Träning!

Idag har jag tränat, 15 min uppvärmning med Milla (5 min gå 10min jogg), och 30 min cirkelträning (ja, ni vet styrka sådär) inomhus med ok linné. Nästa torsdag blir det också av, och kanske på tisdag också. Pepp!

KIWI ! Jag vet att det är en gammal kiwi nu, men fortfarande söt.

(det är inte originalet, men jag gillar Gary Jules)


och såhär slutar det självklart för er som undrar :P.

 

 


Jag är icke rädd längre.

Jag vet inte om jag ska kalla det jag kände förut rädsla heller, hat kanske? Nej det är för starkt, men det var en bitsk känsa i alla fall. Han har fortfarande inte sagt ett enda snällt ord till mig och jag har inte hört honom säga det till någon annan heller, däremot så har jag lärt mig lite av honom. Det där med att han inte kan säga snälla saker är ju inte mitt problem, det är ett stort problem som han har själv, som mobbarna när man var liten.... jag undrar om jag egentligen träffade på en riktig mobbare någon gång, tvivlar.

Jaja, en vacker dag när jag har tid och lust ska jag lägga in massor av vackra bilder och skriva långa fina texter. Det är bara det att hela min kamera är fylld av Kisseliten, som jag hatar nu för hon krasade en blomkruka imorse, och jag är helt fantasilös.

Hejjs.

Utfyllning.

Här tänkte jag publicera ett argt inlägg. Men jag kommer nog inte publicera det med tanke på att internet är en väldigt osäker plats.

Cirkus.

Jag är numera mitt inne i en och en halv veckas hets, jobbar varje dag och emellanåt dubbelpass, morgon, kväll, natt. Blir nog mer trött av att det är så mycket olika tider än av själva jobbandet.

Ledig!

I två hela dagar!!! Godnatt.

RSS 2.0