Basilika

Helt otroligt va?! Att JAG har lyckats hålla en basilika vid liv i säkert en månad nu! Och regn, bara för fönstrena är nyputsade, sorry, mitt fel.

Ooooh

var visst 157 startande igår och jag har hoppat upp en placering, en tjej blev tydligen diskad..... undrar vad hon gjort, förmodligen sprang hon väl på förbjudet område, är ju kontrollanter ÖVERALLT, därför jag sprang runt mycket också, jag ville inte riskera att hamna i en återvändsgränd och orkade inte finorientera.

Att bli jämförd med lastbilschaufförer.

Min chef (alltså inte nuvarande, utan han som stannade i en månad och tyckte vi var för bra för honom, som var vikarie under den riktiga chefens första mammaledighet 2010-11, OT.) sa till mig en gång att han sett lastbilschaufförer äta mindre portioner än jag. Grappe tyckte att jag borde tagit det som en ordentlig förolämpning då han förr i tiden brukade följa med när vänner till honom körde lastbil och sett hur de äter. Jag tyckte det var kul, nyss smällde jag i mig en sådan portion.


Skillnaden mellan mig och en lastbilschaffis är att jag, för det mesta, äter ganska nyttigt. I min värld som den är nu, när jag mer och mer lär mig om matens påverkan på kroppen, är det något jag ser som en standard. Sen "fuskar" jag ibland, om det bjuds på annat, inte för att jag är sugen på "slaffs" och "snask" längre utan för det bara blir så. Jag begränsar mig inte, men jag gör medvetna val och väljer mina tillfällen, för ett år sedan hade jag lätt tagit en godispåse framför ett äpple. Nu KÄNNER jag kemikaliesmaken i godispåsen, dessutom tänker jag på konsekvenserna, jag vill inte ha inflammationer varken osynliga eller sådana som bryter ut, jag vill definitivt inte vara konstant trött och seg utan anledning. MEN bara för jag är kvinna betyder det inte att jag inte känner hunger, det kan inte generaliseras så, jag har en aktivitetsnivå som är mycket högre än de flesta andra jag känner har, därför tänker jag fortsätta äta därefter, SÅDESÅ!
Här är en bild för er som inte orkar läsa texten.

Stockholm

Det gick ganska bra idag, sprang förbi näst sista och tappade 20 placeringar bara, buhu! Men ändå 69 av 151 löpare, 4.53 efter segraren. 20.06 på 2,5 km, helt ok (även fast jag skulle varit över en minut snabbare om jag bara fokuserat). Fick vänta 40 min på tåget också, nu äter jag BLODPUDDING, gott!


Visste ni att de förresten lyckades höja priserna ytterligare på sj senaste veckan....? Och sänka standarden, good job!

Massage och orientering

Aaaah, känner mig helt sövd nu. Ganska trött efter att ha sovit så lite också, det var skönt, kände lite att jag ville ha mer tryck ibland, men jag blev ju avslappnad och känner ro i kroppen nu, så det fungerar ju. Sitter och planerar resväg till stora essingen där dagens etapp är, kan tänka mig att det blir riktigt fint, det brukar alltid hitta på så roliga ställen och det bästa av allt är nog att jag aldrig hittills har sprungit två gånger på samma arena. Mina bästa två jag kan komma på var vid slottet/gamla stan och i hagaparken, två miljöer som skiljer sig ganska mycket men båda är väldigt idylliska.

.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.,.

Nu ska det sovas! Idag har vi jobbat i Enköping, jag tyckte det var en rätt mysig restaurang, men en del saker var väl av det sämre slaget, det som slog mig var i alla fall hur smidigt de hade det där! Hur igenomtänkta lösningar det var, jag gillade det. Imorgon(idag), massage (10.30, GÄSP, men det ska bli skööönt) och SCC (!!!!!!).

Back to vardag

Jag är ganska tömd idag. I lördags sprang jag som sagt, fyra mil, tre och en halv timme, 2600 kalorier, hungrig som fasen. "Vi" tvättade bil, lite halvdant, det viktigaste för mig var att dammsuga ur allt grus. Hem, titta serier, sova. Igår, upp klockan tidigt pga att en prospekt på däcken ringde 7.30 en söndagsmorgon(!), och prutade dessutom, psuck. På näringslärakurs, inget äckligt, eller JO, fria radikaler och hur de sätts igång av träning och att då antioxidanter är viktigt att få i sig. Lite jobbigt att sitta där med världens träningsvärk och lyssna på, men jag hade med mig b-vitaminer som är sjukt bra antioxidanter. Sedan åkte vi och BADADE i en sjö! Eller doppade oss och gick upp. Hem, grillade hamburgare, jag åt tre, min mage sprängdes. Nu är helgen slut, idag och imorgon ska jag jobba, nattpass, inte så sugen på natt, jag har precis fått in en bra dygnsrytm.

Mindre än en vecka kvar.

Tiden går så väldans fort, därför tog jag mig en löptur till mina föräldrar igår, och nu har jag ont, överallt. Men jag gjorde det, jag sprang/joggade hela vägen! Jag stannade endast en gång för stretching och precis då kom mina föräldrar, som varit till uppsala, förbi och frågade om jag ville ha energidryck, eftersom allt mitt vatten och min activizer var varma så var den där energidrycken otroligt god även fast jag EGENTLIGEN inte är särskilt förtjust i dem. Sen var det bara att fortsätta sista milen.
Nu är jag typ röd.

:)

Idag ska jag springa till min mamma och pappa, det blir ett kraftprov. Jag hoppas det går bra, jag är åtminstone mycket bättre förberedd än sist, jag har sovit ordentligt, jag har ätit/druckit ordentligt och jag har inte tränat intervaller kvällen innan (jag antar att dessa tre saker gjorde att det gick åt helvete sist, hah).

Kläder

Ninis nya löparkläder, tänkte att det vore bra att ha shorts som för bort fukt nu när det är så varmt. Så de ska jag springa maran i om vädret håller i sig, på överkroppen blir det rånäströjan.

Att storhandla på en kvart.

Det går vettni, allt som stod på listan var med, plus exakt tre varor utöver det, gick in i affären 20.46 och ut 20.59 (anledningen var att de stänger 21, annars hade jag gärna gått runt och klämt och jämfört, jag gillart). Två stora kassar med mat för minst en vecka. Puh, check.

SCC

Helt ok premiär, inga stora missar (alltså inget över en minut), blev sjukt störd över några killar som höll på och gick efter och ropade efter mig på en kontroll (och det satt en kontrollant där som inte sa åt dem! Jag ignorerade dem så gott jag kunde och sprang vidare). På en sträcka kom jag tvåa, det ni :), och totalt kom jag 87a av 165(-isch) löpare. +5.50 (minuter, banan var 2,3 km, min tid 18.51) från ettan. Nästa vecka pressar vi lite, var mycket tänk och snabba beslut idag, riktigt roligt, men det gick inte att bara "kötta" utan man var tvungen att spara lite syre till hjärnan också, och det är ju tekniken som är min svaga sida. Jag gillar sprint.

Ooops!

Somnade i soffan, ska bara byta plats nu, är orientering imorgon, YEY!

Pigg och glad

Har inte snoozat något, nu ska jag jobba. Idag har jag shorts till jobbet fast klockan bara är halvåtta, jag chansar.
Bye

12 dagar

Den här dagen kommer bli så kort, jag somnade vid 6 imorse, gjorde ett tappert försök att ställa klockan på 10, men orkade VERKLIGEN inte gå upp då.... vid 13 ungefär var jag vaken nog att kliva upp. Sedan har vi handlat, grillat i solen och spelat spel, nu är jag trött som få. JA JUSTE, jag bakade paj också, rabarberpaj, utan socker, för att vi inte hade något hemma, hade i honing istället. Det hade funkat, om det inte var så att jag varken hade havregryn eller kokos, och då blir det inte riktigt rabarberpaj som det ska vara, hade på lite krossad sötmandel. Jaja, det var kul att baka och få vara kreativ.

Imorgon ska jag jobba igen, dag, skönt, jag är så less på "hej-vi-festar-varje-dag-och-super-bort-våra-hjärnceller" studenterna.... varför ska ni plugga om ni ändå tänkt slösa bort det? Och sluta vara så otrevliga och bete er som att ni är bättre än alla andra, för ingen människa som faktiskt är en bra människa gör så.

Bajs

Nej jag orkar inte, jag mailade skolan förra veckan ang. lab, och har inte fått något svar, senast jag mailade fick jag inte heller något svar och fick upprepa mig, för att då bli besvarad. Ska jag behöva tjata för att få hjälp? Nu skiter jag bara i detta denna vecka, det är min ENDA lediga dag idag och jag vill inte behöva känna mig skyldig eller må dåligt bara för att de inte kollar sin mail.... eller ger mig tillräckligt med info så jag har kött på benen, får ringa ner någon gång nästa vecka.

VILKET VÄDER

Detta har jag ägnat mig åt idag hittills, och såklart har både jag och trädet druckit vatten. Nu ska det tränas, ätas och jobbas.

Två veckor

Till sommaren och till Stockholms Marathon, det kanske blivit lite tjat om det på sistone, men nu när jag ligger här och ska sova så känner jag ett litet pirr. Jag längtar så.

"The secret"

En ganska så förenklad version av "the secret". Jag ägnar mig åt matlagning mitt i natten idag igen, mest för jag inte har något bättre för mig så slipper jag göra matlåda imorgon. Gorgonzola-lax med haricot verts och broccoli, enkelt, får duga.

Samma person?

Zooey och Katy blandade jag ihop titt som tätt förr, att Jared också är väldigt lik dessa kvinnor tänkte jag på först idag då jag såg bilden nedanför, men rätt kul, och de är ju vackra hela bunten.

Laga mat klockan halv tolv?

Varför inte, idag blir det HÖR OCH HÄPNA, farlig korv (!!!!!) till middag, dock kalkonkorv, jag ska dessutom försöka mig på en ugnsgratinering. Jag som hatat falukorv halva min barndom och hela mitt vuxna liv. Det får duga idag, ville ha något som räcker ett tag, då är äcklig mat ett säkert kort.

Hakar du på hypen?

Fick ett mail idag med den rubriken, KLART jag gör :). Vad tror ni? Kan man tjäna pengar på Facebook, jag tror det, vi får väl se.

Annars inte mycket, jobb, mycket folk, sedan jättelugnt. Fint väder idag, synd att jag jobbar hela helgen.

Lång dag

Som sagt, tvätt, städ, disk, träning, ut på landet, lämna av min systers tröja och åka hem till Lilla C, det var EVIGHETER sedan, väldigt bra dag, men lång. Klippet får mig att tänka lite på vår Turkiet-resa föra året, Grappe tyckte glassförsäljarna hade samma tonläge som fågeln.

To do list

  • Tvätt, check
  • Träning, check
  • Disk, check
  • Dusch, check
Nu är det lite småtjafs sedan ska jag åka ut till "byn som gud glömde" faktiskt :).

God natt och sussa sött!

Imorgon har jag massor med saker att göra, bland annat tvättid nummer två, eftersom jag inte hade tid runt valborg och sedan blev sjuk har vi lite drivor med tvätt att ta tag i. Sedan ska jag träna, plocka och leka lite. Mer om det imorgon, nu ska jag kolla på cougar town och sova.

Men shit!

Artikel i dagens DN (HÄR)där flera forskare kommit fram till att formaldehyd är starkt cancerframkallande vad de inte nämner i artikeln är det ni ser nedan, det finns i nästan ALLA våra vanligaste vacciner. Nu är inte jag så bra på att räkna ut mängder och så, men jag menar det sprutas rakt in i sysemet! Nu är ju detta bara en liten ful printscreen, men HÄR är det bara att läsa själva.




WIE!

Nu har jag anmält mig till två av deltävlingarna på SCC (stockholms city cup), orenteringssprint, det ska bli JÄTTEKUL! Jag gillar sprint, jag gillar SCC för det är så himla mycket folk och för att det är så blandat, många etablerade orienterare men många provapåare och nybörjare också, och alla springer i samma klass. Det är uppdelat i damer och herrar, men inga ålderskategorier och elitklasser, vill man springa utom tävlan finns det en motionsklass också där både damer och herrar som inte vill tävla kan anmäla sig. Ser fram emot detta väldigt mycket nu! Ena deltävlingen är 30/5 också, tre dagar före maran, så då kan jag lätta lite på tävlingsnerverna där.




Happy happy JOY JOY!

Pisseliten på min plats!

Katten har fått sova i sängen igen nu ett par nätter för mina intetioner är att bädda om idag eller kanske imorgon. Så just ligger hon och är slapp "Alltså matte, jag pallar inte! Låt mig va!"

Ta tag i-dag

Så har jag äntligen dragit iväg ett mail ang. laborationerna... vi får se hur det blir med det, sedan har jag även mailat ang massage som jag fick presentkort på i julas, det ska bli skönt. Nu ska jag klä på mig och hämta ut silvret på coop. Sen ska det gurglas och baddas!

Keps+skor

Något omatchande inköp, men de är ju för sina syften. Var säkert 15 år sedan jag använde keps, känns skumt.

If I was to die tonight, would it tear you apart?

Sitter i solen, lyssnar på music, om tre timmar är det möte. Tänkte att jag skulle gå ner och köpa mig skorna som jag lade upp bild på igår och en keps... men vet inte vilken färg jag vill ha på skorna och om jag ens vill ha dem ifall jag provar. Vet inte alls vad jag vill ha för keps, men det spelar kanske inte så stor roll, det är mysigt att gå ner på stan när det är så otroligt fint väder. Vi är i otakt här hemma, inatt släpptes Diablo 3 så när jag vaknade ville Grappe ha middag, men han får ta matlåda i sånt fall, fan heller att jag lagar mat i värmen.

Orientering

Ok jag slutar terrorn efter detta, men då det inte händer så mycket annat varken hemma eller på nätet ikväll så har jag googlat mig själv.... och hittade bla DETTA.
ALLTSÅ?! 17 år och asball (?). Det var tider.

Det är kul att ha ett ovanligt namn, då är nästan alla träffar faktiskt relaterade till mig eller folk jag känner. Så nu sitter jag och läser gamla krönikor från träningsläger och större tävlingar. Lovely.

Silver

Nu har jag beställt mig lite silver på intärnätet. Jag vill ha det NU, dumma Life.

Min dag på jobbet.

Var inte jättepepp på att öppna idag för att vara ärlig, men vissa dagar känns det lite bättre när man lyckas bounda med gästerna, en supergullig tant.

J: Vill du ha kaffe på maten?
G: Nej, det kommer det bli så mycket av ikväll ändå.
J: Haha, ja ok, det kan ju bli svårt att sova då.
G: Ja, sova får jag inte göra ändå för jag har en liten valp hemma!
J: Åh, vad roligt! Lika mycket arbete som att ha en liten bebis?
G: Ja, verkligen!
J: Men man får mycket igen :)
G: Absolut! Jag köpte den för att få lite ljus i vardagen, och tänk att det fick jag redan innan jag ens hämtat den.

(Kommer inte ihåg exakt, men typ så lät det)


Så säger Tove efteråt "Vad skrattar du åt då?!" då sa jag att jag inte skrattar utan att jag är lycklig.

<3

Gemerååååå!

Hår

Nyduschad och nyäten, experimenterar lite med frisyrer atm, jag gillar detta, men är svårt att göra den ordentligt då sidecuten inte är utväxt helt, klart en bra löparfrilla i alla fall.

Rusande puls

Är inte helt frisk ännu uppenbarligen. Turen gick bra, milen på 45.41, och sedan nedjoggning resterande 3 km hem, väl hemma satte jag mig på gräsmattan och pustade lite varpå pulsen for upp i 210, ja jävlar. Nu börjar det gå neråt igen, men får ta ett par till distanspass innan jag börjar med intervaller som tänkt.

Narcissism

I sin renaste form, jag känner mig sjukt het idag, trots att jag är oduschad och orakad. Efter detta SKA jag sätta igång med städningen, sen lite lugn löpträning (ÄNTLIGEN), SEN ska jag duscha.
Ledsen att jag är en tönt, ni får stå ut med det. ÄLSKAR shortsen fortfarande.

And I'm like "Hot damn let me make you my boo!"

Jag har "a shitload of things to do", men fortfarande sitter jag och googlar på musik. Cobra starship <3 Nu får norden börja gilla dem lite mer så jag kan få se dem live... fast jag gillar deras äldre låtar mer än de nyare.
Typ:
Snakes on a plane (på denna är "The Sounds Maja" och Will.I.Am med, Soundtrack till B-filmen med samma namn)
The church of hot addiction (här började min "lovestory" med Cobra starship, på ZTV -06 en korkad video, men en sjukt "catchy" låt)
The kids are all fucked up
The ballad of big poppa and diamond girl
Send my love to the dancefloor
Ganska eget och karaktäristiskt jämfört med:
#Nite ft. My Name is Kay (deras nya singel som kom ut i veckan, en remake från deras singel förra året med samma namn, Kay är skillnaden)

Gårdagen

Jag hade jobbat natt, stämplade ut 5.20... kom i säng strax efter sju, klockan 14.00 hade jag PU-samtal (personalutvecklingssamtal). Klockan 13.15 ringde telefonen, det var jobbet, Tove, hon undrade om jag ville slippa jobba, "JA!" svarade jag, då jag var VÄLDIGT trött efter sömnbristen. Jag skulle ändå gå på PU-samtalet vid 14, så drog mig ner mot jobbet strax innan, det var ett långt, givande samtal, jag fick tänka efter och betygsätta mig själv i olika frågor och såvida inte chefen riktigt höll med diskuterade vi ämnet och kom fram till ett annat betyg (oftast snäppet över det jag bedömde mig själv som). Jag var lite osäker på detta då vi precis fått en ny chef igen, nummer tre för i år, men den enda egentligen "nya" chefen som inte känner oss ännu och som jag jobbat i princip fem pass med. Det visade sig att jag hade helt fel, jag tyckte det var jätteintressant och roligt att få tänka efter lite hur pass långt jag har kommit i min personliga utveckling. Det skönt också att inte ha tidspress, för såvida jag visste när vi satt där skulle jag ju inte jobba.


Efteråt frågade jag om jag skulle jobba eller gå hem, då ville de ha in mig ändå, istället för mina fyra timmar jobbade jag dock bara tre, men det kändes som en halv evighet och som att jag skulle svimma på fläcken. Fast efter mina sjuktimmar denna månad var det väl bra att jag inte hoppade över ännu ett pass.


När jag kom hem åkte vi direkt och handlade, planen efter det var att laga mat, men ORKADE jag inte, och inte Grappe heller, så jag åt müsli till middag och Grappe hade redan ätit en matlåda, sedan mumsade vi på lite ostar och kex.



Jag gjorde ganska mycket igår, men det kändes inte som att dagen existerade alls.

Saker man gör för att slippa städa.

Plugga ex. vanligtvis är det väl tvärtom, men jag har gjort ett kapitel i min bok idag för att slippa städa. Jag har också läst igenom hela min blogg, eller bläddrat igenom nästan alla fyra år som är dokumenterade, det är häftigt, FYRA ÅR liksom. Detta är inte min första blogg heller, har en äldre som finns kvar och en ännu äldre som är raderad. Jag funderade på att gå och köpa kolloidalt silver, men vet inte om det finns att bara köpa i butik, är lite konstiga regler omkring detta (det hotar skolmedicinen och konkurerar med pencillin... frågan är om det är "dåligt" eller dåligt, men jag skulle vilja prova det, jag har hört mycket bra).
Nini idag och det fina fönstret av växter. Ganska svårt att ta bra bilder med en mobil i motljus, så detta får duga, egentligen ska ju bapelsinen stå utomhus, men det har varit lite kallt på nätterna och spöregnat nu så vill ju inte ta livet av den på en gång.

Att träna eller inte träna.

Om tre veckor ska jag springa 4½ mil... jag känner mig inte redo. Är fortfarande så pass sjuk att jag inte vill träna så hårt som jag egentligen skulle vilja NU, inte om en vecka inte om två, förra veckan och den här veckan hade varit perfekta för hårdträning, sedan ska det ju lugnas ner inför. Nu kommer jag inte hinna det, ska försöka vara duktigare med intervaller när jag blir frisk, så får jag lite uthållighet i alla fall. Sedan tänkte jag kanske orientera lite, och springa vårruset dagarna innan. Men tänker som sagt inte träna något alls nu på ett par dagar till.... är inte helt frisk och kroppen tar mycket stryk av mitt jobb också. Vila är i och för sig alltid bra (inte konstant vila då, men en dag i veckan kan man åtminstone avsätta för återhämtning).

Pluggar

Det går bra, emellanåt är jag arg på boken, det känns som att den inte är uppbyggd för egenstudier, men jag lär mig, bara långsammare. Sammanfattningsfrågorna är pain in the ass, dryga frågor som kräver långa svar, jag skriver ändå för skrivning är min bästa inlärningsmetod, hade det varit läsning hade jag ju bara kunnat läsa igenom facit.... men jag försöker att inte tjyvkika förrän efter jag har svarat, och då ändrar jag om det är fel, haha. Min dag idag. Synd att det regnar nu när jag faktiskt för första gången på riktigt kunnat njuta av min nya fina uteplats, utan kompostsäckar och gamla möbler. Det är ju förmiddagssol där. Ikväll ska jag jobba för första gången på en vecka, det blir spännande.

Fixardag

YEY! Så har vi varit till tippen, där blev det uppskattat att jag hade en gammal skyffel med mig, den fick jag INTE slänga, för den skulle de ha för användning. Check! Skönt att bli av med lite skräp. Sedan köpte vi mackor på Gottsunda centrum och åkte hem till Grappes mamma som inte var hemma, vi plockade ner en matta som hon hade på vädring och gjorde picknick i hennes trädgård tills hon kom hem, det var mysigt att bara vara en liten stund i solen. Så var vi hemma hos henne en stund och hälsade på, sedan hem och plocka lite.


Så kom möbelaspiranten, hon var urläcker! Jag ursäktade mig lite för den flagnade färgen och sa att det skulle kunna fixas lätt om man slipar och målar på, varpå hon svarar "DET gör inget, vi bor på landet i hus, det är inte så fint", haha. Jag tror jag förstår hur hon menade, och att "flott" vore den rätta beskrivningen, att det kanske inte är fixat och trixat med på ett tag. Men det lät så roligt. Hur eller hur, jättegullig tjej, hoppas de får ihop dem okej nu, skruvade isär det innan så vi skulle slippa stå och hålla på när hon väl kom och hade ingen beskrivning.

Nini säljer utemöbler.

Hoppas någon har möjlighet att hämta dem idag, man kan kalla dem skrymmande.
Mer decent bild, Grappe tycker det ser ut lite som en lyxig slottsträdgård, jag har inte bestämt mig ännu, men jag kanske tycker det är lite tomt. Det är i alla fall en förbättring.

7:e Maj

Om jag blir instängd för länge slår det över. Idag började jag plugga, har läst igenom första kapitlet men hann inte göra sammanfattningsfrågorna innan mamma ringde och sa att de var på väg in mot stan. Jag mötte upp dem på plantagen där jag fick växter och jord (tack så mycket snälla paeronen) för att trixa om på uteplatsen. På ÖB köpte jag handskar och spade och sedan köpte jag ett nytt set med utemöbler för presentkortet Grappes mormor gav oss i julklapp.
Detta var vad jag började med.

Såhär ser det numer ut i rabatten, tre lyktor två buskar, hann bli så mörkt innan det var färdigt.

Resten av röran.

Tadaa.... syns inte så mycket, får ta en bättre bild imorgon när jag åkt med komposten till tippen.

Finaste lilla bapelsinträdet!


Kära dagbok

Såååå, har suttit lite i solen och läst kemi... nu tänkte jag duscha, har kladdat in håret i ricinolja och sett ut som en luffare hela dagen hittills (undrar om grannarna såg mitt flottiga hår när jag satt på uteplatsen? Läste faktiskt en tråd på familjeliv igår om att tjejer ska skärpa sig och sluta vara så slashasiga, mohahaha). Sedan ska jag gå till gränby en sväng, måse ha ett par skrivblock så jag kan göra uppgifterna och eventuellt om jag hittar en keps till överkomligt pris, men den kanske får vänta till efter löning. Blir ju helt tokig på att vara inomhus hela tiden! Idag känns det som att jag nästan mår bra, hostar fortfarande och är väldigt slemmig i hals och näsa, men i den här takten så kanske jag tar en lugn distanstur på tisdag.

Wiho

Sry för dålig uppdatering, men har inte gjort så mycket mer än sist. Nu funderar vi på att åka och handla mat! Helgens happening liksom.
Om jag skulle släta ut mitt ansikte skulle det se ut typ såhär, hot or not? Fast det är svårt att få bort rynkorna i pannan genom att bara dra upp.

Familjen sjukstuga

Fortfarande sjuk, ringde in och sjukanmälde mig för helgen till och med (!). Ska bli skönt att få vila ut ordentligt, jag menar orkar jag inte ens stå upp tillräckligt länge för att borsta tänderna ena dagen lär jag inte orka springa runt och plocka upp varor/stressa mig igenom en öppning andra dagen. Så mitt liv är inte särskilt intressant, igår låg jag och halvsov framför tvn tills jag ledsnade och bytte plats till sängen och svt play, mästarnas mästare, har inte sett eller brytt mig tidigare men nu är ju Annichen Kringstad med, KLART jag måste titta då! Hon är så himla cool, och uthållig!

Att vara sjuk.

Jag satt ute i solen och läste, ungefär en timme kanske.... sen gick jag in och sov. Vi har handlat, mest godis, jordgubbar, hämtmat. Jag har fått min kemibok, det känns bra, då kan jag läsa igenom den och få en bra översikt innan kursen börjar. Hela kroppen gör ont och min jävla näsa.... är så less, snörvlar, snörvlar, tröttnar, snyter, blöder... ... ...

Grappe sa att han inte var så rädd att bli smittad, att han trodde det var utmattningssymptom. Jag sa att jag var säker på att det var av trötthet jag blev sjuk, då tyckte han jag var högmodig och ville inte leka med mig. Men vaddå? Han började och det HÄNDER liksom inte att jag blir sjuk, inte på riktigt, lite placebo ibland som oftast drar över på ett par dagar.

Och så avslutade vi helgen med en skräll!

Att folk fortfarande orkade! Vara packade alltså... Biträdande ringde mig ungefär två timmar innan mitt pass startade "KAN DU KOMMA IN VI HAR KAOS", sen förklarade hon lite mer detaljerat och väldigt osammanhängande hur de hade det. Så jag slängde ihop en matlåda och drog ner, stämplade in 14.36 och jobbade till strax efter två. En sån SJUK dag, vi sålde alltså mer än dubbelt så mycket som prognosen låg på. Kaos var ordet. Med värkande bihålor kämpade jag mig igenom kvällen, hann få en släng näsblod också för jag spräckte ett kärl i näsan igår. 23 timmar på två dagar är väl inte så illa pinkat?

RSS 2.0