Nya vinterdäck.

Håller på att fixa och trixa... jobbigt när man inte har en aning om däckdimensioner och tjaffs... men vadfan, jag tänker inte sitta och köra på de där fälgarna, litar inte på dem, jävla "snygga" skitfälgar som är asdyra. Våra däck som vi har på bilen nu skulle nog komplett 4 st kosta runt 25K (minst! då det är original, 19" och blä) i nypris, och så tål de INGENTING... varför tillverkas ens sånt skit?

Vintertid.

Visst är det mysigt att få sova en timme extra, men att det är mörkt halv fem? Njae, inte lika mysigt. Bloggklockan blir kvar på sommartid.
Sommar, sol och Turkiet.

Skriver aldrig men har inte heller så mycket att säga.

Jobbar mest, både max och pm. Sen tränar jag väl lite, träningen är dålig nu och träningsmotivationen kippar med andan... fast var in och läste lite pepp-talk på marathon.se igår, och kom på att det är ungefär 4 mil hem till mina päron, så jag MÅSTE träna löpning i vinter så att jag till våren kan ta en tur ut dit och kolla vilken tid jag får så jag har en referens.

I övrigt var vi till gymmet igår, eller allra först var jag ute och promenerade (! KORS I TAKET)utan hets, bara knallade runt helt planlöst i en timme och lite mer, efter promenad och gym blev det smått misslyckad kvällsaktivitet, då vi blev tillfrågade om vi ville bowla och bowlinghallarna var fulla... sedan tänkte vi biljard, men det var fullt även där. Då ville sällskapet gå på krogen, det ville inte vi, så vi åkte hem igen.

Ny dag igen.

Hade så mycket tvätt igår så bokade en ny tid idag, tänk att det faktiskt fanns en nu på morgonen! Den andra som skulle tvätta kom inte, så var det en tjej som var ner och tittade in om det var ledigt innan jag snott de sista två maskinerna, så jag frågade om hon bokat eller om det var ok att jag tog åtminstone en av dem, hon sa att hon inte bokat och att jag kunde ta båda så skulle hon komma ner senare, gulle :). Så nu har jag alla fem maskiner i tvättstugan och fortfarande tvätt för fyra till.... då tvättade jag ändå fem igår också, men har inte tvättat på nästan fyra veckor och tränat ganska regelbundet plus bytt sängkläder däremellan.... hatar att ha delad tvättstuga alltså.

Från arkivet, alla hjärtans dag 2008.

Mål.

Vi pratade mål igår, vi satte upp mål igår, konkreta mål som inte är ouppnåeliga och som vi berättade för alla i gruppen, sååå det känns bra, jag har något att ta på. Idag är det tvättdag, vi har samlat ett tag nu så jag har en del att göra, men sedan början den roliga dagen.
Hittade en gammal mapp som jag skickade över till Grappe när han skulle formatera min dator... med bilder från 2009 och framåt, här är början på 2010, jag kan känna dofterna, känslorna och allt kommer tillbaka lite. Det var en hemskt jobbig tid, jag förstod det inte då, hur mycket det tärde, men jag vet nu.... här hade jag dessutom dödat mitt hår, det var dumt, och var på väg på personalmöte/utbildning i KSSR.

Morrn morrn.

Mina vänner och ovänner, jag har en bra dag, jag är bra, snygg och har en fullt fungerande kropp, så ska inte klaga. Däremot tänkte jag strunta i att träna idag, åtminstone på morgonen, det är kallt ute nu, och jag har inte riktigt råd att köpa en överdragsoverall som jag skulle vilja..... tänk där kunde jag spenderat mina 2100 kr parkeringsböter om inte annat.
Nu ska jag röja lite sen ska C komma hit och leka :))
Fjortisbild tagen någon av denna dagar som jag kände att jag hade en jävligt snygg mage och ville spara den. Den är ÄNNU snyggare nu :P.

Ååååh så värdelöst!

Jag vaknade för ca 20 minuter sedan :(. Igår när vi skulle hem hade jag lovat Ludde skjuts hem, så vi går till parkeringen och jag sätter igång också dör den, och igen och igen.... antar att det är soppatorsk, hoppas det, men måste hämta på stan, drygt ju.

Nattmara

Låg aktivitet, både här och i över huvud taget på privatlivsfronten denna helg. Jobbar mitt nattmarathon, som är var fjärde veckoslut från och med nu.
Det är skönt att vara tillbaka, det går bra, även om jag är helt slutkörd av dessa tider just nu och kanske inte så effektiv som jag skulle kunna vara. Tackar mina fantastiska medarbetare för att de är så otroligt duktiga och för att vi stämplade ut 40 min innan vi slutade igår, det var inte min förtjänst vill jag lova.

Sista lediga dagen innan förflyttning.

Imorgon börjar jag på city igen, iiih. Ringde ner idag för att höra om lite praktiska saker, kassaskåpskod och nycklar och sånt, och så svarade PATRIK! Han sa upp sig i våras och nu är han tillbaka, trevligt, han sa att vi hade stängningarna i helgen så det blir kul. Imorgon ska jag öppna tillsammans med Ludde och Elin stänger ikväll så allt är kommer vara prima. Namn namn namn, det är duktiga, kompetenta och trevliga människor helt enkelt.


Så idag har jag kladdat bajs i ansiktet och köpt växter på IKEA för 600 spänn :).

Bilden med ansiktsmasken var alldeles för naken, den sparar jag för mig själv.

Haha härlig mismatch!


Röööööd!

Nu flushar jag igen, eller den senaste veckan har jag gjort det varje morgon. Det är roligt, idag stod jag och tittade mig i spegeln och kände igen mönsret, för jag är inte helt röd utan ganska prickig, och kom på; fan det var ju där jag brände mig och flagnade i somras :O.


Idag ska jag ut på landet på loppis då, men först ska jag ut och leka med pulsklockan, gjorde en del av fitness-testet här om dagen, den sa att mitt VO2-värde låg på 54%! Vilket är väldigt bra, enligt lidingöloppet hade jag väl 37% har jag för mig. Lidingöloppets uträkning var enbart på min snittid under löpningen, men jag fuskade ju och gick uppför en eller två backar, så jag tror mer på pulsklockan som åtminstone mäter hjärtslagen. Och egentligen tror jag att man ska ha en såndär slang att andas i också för att det ska bli helt rätt.

RSS 2.0