Torsdag 25/2 2010

Så är det, idag är en bra dag.

Jag har jobbat idag, det var kul.

Nu är det snart dags för snön att försvinna, på måndag är det fram med hårtorken som gäller, jävlar vilken elräkning! Men våren är nog värd det.


Massa rabbel babbel.

Jag sov hos C inatt, det var kul, jag fick inte så mycket sömn dock då mina tankar flög iväg hit och dit och jag inte fick någon riktig ro.

Idag åkte vi till Norrtälje där C skulle tatuera in "Lilla C" på armen, jättesöt tattoo! Kanske kan det komma en bild eller två i framtiden, jag hade min kamera med mig men Cissis var roligare eftersom hon har en systemkamera (som jag också fick på kredit i födelsedagspresent förra året men inte köpt ännu bara).

Sen svängde jag förrbi päronen och hämtade hunden, så nu är vi med hund t.o.m. nästa vecka.

Jag måste bara berätta också, att för ca en timme sedan (Grappe satt vid datorn, jag satt och läste en av alla böcker som jag fick låna idag, hunden sov i "njutarstolen" och katten satt på en av högtalarna och tittade ut genom fönstret) så slogs tvn bara på av sig självt helt plötsligt. Fjärren låg på bordet och ingen var i närheten av självaste tvn. LÄSKIGT.

Sista nu då, HAR NI HÖRT TALAS OM ENIROS SKATTJAKT? Om inte så googla, jätteroligt om man gillar lite klur.

God morgon.

Jag vaknade av att assistent Matilda ringde, "Hej, kan du jobba inatt?". Jag svarade att jag redan ska jobba inatt, men hon kunde inte hitta mig på nattens schema, efter ett tag hittade hon mig där, men erbjöd mig jobba fyra timmar längre, jag tackar och tar emot! Nu är jag snart uppe i ett drägligt antal timmar för denna månad.

Alltså,

det är inte er det är fel på, det är mig. Jag är så less på allt.

Tånaglar

Det är nästan vad jag äter på just nu, de ser både ut och luktar som det, men smakar gott. Egentligen så är det någon konstig chipssort som Grappe köpte på Willy´s.

Jag är hostig fortfarande, fast jag vill inte vara det så jag jobbar i alla fall hela tiden (har inte velat jobba något på hemtjänsten ännu dock eftersom jag inte vill döda någon med dåligt immunförsvar, men imorgon ska jag gå dit också, det lär ju inte smitta efter en vecka, eller?).

På måndag ska jag hänga i Norrtälje, senast jag var där dagtid var nog sommaren 2008... sedan var vi där en kväll förra året, på våren tror jag, men då åkte vi in och vände ungefär.

Snö också ja, idag igen.... .... ... ... ... .. .. .. . . . nu får den gärna försvinna, nu har över halva februari gått faktiskt!

Igår och idag.

Jag har lekt med flera vänner, eller fyra stycken, men jag spenderar inte så mycket tid med kompisar längre, så fyra stycken på två dagar är bra. Vi har bowlat, lekt charader, satt på fotöljer, boxats, spelat spel, ätit kinamat, shoppat och gått husesyn i det stora hela.

Roxy och jag bor grannar nu, det är bra!

Alla hjärtans dag!

Vi har inte firat så mycket ännu, nu ska vi laga lyxmiddag(ryggbiff, med sallad och café de paris-sås) och sen ska vi äta ostar och kex, och till det alkofri cider.

Jag vet inte vad vi ska göra under tiden vi äter allt, men det kanske blir till att spela spel eller titta på någon film... romantisk? Nja, jag vet inte.

Helgens kommentar.

-Har du piercat tungan eller har du alltid haft den?

-Ja, jag har alltid haft den, jag föddes så.

Snooooor!

Jag har pommes i näsan (alla som läser Zelda förstår garanterat, resten kanske är smarta nog att lista ut).

Igårnatt fick jag mitt presentkort, så nu ska jag vänta på min bra lön om två veckor och sen ska jag ner till New Yorker och shoppa loss! På tal om klädaffärer, tänk vad underbart att ha topshop i stan? Jag såg en klubb på facebook som heter "Vi som vill ha Zara i Uppsala" Eller liknande... men dom har ju skittråkiga kläder, JAG VILL INTE HA ZARA, GEMIG TOPSHOP! Fast å andra sidan så är det väl bra om dom tar hit tråkiga kläder och inte kul så slipper man vara fattig.

Om fem timmar börjar jag jobba... yey!

Ligger under täcket.

Börjar jobba om en och en halv timme. Det skulle kännts mycket mer okej om det varit ljummet och nästan ljust ute, om jag kunde cykla ner i shorts och en tunn långärmad... men man måste pälsa på sig och det är mörkt som natten, öh juste, det är natt, jag vill sova nu.

Jag är hostig.

Och det är jobbigt och jag hoppas att jag slutar hosta tills ikväll. 1337.

Jag åkte buss idag och var svår.

Så var det med det, sedan har jag städat lite också, eller plockat undan snarare, för om moderskapet kommer med hunden imorn så är det lika bra att städa efter.

En bild på dagens klädsel.



Och en bild på gullekatten.

Planer som inte fungerar.

Jag hade planerat den här dagen som så att jag skulle gå upp gyma med syster och sen röja undan lite här, men då min syster inte slutar förrän fyra och jag känner mig krasslig i halsen så hoppar jag över gymet helt. Ska plocka undan och ev städa lite här, sen kanske syster kommer hit ett litet tag och sen åker jag till Tony(där Grappe är) och hjälper honom med flyttpackning/-städning. 


Godnatt.


Oh, titta!

Ni har börjat hitta tillbaka!

Idag har vi varit hemma hos svärmor hela dagen lång alla barnen, och bakat och busat.


2009, inte hela, men ett urval(bilder hittade på Grappes dator).

Vi firade nyår i Bålsta

Vi fotograferade i snön.

Jag åkte till Tallin på sparesa med mamma och syster, hann med lite sips!

Vi åkte wakeboard med min bror hemma hos hans far.


Det är svårt det där med att fota snyggt.

Jag har varit vaken sedan klockan nio idag igen! Fast jag somnade typ vid åtta igår.



Och såhär är jag klädd idag.

Nya stövlar!!



I morse när jag tog på mig den här outfiten så tänkte jag att det skulle vara jävligt fint att ha ett par snygga stövlar till, tänkt och gjort.




Linkin park.

Barndomskärlek!

När jag var ett litet barn så fanns det ett band som hette Hybrid theory, jag älskade dem högt, de bytte namn till Linkin park, och jag slutade lyssna på dem för jag var lättpåverkad och någon som betydde mycket för mig sa att de var dåliga. Jag har två skivor av dem numera, hybrid theory och meteora, jag kan de låtarna baklänges och framlänges, trots att texterna är påhittat trassel för det mesta så gillar jag dem. De nya låtarna är inte så mycket i min smak däremot, men det är fina pojkar det där.

Hm, jag kommer inte ihåg vart jag såg den första gången, men jag gillar den.


Uppe med tuppen, typisch.

Hej, jag har varit vaken sedan 8.50, det är första gången på jag vet inte när som jag går upp så tidigt utan att behöva det. Det var en bra sak med att jobba längre igår, hade jag gått hem tidigare hade jag säkert sovit middag och varit vaken halva natten sen. Men istället stannade jag på jobbet och presterade så gott jag kunde hela dagen och gick och la mig i tid igår och kom upp i tid idag, dom sex timmarna jag förlorade igår får jag igen idag, så nu ska jag röja här, sen kommer C in till stan och leker, jag vet inte vad vi ska hitt på, men det blir roligt att leka med henne.

Åh, mina ögon faller ihop.

Sånt man får ta när man somnar klockan sex och ska upp till jobbet halv tio, att vara helt död efter nio timmars arbete klockan 23 är väl inte helt ologiskt, det jobbiga är att vi inte fått i oss någon middag än, men det löser sig, pasta med ostsås, mumma.

Och det är faktiskt inte mitt fel att jag jobbade natt onsdag till lördag och sen förväntas börja vid lunch på måndagen.

Nu är jag i alla fall ledig i två dagar, det var därför jag tackade ja till att jobba hela dagen trots den dåliga nattsömnen, ja plus det att jag behöver mina timmar.

Jag tycker om mitt jobb ändå, och mina arbetskamrater, jag får lite familjekänsla där.

Bra dag.

Dagen började faktiskt riktigt fint, jag tänker inte säga varför så ni får undra.

Sedan har det fortsatt (eller det beror väl på hur man ser på det hela, men jag tycker det har varit bra) jag fick jobba till 20 istället för 14, fick alltså 9 timmar istället för tre.
Johanna (bitr. chef) sa till mig en gång under dagen att jag skulle komma in på kontoret och titta på en sak, och jag tänkte typ "OMG VAD HAR JAG GJORT FEL??!!", men när jag kom in där så fick jag se en lapp på whiteboarden där det stod att jag vunnit januaris merförsäljningstävling och att jag skulle få ett presentkort, jippieyay(vilket också förklarade varför min andra jobbarkompis, Ida, grattade mig när hon började jobba och jag fattade noll, trodde hon pratade med någon annan)!

Nu är jag hemma, helt slut, hungrig som ett djur och kattfan går lös med tänder och klor på mina ben, så nu är det väl inte så jättebra, men det ska nog gå att styra.

Janie <3 hm divided.

Shoppade lite med C på hm igår och köpte den här fina kjolen, tröjan och strumpisarna är också från hm, men tidigare köp. Sen är jag nu också ägare till typ fem nya bas t-shirts i olika färger.


Haha!

Tove: Sjukt jobbigt, kärringen är ute.... och det är inte så att jag inte litar på henne, men jag litar inte på dem runt omkring.
Janie: Vaddå, kärringen? Din mamma?
Tove: Min fru!
Janie: Jahaaa, tjing "lampa tändes".

Gud, ibland känner jag mig så blond! Men såna där saker är väl kul också, jag kan väl inte hålla koll på allas sexualiteter heller!


Och nu till något annat (stulet från vart?), katten!

Jag tänkte att hon skulle få ett eget inlägg, för när jag tog kroppsbilder så stod jag först inne i badrummet, men då kom en liten kissemiss.

"Hej matte får jag också vara med?? Jag bara äääälskar att stå på handfatet när ni vill använda spegeln!"

"Ooooh, titta fint skåp, vad är det däär?"

"Får jag titta i skåpet?" (blundar pga blixt)

"Öppna snäälla!"

"Meh, taskigt! då ska jag öppna själv! Vänta bara!"

"Pilli pilli!"

Sen fick hon upp skåpet, då bar jag ut henne, hon börjar bli smartare och smartare det lilla skitdjuret, hon vet nämligen att det är därinne jag förvarar mina hårsnoddar eftersom hon stjäl dem annars.... hon är även bra på att öppna skafferiet där hennes mat står.... en gång bet hon upp en oöppnad torrfoderpåse också. Men söt är hon, ibland.


Beach 2010, före.

Eftersom jag inte har något bättre för mig i detta forum just nu och jag väljer själv vad det ska handla om här så ska ni få ta del av min träning just nu. Jag har inte lagt upp några speciella mål (mer än att försöka köra ett pass ungefär varannan dag så länge jag känner att det är kul och inte blir ett krav) just för att när jag gjorde det förut spårade det alltid ur och handlade mer om mat än träning. Den här gången är det bara träning och jag ska äta precis som vanligt (vilket inte heller varit så bra, men som sagt, vi ska till dietist snart och få kostråd).

Min mage, inte så stor egentligen, bara degig. Jag vill ha mer kontur på den, att det ska synas lite vart jag spenderat vintern.

En till bild där det kanske syns mer vad jag menar?

Jag tycker inte riktigt om att träna armarna, jag är rädd att se ut som värsta bodybuildern, men samtidigt är jag svag i dem, så ska köra lite på dem också, och ni ser ju att de börjat bli fettiga.

Benen, i hela mitt liv så har jag haft komplex för mina ben, på riktigt så kommer jag ihåg en gång då jag tänkte att mina lår var feta, vet ni hur gammal jag var? 6 år! Men nu tycker jag rätt mycket om dem, fina kurvor och de är lätta att träna (musklerna blir fint formade) så jag är inte så orolig för det i alla fall.

 

Sådär, om ett par månader blir det efter-bilder också. Det blev fint, det blev på riktigt ingen "försöka-se-smal-ut" pose här inte, snarare tvärtom, så det blir lättare med efterbilderna, haha. Däremot har jag inget på ryggen, men den ska också få sig en och annan omgång.


HEJ

Det var längesen, de har till och med hunnit möblera om lite här sedan sist ser jag. Egentligen har jag ingen lust att blogga nu heller. Idag på dagen ville jag jättemycket kluttra massa ordbajs i bloggen, men då gick det inte att logga in.

Men jag lever, jag jobbar, jag tränar (och fan vad jag känner mig snygg efter varje pass, på riktigt!), jag pussar på karl och katt samt försöker hålla ställningarna hemma.

Snart är det dags att söka till polishögskolan (om det blir av vill säga, jag pratar mycket och gör lite, men jag är så osäker på vad jag vill än).

Men nu ska jag kanske sova, har jobbat igårnatt, inatt och ska jobba både imorgon- och lördagnatt också. Det blir mycket nätter men man får mer tid på dagarna då.

RSS 2.0