Gammalt och nytt.

Samma rum olika tidpunkter, första bilden ser lite inskränkt ut för det var mörkt när den togs. Det är inte meningen, det var bara den enda jag kunde hitta på hur det har sett ut. Mattan och tavlan från första bilden finns kvar också bör nämnas, tavlan har bytt plats och mattan har lagts undan i väntan på flytt till större boende.

Ahjuste ja.

Klockan här står på sommartid... men jag gillar sommaren bättre, så det får vara.

Bitch bitch bitch bitch


Ipren

Jag har muskelvärk.... kanske vore det bra att ha en febertermometer. Vi får se om jag jobbar imorgon.

20110210

Jag kanske törs säga att jag trivs här nu, det har blivit så fint med soffan, det är lite mer på väggarna så det inte är så sterilt, man kan gå utan att behöva ta sig igenom en hel jävla hinderbana. Mysigt.

Nu vill jag bara ha hem Kisse, hon sover tredje natten på ultuna nu, och inte nog med att det här kommer bli jävligt dyrt så saknar jag henne enormt... min dator är trasig, min katt är trasig och jag är fortfarande förkyld så känner inte riktigt för någon träning, Grappe spelar en hel del nu pga att han är sjuk och stress inför det kommande jobbet, sååååå, jag har tvn.... man blir trött på den efter ett tag. Jag ska gosa sönder henne när hon får komma hem!

Om exakt två månader fyller jag 22 år.... börjar bli gammal kärring nu, ska kolla på en ny rollator imorgon så måste sova nu, godnatt.

Katten

Jag som tyckte hon var så gullig när hon låg och sov i tvätten, och så visade det sig att hon var sjuk :( . Nästan ALLA undrar, "hur märker man att ens katt har feber", var inte oroliga, känner ni er katt märker ni på den när den inte mår bra.... typ som att den blir helt tokig när du håller på med ditt hår för i håret finns det snoddar och snoddar är det bästa, bästa, bästa i heeela världen! .... i vanliga fall, men när den mår dåligt tittar den inte ens mot snodden när du håller den framför ansiktet på katten. Jag vill att klockan ska bli två nu så jag får ringa sjukhuset och fråga hur hon mår, helst ville jag ha ett samtal igårkväll där dom sa vad dom hittat hittills, men det hade dom väl inte tid med såklart.

Pass 5

Jobbar på och sliter, idag fick vi tårta, faktiskt jättegod fastän jag inte är så förtjust i tårta egentligen, men cateringbolag kan sitt dom. Mitt femte gympass sedan starten är också avklarat, måste hålla lite koll så jag kan sluta när jag sparat på kortet, hahah. Nej, hoppas att jag håller i detta i år.... och att andra inte gör det, är så trångt nu i början av året.

RSS 2.0