Go go go!

Jag har nu tränat 3 pass, bara 10 gånger så många plus fyra till så har jag sparat på detta köp. På söndag blir det styrkemedel på Malins begäran och nästa fredag cirkelfys, däremellan är jag lite osäker, ev ett pass på måndag kl 12, men tror jag ska skippa det och gymma ensam på kvällen istället (då det ska göras saker på måndag förmiddag, inte för jag inte gillar sällskapet, för det gör jag, jag tror det här kommer bli riktigt roligt). Sedan tors vid 12 var det något också som jag inte har en aning om, får fråga fröken pt om det xD.


Nu ska jag äta fiskpinnar, sedan får vi se om grabbarna hittat på något bus för kvällen. Kanske kanske borde jag ladda upp en bild någon gång ibland... vänta ska jag seMobilkamera, men jag tycker den är fin, finns på en p-plats på stadshusparkeringen.

I said I love you like the stars above, I love you 'til I die

Fin låt bara.

Fullt upp som vanligt.

Eller nästan, i lördags bara slappade vi hela dagen lång och det var riktigt skönt. Igår blev jag väckt vid nio av att mammor och pappor stod och ringde på dörren, fick upp hyllan på väggen och packade ihop för loppis, DAMN vad mycket saker det blev, men mycket blev sålt också, med tanke på att jag sålde allt för mellan 5-30 kr och hade fått ihop en femhundring vid dagens slut så är det ju bra. Synd att hälften gick till bordshyra, haha. Jag hade kul i alla fall och kommer definitivt göra om det om några veckor.

Bilhevetet har ju brakat ihop än en gång också såklart, den här gången värre än vanligt, först blev den bara fryst på varningsblinkersen, det gick inte att blinka eller sätta igång halvljuset, sedan laddade den ur. Vi fick ett tips om att koppla ur batteriet och sedan sätta tillbaka det för att se vad som händer, den lär ju vara helt urladdad till på onsdag så kan vi ladda upp den igen och se. Så less på den där bilen bara, på bilar alls. Orka.

IDAG har jag äntligen pallrat mig iväg till gymmet för att bedöma min nuvarande form, resultatet blev illa, men absolut inte så illa som jag trott vilket är bra. Har kommit på att det var en riktigt bra idé att prova på alla sporter jag kom över som barn och tillslut fastna för en riktigt konditionskrävande en, för det ger mig en ständigt bra bas.
Nu måste jag träna 34 gånger eller fler detta år för att tjäna på det här köpet (tror aldrig jag tjänat in pengar på gymkort, brukar bli en 20-25 pass, sen tröttnar jag, haha, men tredje gången gillt!).

Soffa någon?

Nu blev det ju såhär att vi köpte en soffa, och den är jättefin och det kommer bli helt underbart när det är färdigt, MEN (för det finns alltid ett "men") vi har inte lyckats sälja iväg den gamla soffan! Det är en tresits skinsoffa, den har inte en skråma efter 3½ år och är überskön att sova i! Sååååå, någon som behöver en soffa i riktigt bra kvalité som dessutom är skön?

Nu står det i alla fall två soffor i vardagsrummet och det är lite trångt.

I nästa vecka blir det till att förnya gymkortet, i år ska jag satsa stenhårt på formen! Jag vill vara pigg och fräsch och må bra. Gym nu till våren drar igång, sedan löpträning och förhoppningsvis lite mer inlines än förra året också.

petitesser

När blir det ljust nuförtiden? Jag vill att det ska vara ljust när jag går till jobbet imorgon, jag gillar inte mörkret. Har varit vaken sedan klockan fem nu.... kunde inte somna om, nu undrar jag bara när solen vill titta upp så jag kan bli produktiv. Kanske inte är så lätt att göra helt fint när man har två soffor på halsen, men jag får göra ett försök.

2011

Så, äntligen är det över, 2010 då allting var upp och ner från början till slut. Jag kommer inte sakna det. Det nya året firades in med mousserande vin och pussar i bankomatkön med kläder som inte direkt skrek nyår utan mest rafsades fram i sista stund och som både jag och Grappe kunde leva med att jag hade på mig. Vi spenderade alldeles för mycket pengar på ingenting och jag hängde en del på jobbet (förlåt för det). Slutet på kvällen var i alla fall mysigt, med little big planet och yatzy.


2011 ska jag flytta hem igen.... någon gång i mitten/slutet på januari så är jag tillbaka i salabacke, sedan söker vi nytt boende härifrån som vi båda ska trivas i. Vi ska börja gymma, tillsammans (!) den här gången och lyssna mer på varandra. Sluta snusa (igen) och göra om inredningen lite i salabackslägenheten.

RSS 2.0