25 Augusti 2012

 

I never really gave up on breakin' out of this two-star town

 
 
Provsprang nya klockan idag, den är i princip likadan som förra, kanske någon extra funktion som jag inte hunnit upptäcka än. Skulle kalibrera den, men kollade inte batteriet i footpoden innan, smart tjej....så körde en runda utan mätning och sedan in för att byta batteri och mäta upp en km. Checklist inför Lidingö, KOLLA batteriet på footpoden, den äter dem. 

Kottis

Vi har en inneboende... eller nej, en uteboende liten krabat, hen bor under grillskyddet och välte min cykel igår, taskigt kan man ju tycka när hen inte behöver betala någon hyra.
 
 
 

20/8

Tänk att jag fortfarande har besökare, vad gör ni här? Det är dött ser ni väl?
 
Jag har jobbat jobbat jooobbaaaat...... men nej, inte på två dagar nu, och jag tackade nej både till att åka till Åland och Grönan, istället var jag hemma, sprang 2,6 mil i lördags och 1,2 mil i söndag, jag behövde det... dock har jag inte fått någon träningsvärk än, det är helt sjukt.
 
Ikväll jobbar jag stängning med min Leylis och imorgon är det kemilabb, sedan tillbaka till jobbet för stängning då med.
 
Denna vecka börjar skolorna igen, tiden går så himla snabbt! Sommaren är nästan slut och på lördag vankas det bröllop, det ser vi fram emot, jag ska bara tvinga ut karln för att köpa någon finkläd innan dess förhoppningsvis, annars går han väl i jeans och löparskor. 
 
Ajja, ett litet livstecken i alla fall.... min dator är btw på reparation och det kan ju ha att göra med den dåliga uppdateringen här.
 
 

Fritid

Jag skulle gå och lägga mig tidigt igår, det sket sig. Men kul hade vi, grillning, filmmys, epilering och poker TD hela natten lång. 

Tjuvlyssnat.se

Flygplats, Sicilien

En mamma ~35 står och pratar med sin dotter ~5 vid toaletterna.
Mamman: Vilken fin kjol du har vännen!
Dottern: Tack! Den har min farmor sytt.
Mamman: Nej, den har jag köpt.
Dottern: Jag vet. Men jag älskar farmor mer.

 


100%

Jobbade första nattpasset på evigheter sjuukt trött, men ändå kändes det bättre än jag trodde. Två kvar.

Livet

Ledsen, ser framåt, drömmer, försöker bestämma mig. Vad göra?

RSS 2.0