Gott nytt år!

Jag började skriva om 2014, dela upp det i månader och kategorisera bra/dåligt osv. 
 
Vi gör såhär, kort och gott, 2014 var ett år av oväntade händelser och erfarenheter. Hade ni frågat mig för exakt ett år sedan (eller kanske ett år och två dagar sedan, för det var runt nyår jag började fundera över mitt förhållande) så trodde jag benhårt att jag skulle gå ut skolan och flytta direkt till Bålsta. Jag skulle förmodligen försöka bygga upp en verksamhet i närområdet och troligen hamna bakom disken på SATS dörr i dörr med min tidigare kille. 
 
Hade någon sagt till mig att jag skulle bo i Huddinge hos min klasskamrat (som jag i och förr sig tyckte om och kom bra överrens med, men inte i min vildaste fantasi trodde att jag skulle bli kär i) eller att jag skulle vara andreman på XXL Brommas skoavdelning skulle jag nog skrattat lite och viftat bort det. Jag har däremot aldrig känt mig så mycket på rätt väg som nu, livet är en resa, ett äventyr baserat på de val man gör, och jag känner att jag är i kontroll över mitt liv, jag känner en enorm frihet och att jag kommer utvecklas otroligt både professionellt och privat framöver. Under 2014 var jag på botten emellanåt, djupare än jag trott varit möjligt, i andra stunder har jag varit i mitt esse på topp, det har verkligen varit tvära kast. 
 
I min idrott har jag tagit personliga rekord gång på gång under året
  • Distansrekord på Ultravasan med nio mil
  • Silvermedalj-tid på Lidingöloppet med en tid på 2 h 34 min
  • Placeringsrekord på större lopp med brons på Tjurruset
  • Rekord i tidsomfång på En mil var tredje timme-ultraintervaller som höll på under ett dygn
  • Tidsrekord på milen med 42:59 på Tunnelrun
Det har varit ett häftigt år även där. Inför nästa år har jag hittills två lopp inplanerade, och starka planer på ytterligare två som är värda att tänkas på, jag har även kollat upp mina jobbhelger och sett att alla lopp jag vill springa hittills infaller på mina lediga helger, ASSUM.
 
Jag ser fram emot 2015, att få fortsätta min resa. Att få skapa ett nytt "vi", att få växa tillsammans och på själv. 
 
Jag kommer organisera min träning, jag ska sätta professionella mål med min närmaste chef, och göra roliga planer och saker med min käresta. Det viktigaste av allt, jag ska ta vara på min tid hela tiden, det betyder inte att jag ska vara konstant upptagen och effektiv utan att jag ska försöka njuta av alla delar av livet, alltid tacksam, aldrig nöjd.
 
 
 
 
 
Och ett hopkok av bilder från året, gott nytt år! Nu ska jag röja undan lite för vi får pizzagäster om ett par timmar (nationella pizzadagen och allt, det enda de pratat om på P3 senaste timmen) <3
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0