vet att du är så mycket bättre än de där svinen på andra sidan". Ibland känns det så, idag känns det som att vi haft såna gäster för det mesta, andra dagar är man helt varm i hjärtat när man går hem. Å andra sidan kom ju två-tre personer fram och tackade för maten, det händer inte varje dag, så det vägde väl jämt upp. Nu ska jag sluta svamla och sova istället. GOD natt.

RSS 2.0