Trött dag idag.

Vi gick upp tidigt imorse för att vara på doktorsmöte, det gick bra, tyckte jag i alla fall. Grappe har ännu inga kommentarer, men jag tror starkt på att han kommer tycka det var bra i efterhand också.

Ikväll ska jag jobba kortpass, skönt! Och imorgon bär det iväg på loppis, söndag möte, måndag ledig (HALLELULJA, det är nog inte många som fattar ironin i det där ännu, men det kommer), och på tisdag jobbar jag på city :).
Fullt upp.

Röbo var kul.

Värmde upp 1,5 km, sedan sprang jag sex varv på ett minispår som var 360 m kort, grejen var att det där spåret innehöll en mördarbacke, så jag sprang tre gånger, vilade, sprang 3 gånger till. Sista pressade jag, fan vad jag ska äga aborrbacken nästa år!


Sedan var jag på inspirationsmöte igen, det var roligt, vi fick till och med läxa och presenter utlovades, så gjorde första halvan av denna läxa ikväll och tänkte göra andra halvan imorgon eller på fredag, sedan har jag tid på mig att improvisera ändra och organisera till nästa onsdag.


Jag har också bokat biljetter till årets fest, så ni vet.

Kompis det går bra nu.

*

Letar backig terräng för bättre träning, Röbo verkar kul. Ett ganska kort spår, 2,5 km ca har jag för mig att det stod, men med MYCKET backar, och det är det jag vill åt nu, distansen kan man ju göra något åt genom att sringa två eller tre varv, simulera höjdkurvor är svårare. Är så less på den flacka terrängen här, så på med löparskorna och styr kosan mot gamla uppsala.

Jaha? Vad ska jag göra nu då?

Idag sprang jag äntligen lidingö tjejlopp, en mil kuperad terräng, jag har längtat så, varit så himla peppad, det var jättejobbigt och verkligen allt jag förväntat mig och lite till (exempelvis hade jag gjort en missbedömning att jag skulle orka pressa upp i hela aborrbacken...pressade definitivt ingenting där, jag gick i slutet). Helt fantastiskt hade jag det ute i skogen, men vad ska jag göra nu? Nu har ju min morot varit och det känns lite tidigt att tänka på loppen jag vill springa nästa sommar (egentligen kanske det aldrig är för tidigt att börja träna till ett marathon, men alltså, det änns så långt fram att det är overkligt just nu, att jag ens skulle orka det utan att vara dödsjuk en vecka efteråt). Jag får väl helt enkelt börja satsa på tekniken och orientera lite.

Såhär var dagens lopp alltså, väldigt nöjd trots att jag inte fick något silvermedalj, och JA, jag kommer tjata vidare om silvermedaljen!




Dutti kicka

Har städat, har diskat, har tvättat, har tagit soporna, har vikit in tvätten.... Nu då?

Jag borde duscha, kanske "unna mig" en ansiktsmask, hah, köpte en bunt olika häromdagen, har provat ena sorten, den sved.

Sitter lite på brandos.se och dreglar över både iron fists och ed hardys skosortiment, men alltså, tusen riksdaler för ett par skor, och hur ofta kommer jag använda dom? (tänker jag i mitt huvud med en gnällig tantröst).

Väntar nu på att karlsloken ska vakna, oftast är han vaken långt innan mig så underligt att han alltid sover så länge när jag går upp i tid, klockan 07.30 gick jag faktiskt upp imorse, utan gnäll.


Juste ja, idag ska jag ut på landet och säga hej till min lilla syster! Vi ska bada tunna och snacka skit :) .

Kaos

Hade vi idag, men det var inte mitt kaos och jag kunde gå hem när jag slutade utan att bry mig så värst. Jag har saknat det, iband behöver man det, jag gillar att ha kontroll, men man kan inte alltid ha kontroll över allt och alla.
Imorgon blir det nog en tur ut på landet och bada tunna med barnen. På söndag är det springa som gäller. Leka leka leka hela helgen :D .

Sol

Älskade sol, man får ta vara på den när hösten kommer, hoppas den håller sig i helgen. Kände mig helt sänkt imorse när jag vaknade, så gick upp och kissade och kröp tillbaka i sängen, det var så varmt och skönt, snart ska jag jobba min sista dag denna vecka, ännu ett medarbetarpass... just nu är det fyra pass kvar, nästa vecka jobbar jag bara tre, då får jag vila lite inför förflyttningen, skönt.
Mitt lilla rovdjur

NAJJS

För första gången på fyra månader ska jag vara medarbetare idag, åååååh så skönt att bara behöva jobba utan att tänka på hur man ska göra för att få passet att lösa sig på bästa sätt för alla parter, bara bara skrota och diska lite.

Iiih!

Min lillasyster kommer till Sverige imorgon!!! I helgen ska jag gosa på henne och pussa på henne! Vi har inte träffats sedan mars när vi var ner och hälsade på dem i fuengirola så det var ett tag sedan.
Lillasyster när vi var ute och utforskade i hennes stad.

Förberedelser.

Jag är ganska bra på att träna själv, men det är ju roligare tillsammans.... dessutom är det hemskt dåliga spår på min sida av stan. Sprang runt löten, moskén osv idag, plan, asfalterad mark hela vägen. Ska ta mig upp till lunsen och springa 13 km spåret på fredag tänkte jag och en intervallträning imorgon så borde jag vara redo för liiiiiiiiiiiidingö-loppet sedan. Som min familj för övrigt har planer på att komma ut till tom, roligt att visa upp sig :D.

Skola.

Igår satt jag och ansökte utbildningar på antagning.se, jag ska försöka hitta fler som jag vill läsa för det känns som att det är dags nu, att åtminstone börja plugga igen. Miljöombyte vore skönt alltså.
Lucky number seven.

Jobb

Nu är det endast åtta pass kvar, sedan går jag tillbaka till city.

Lidingöloppet en vecka

Fick mail häromdagen, jag startar i första startgruppen :O, kul! Då får jag lite drag och sedan är det bara att försöka hålla i och pressa mot slutet!

Helgen har varit fullbokad i övrigt, kalas, kalas och sedan kalas på det, ALLA har verkligen fyllt år denna helg. Just nu spelar jag Grim Fandango egentligen, men jag har fastnat... kan inte ens komma på vad jag ska göra med walkthrough, och Grappe har somnat.

Haha, hittade denna fantastiska skylt igen när vi kollade på turkietbilderna med Grappes mormor igår.

Insikt.

Att svika sig själv är det värsta man kan göra, vem kan man lita på om man inte ens kan lita på sig själv? Jag är aptrött, men har lovat att det blir distans idag, så nu blir det så.

När vi ändå är igång :)

Gammal goding, same same but different.

Njae, alltså.

Har varit dåligt med träning på sistone, men det har kännts lite som om jag vill ha tid för mig själv när jag har tid över. Note to self, träning ÄR egentid. Så imorgon efter jobbet blir det distanspass, och vet hut kvinna!

Camilla (orienteringsbloggen) lade upp denna här om dagen och jag vill också för den är hemskt bra! Hon ser orientering i den, och jag kan dra parallellerna där med, jag gillar den i det syftet (även fast jag egentligen gillar långdistans och var bra på det innan mitt uppehåll), och jag gillar den också om man tänker i större perspektiv.

Tankekraft.

Fantastisk inspiration, jag gjorde något idag som jag grämt mig över länge, och allt av lite inspiration. Jag måste sätta upp en målbild, börja tänka som en vinnare, jag jobbar på det, men jag måste bli bättre på att visualisera, mina mål privat, mina mål professionellt. Jag kommer gå långt, JAG vet det, och så länge jag vet det gör det inget vad andra tror sig veta.
Flum.

Förvirrat

Det blev ingen visning idag nej.
Jag vet inte riktigt vad och det här med bloggande känns inte lika kul i sämre tider nej. Så jag återkommer.

Oooh

Idag var Fabian på jobbet, det var roligt att se honom :). Nu ska jag sova, och roligare än så blev det väl inte idag tror jag.
Rutig på skavsta, undrar var den där cardigan är... hmmm...

Vuxenpoäng

Ansökan om lånelöfte inskickad, anmälan till visningen inskickad, hoppas det går vägen :).
Har bara tagit en snus idag hittills...

Ms sunshine

Inte jag idag i alla fall, fast det handlar väl om nyvakenhet, mornar.. ..
Idag ska jag sluta snusa, det ni! Så det kommer inte bli en helt rolig dag :P, varken för mig eller min omgivning.

Bikten.

Jag köpte en bok i födelsedagspresent till en kompis häromåret, den hette nog till och med BIKTEN. I slutet kan man bikta sig själv, hon hade skrivit ner sina bekännelser och utmanade alla som läste boken att bikta sig där i slutet. Jag kom inte på någonting som var tillräckligt pinsamt men som jag ändå kunde dela med mig av, men nu har jag kommit på det!

När jag var yngre, tio-elva år kanske, var jag VÄLDIGT intresserad av heminredning, att se hur folk bodde var fantastiskt och spännande. En dag tog jag intresset till en helt annan nivå, jag gick in på grannens tomt och tittade in genom deras fönster när de inte var hemma. Det jag inte tänkte på var att det var nysnö ute så när grannarna väl kom hem blev det ett himla liv om inbrottstjuvar, de pratade om en tjuv med små fötter den hade gått upp på grusgången gått ett varv runt huset och tittat sedan kilat in i skogen, alla som bott på landet kanske kan tänka sig in i hysterin och paranoian kring denna händelse, INBROTTSTJYVAR. Jag sa inget då, var LIVRÄDD för att de skulle komma på mig, och jag har nog inte nämnt det sedan dess, men nu har de grannarna flyttat och den ena är nog till och med bortgången, det har gått mer än tio år så. Det var inte så mysigt där som jag trodde, blev besviken, haha.

/Janie, 22 år

Flumkärringen nr 1

Jag har ont i halsen nu, det suger, när man kommer igång liksom.... grejen är att jag nog egentligen inte ens har ont i halsen, jag har aldrig ont i halsen... det blir bara tjockt och ingenting smakar något, och orken ligger i botten. Bihålorna susar lite också, oj oj oj.

Nerå, det är inte så farligt och imorgon ska jag vara frisk, har någon någonsin tänkt så? Jag gör det hela tiden, jag tror inte på sjukdom, jag tror att man kan tänka bort det om man vill, om man bara intalar sig att man inte är sjuk så blir man det inte heller, ibland tillåter jag mig att vara sjuk, för att jag vet att kroppen behöver vila, men för det mesta kör jag på. Kanske dumt, men kan tycka att en del människor är lite veka och är sjuka jämt. Vet ni det knäppaste med detta, det fungerar för mig, när jag börjar få munsår, känner pirret, så tänker jag "nehe du, inte den här gången heller", efter en natt är det borta, som om ingenting hänt.
Grönan ja, i somras.

Framtid.

Det är fint väder idag, riktigt fint och vi har stora planer, och jag är så glad för så mycket händer och den 15e är det inte bara löning utan även en jättebra dag, mer får jag inte säga om det, men det ska bli så kul!
De stora planerna handlar om boende, söker ganska febrilt efter en lägenhet, så vi tänkte slå till och skaffa oss ett lånelöfte i alla fall, och i helgen ska vi gå på visning, om jag får bestämma, har hittat en härlig lägenhet i gottsunda faktiskt.
En natt var jag och katten ute och gick, hon följde efter mig på min promenad som en liten hund, sedan stannade vi till vid kullen och hon satte sig ner för att posera.

Tagga till

Ah, mitt BA paket är här, så jag byggde mig en raket :D . Nu borde vi klara oss ett par månader på detta. Så för att fira ska jag gå ut och springa distans... egentligen vill jag ut i skogen, men det hinner nog bli mörkt innan jag är klar med träningen och då springer jag hellre på gatorna, synd att mötet drog ut på tiden, men det var roligt.

5/9

Ska på möte inne i upplands väsby idag, ska bli trevligt att träffa dessa människor som jag inte sett på ett par veckor nu när mina jobbtider inte passar med deras mötestider. Jag har saknat det, när jag går iväg på de här mötena får jag en sådan glöd och den håller i sig kanske en vecka men sen behöver jag träffa dem igen, för att bli smittad av glöden, av framgången, av kreativiteten.

Efter det tänkte jag springa, DISTANS :D, på tal om det tog jag verkligen ut mig igår på intervallerna och var tvungen att lägga mig ner och pusta ut lite efter sista, men det känns bra i efterhand, jävligt jobbigt då bara.

Sist men absolut inte minst så har jag beställt hälsopulver för 4 200 kr som kommit idag, och DET har jag sett fram emot, så ska hämta ut dem.

Sen ska vi väl laga någon god mat och mysa ikväll hoppas jag, om jag lyckas slita Grappe från datorn.

Har även anmält mig till lidingöloppet nu på morgonen, så som sagt, mycket händer!
Provar någon ful syntetjacka i en kinesshop i spanien som Grappe tyckte jag skulle ha, köpte den inte.

Lidingöloppet

Ledig i tre hela dagar, GUD så skönt, ska stänga av telefonen nu bara, haha. Har inte så mycket att skriva ikväll, kvällen var ganska medioker och det gick sämre än jag hoppats, däremot gick det inte dåligt, och om jag ska jämföra med vissa kvällar gick det till och med bra.

Jaja, det jag tänkte skriva var i alla fall att en vän sprang tjejmilen i lördags och verkade få blodad tand, hon skickade ett sms ikväll och frågade om jag ville delta i lidingöloppet! Dock tjej-distansen som är på en mil, och för i år räcker nog den, så får jag köra hela loppet nästa år, eller kanske stockholm marathon till sommaren, eller BÅDA!

Men sjukt taggad på lidingöloppet iallifalli :) .
Fokuserad och till synes smått besvärad D18 elit tjej på upploppet under o-ringen hälsingland -06, ur bloggarkivet.


Bort.

Sitter och tittar på sista minuten resor... vore det inte skönt att slippa det här med höst? Egentligen är det otroligt mycket som händer under hösten och jag vill vara hemma också, men jag gillar inte riktigt kylan, jaja, blir nog inget ändå, har en betald semesterdag kvar och orkar inte få en halv lön. Men drömma kan man :) .

Sååå, intervall-dag idag, blä blä. Distans är skönt, då tar man inte i fullt och orkar springa långt och jämnt, intervall tar man ut sig så det gör ont över 100% varje intervall och sen är det en ny innan man hunnit vila upp sig... men å andra sidan känner jag att det tar, att jag orkar springa lite fortare och lite längre på distans-passen så det är väl bra då, om ni vill veta en hemlis så är det här faktiskt första gången som jag på riktigt ägnat mig åt intervaller, hade ett tränings-schema på den tiden jag var duktig där intervaller ingick... men hoppade hellre hopprep eller sprang ett långpass istället.

Gammal bild som varit uppe på bloggen förut, från rånäs sprintcup om jag inte minns fel, och ja, jag har satt en röd plupp över munnen för jag gör någon grimas, förmodligen ett försök till ett ansträngt leende som misslyckats.

Jobb.

Hemma från jobbet, glad att det är avklarat. Blev lite ledsen idag när några sa att "ååååh, det går så långsamt, det här är inte snabbmat, det är segmat", men vad sjutton, vissa dagar kan jag gå med på att vårat samarbete brister och att det går långsamt, men med tanke på den höga försäljningen vi har haft idag så har det fanimej INTE gått långsamt. Målet per person och timme tror jag ligger på ca 740 kronor, idag har varenda timme varit över det och de två högsta på 1200-1300... DET ÄR NÄSTAN DUBBELT SÅ MYCKET SOM VI SKA KLARA AV! Men käringa som sa det där kan ju gärna få prova själv.

Nu ska jag inte gå ner mig i depptankar, jag är bjuden på kalas ikväll, vet dock inte om jag orkar gå, jag har en fin klänning, men ingen present, jobbiga finnar i fejjan, plus att jag kanske inte orkar vara så social efter dagens bravader... så nej väger nog över.  Synd, får ta det en annan gång.


Hmmm, det stycket verkade ju inte så positivt, men det är det ändå, för nu när jag bestämt mig helt för att inte gå på kalas, så ska jag ta på mig myskläder, äta tomatsoppa och gosa ner mig i soffan, det blir en härlig kväll ändå :D.
Janie blåser luftmadrass.

God morgon.

Ledig idag, vet inte riktigt vad jag ska hitta på, ta undan disk, plocka lite och springa ett distanspass. Det har jag bestämt, men det tar inte hela dagen. Så knäppt, vet att flera känner samma sak, jag jobbar så intensivt och är så trött, och längtar tills jag är ledig, men när jag väl är ledig känner jag att det lika bra kunde varit en jobbdag för annars är jag så oproduktiv... ... men som sagt, man måste vila mellan varven.
Grappie och jag väntar på bussen i Turkiet i somras, på väg till vattenland.

Mackor!

Mmmm, rostmackor med cheddarost så äcklig är jag ikväll. Var ledig idag, skulle på loppis... mamma ringde och undrade om jag kunde hjälpa till på cafét... så min lediga dag som restaurangbiträde var jag cafébiträde, haha, men lätt värt det.
Nu ska vi köpa iscappuccino och kolla robinson.
Utegym i spanien i våras, random bilder jag vet, men bilder är kul.

RSS 2.0