Tävla tävla tävla!!

Ja, nu har det dragit igång en stegräknar-tävling på jobbet, och jag är inte den som är den, klart man ska vara med! Speciellt just eftersom ordet "tävling" finns med, jag gillar tävlingar, det är alltid trevligt att vara bäst. Sen kanske jag inte alltid blir det då, men "resan är målet" som folk säger.

I helgen är det Roslagshelg, då ska det orienteras igen... och imorgon tänkte jag nog anmäla mig på ok Enens tävling som är om två veckor, så det blir inget latande här nej. Springa springa springa!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Kan jag åka med dig till Uppsala från söndagens tävling?

2009-04-28 @ 09:20:06
URL: http://camillaoe.blogg.se/
Postat av: Janie

Jamenvisst, jag vet inte om jag ska direkt hem ännu bara, men förmodligen så. Kanske stannar på vägen hemma hos paeronen eller farmor eller så.... farmor lät så besviken för jag inte kommit och ätit middag hemma hos henne på hennes födelsedag så jag har skuldkänslor :/.

2009-04-28 @ 10:52:17
URL: http://janienystrom.blogg.se/
Postat av: Camilla

Om du inte skäms över mig kan jag ju följa med dit ;)

2009-04-28 @ 12:24:37
URL: http://camillaoe.blogg.se/
Postat av: Camilla

...och nu börjar det likna spam, men du pluttan, (nu kom jag på att vit t-shirt, svart väst och fixad frilla skulle göra dig snyggare än vanligt) jo du pluttan jag tycker att du ska titta på mailet du fått från mig på facebook. Jag är världens mest nyfikna tjej! puss puss

2009-04-28 @ 13:48:08
URL: http://camillaoe.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0