Lämna henne ifred och sluta sparka på henne!

Såklart jag älskar det lilla puckade barnet som är min syster. Ibland gör hon mig galen, då får jag räkna till tio och tänka att hon nog växer upp snart, men jag försöker låta henne lära av sina egna misstag. Många gånger ska saker och ting göras fel innan det blir rätt. Någonting som gör mig galen, och fly förbannad är när folk pratar illa om henne, inte bara om henne utan om någon överhuvudtaget ur min familj. För även om jag ibland hatar dem och känner att jag vill ventilera så är det ju ändå min familj och ingen annan ska säga något ont om dem. Ibland är jag förstående över att vänner är oförstående. Men när det varken är en vän eller någon som är mycket bättre själv så bör man hålla tyst.

Kommentarer
Postat av: josefin

Tack dummer:)

leka någon dag?

2009-07-27 @ 13:22:29
URL: http://josefaaan.blogg.se/
Postat av: Janie

Ja :).

2009-07-27 @ 13:29:33
URL: http://janienystrom.blogg.se/
Postat av: mamman

förlåt

2009-07-28 @ 13:19:04
URL: http://bravas.blogg.se/
Postat av: Janie

Det gör inget, dina uttalanden är grundande på dina egna observationer och vad jag har sagt själv. Inte rent skitsnack utan mer försök till problemlösning och någon sorts form av utredning hur min familj fungerar och tänker.



Det som hänt nu är ren illvilja och fåfänga. Men förhoppningsvis kommer tjejen (som av någon oförståelig anledning har en av de mest lästa svenska bloggarna) bli stämd för förtal, en polisanmälan ska i alla fall lämnas in.

2009-07-28 @ 13:31:54
URL: http://janienystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0