Min bästa vän har blivit mormor!

Och den här veckan kan komma att bli jobbig då vi ska dela fyra pers på en ettochenhalva i rimbo.

O-ringsblogg m,m.


080721

17.45
Första dagen på o-ringen avklarad. Eller inte än, men första tävlingen iallafall. En bragd för lata lilla mig då det först var 1300 m till bussen, 3100 m (uppförsbacke) till starten och sedan ytterligare 5500 m orientering och sista 1300 tillbaka till stugan från bussen.
Har inte hänt så mycket häromkring ännu, alla bor så långt ifrån varandra så det är skittrist verkligen!
I'm stuck in this fcking cottage with my mommy.

Igår när vi åkte upp så höll vi på att krocka, jag tror inte att jag varit så rädd i hela mitt liv, eller nej, rädd är inte rätt ord, chockad kanske ? Det var en vääääldigt smal 90 väg, efter en inte alltför skarp kurva så kommer det en bil och åker i vår körbana, det var väldigt nära och gick så fort att man knappt ens hann reagera.

Ikväll kanske jag ska umgås med folk, ska se om jag får tag på några :P.

21.23
Och ett par timmar senare är dagen verkligen avklarad :). Nej, inga människor idag, men imorgon ska jag och Camilla leka på torget :D.
Hon hade tydligen slagit mig idag med en kvart, inte så förvånansvärt kanske :P, men någon sa att jag hade en bra placering. Själv vet jag inte, jag håller mig borta från resultaten.
Menmen, kvällen iallafall spenderades mest med tvn och även lite med mor.
Först var vi ner till torget i lindvallen och inhandlade solstolar. Det är ca en mil dit (!), i vanliga fall brukar dom flesta bo på en stor camping så kan man gå och hälsa på varandra, men inte iår nej.
Sen åt vi, jag tittade på tv,
sen hade Rånäs OK en liten "get together", sen tittade jag mera på tv och nu ska jag se serie eller film och sova :D.



Bilder från balkongen första dagen och Rånäsare i ring.

080723


10.29
Jag startar sent idag, 13.38 närmare bestämt. Så nu sitter jag ensam på hotellrummet och funderar på att klä på mig tävlingsdräkten och gå ut (dagens tc,tävlingscentrum, ligger precis utanför hotellet och det är jefla skönt).

Gårdagen spenderades mycket med Milla och Enköpingsborna, vi var först nere vid scenen tittade på svenne rubins och patrik isacsson, patrik sewger !
Sen var det prisutdelning till alla etappsegrare, Alexandra hade ju såklart vunnit, men hon har ju faen vunnit o-ringen totalt dom senaste fem åren så det har blivit mer som en vana än en kul överraskning att hon vinner.
Efter det var det dryghäng på torget (som måste vara det tråkigaste torg dom någonsin gjort,inga klätterväggar eller trampoliner eller någonting!) och sen åkte vi alla (utom Camilla som var tvungen att skjutsa några barn) hem till Jonte och tittade på kung fu panda och den var kul.
Justja, Jontes onda lillasyster KRAMADE mig igår när hon såg mig ! Hon är liksom ondska personifierad egentligen.

Nu ska jag klä på mig och gå ut och springa lite, tror vi har 5.8 km långt idag.

16.34

Jag har hunnit, hoppa på dom jättestora kuddarna, sprungit helseg och fått massage, asskönt !
Men Emma klagade på att mina ben var i stelaste laget och undrade om jag stretchat alls.
Konstigt ? Nej, inte efter dom här mördarbanorna.



En kudde grön, och en röd för dom mindre barnen skymtar bakom trädet,
målfållor från första och andra dagen, jag hade craft,
duschar med full insyn, lite bussköer.

080724


14.15
Yiiihaaa ! Idag sprang jag på tio min/km(55 min på 5.5 km, det efter att jag gått upp till toppen för det var en timmes kö till liften), och jag hade sprungit ännu fortare om jag inte bommat två kontroller.
I princip hela banan var lagd så man sprang uppe på kalfjället vilket var precis min melodi, för då kan man springa fort som fan och planera flera hundra meter framåt.
Jag var ca en kvart efter täten (två tjejer rankade mellan 200-300 i Sverige som anmält sig till lång istället för elit enbart för att få vinna, fult) plus att jag slog Camilla med tio minuter också som ett litet plus, men fan vad varmt det är!
Nu ska jag ut en stund igen och titta på folk, hur många som helst härute.

21.13
Sitter och pratar teflon med Grappe, har bowlat idag med Jonte, Jenny och mor, jag vann (första spelet) :).
Jippieyay !



Lite människor, låång backe, liftkö.



Me in tha springshnirt

Hemma igen.

Sista dagen var asvarm! 24 grader i skuggan kl nio, själv startade jag 10.00 i jaktstarten och hade en tjej 15 sek bakom mig, när jag fick definitionen så såg jag att jag hade åtta kontroller på 6 km (!), långsträckor enbart alltså, när man väl fick kartan i hand och sprang iväg så visade det sig att det var många halvlånga sträckor och en som var ca 2,5 km lång! Jag klarade mig ganska bra trots värmen och mycket gång, lite små krux i början pga värmen, MEN långsträckan gick jag rakt på och fick en klockren spik! Var så glad att jag studsade därifrån och ner till nästa kontroll, när jag kom in i mål var jag lite missnöjd, hur kunde jag varit ute 79,57 min på 6 km ?! Tittade på resultatlistan och såg att hon som vann bara hade knappt tio min bättre :o, totalt 37 av 70 otränad, så jag är nöjd. Det vände med Emmas mirakelmassage :P .
Allt som allt så är jag nöjd med o-ringen tävlingarna, saknade tätheten som brukar vara då alla bor tillsammans på en lerig camping och man bara kan gå över och hälsa på folk, men men, nästa år.
Efter o-ringen åkte vi till mormor träffade gammelmormor nu också, känns skönt att göra det lite ibland nu när hon börjar bli så gammal.
Igår åkte vi hem och sen åkte Grappe, jag, Mickis och Patrik och badade, efter det inhandlade vi ett wii, så just nu håller jag på att bli mördad för Grappe spelar wii sports, har precis fått ett slag i huvudet, så kanske ska vara med och leka istället för att bli misshandlad :P.

hejjs



Vildmarken calling!

Jag åkte ner till c-orten för att träffa folk, men då dom inte kommit hit ännu så har jag köpt mig lite internet sålänge (urskta om vissa bokstäver saknas, men dom hä knapparna är jättetröga). Tävlandet går ok (tror jag, har ite tittat på resultaten xD) men mina ben är som spagetti. Ikväll ska vi hoppa på jätte kuddarna !

hej från semestern !


Imorgonbitti due

Då ska jag åka till o-ringen, det ska bli rackarns kul tror jag. Annars har jag så ont i huvudet hela tiden, så någon dag snart måste jag gå och prata med någon person som kan förstå varför, Grappe tror att det är stress...Hursom, dagen kommer bestå av packning samt en liten skvätt bio.... sen kommer bloggen vara torr ett tag.

Sensation black

Nu är jag hemma, liggandes i en ytterst obekväm ställning i en enormt skön säng.

Innan jag ska gå till tvättstugan tänkte jag publicera inlägget om Sensation black, men då nästan allting, utom det jag tänkte censurera eftersom det sades i förtroende syskon emellan, är ovesäntligt just nu så slutar det nu med att det enda som är kvar av det gamla inlägget är klippet :P.
Vill iallafall säga att det verkar, eftersom jag inte varit där så kan det ju inte vara mer än "verkar", som en grymt kul ravefest och jag SKA dit någon gång i mitt liv. Pratas om att dom ska dit nästa år igen så det kanske blir möjligt snarare än jag tror :P.



Från Amsterdam arena


Saker som jag inte skrev när jag var så saklig.

Det finns en tant på jobbet som jag vill ha som mormor, eller, nu ska jag inte säga hellre än min mormor, för hon är ju ändå mormor, men man kan kanske ha en extramormor?

Celtic Cross är JÄVLIGT bra, ska lägga in ett klipp med dom också sen.

Idag när jag kom ut från cafét efter en liten matpaus så satt det en näbbmus under gräsklipparen och åt på en mask, men jag var för seg med att ta fram kameran så den hann se mig och kila vidare, det var synd.

Jag har tänkt massor, och jag ser ganska ljust på framtiden även fast jag varit en deppråtta, jag kanske har kommit på att jag KAN faktiskt välja själv nu vad jag vill göra med mitt liv och att jag fortfarande är ung så livet är inte slut än:).

Jag tänker inte träna inför femdagars, det är försent att börja nu.

Fabis förlåt !

Jag vet att jag inte uppdaterat så bra, men jag har inte orkat, så här har veckan sett ut för att vara dryg.

Måndag (iofs uppdaterade jag då, men bara tråkigt inlägg).
 04.00-04.45
Vaknade, åt frukost segade mig, gick till jobbet.
05.00-10.30
Jobba,jobba,jobba på tvätten.
10.30-15.00
Gick hem till bror, sov en stund, pratade med honom om black sensation som han precis kommit hem från på natten(och som jag kommer skriva lite mer om imorgon), hämtade min telefon, åkte buss.
15.15-17.30 ca
Höll lillasyster sällskap på cafét (lyckades få henne att jobba ett par dagar åt mig i veckan).
17.30-18.30
Klippte driving rangen på golfen.
18.30-någon gång runt tiotiden
Duschade, åt, pratade med mina föräldrar och sov.
Tisdag
04.00-04.30
Vaknade, åt, började åka moppe mot Rimbo.
05.00-10.30
Jobba ja.
10.30-18.00
Åka moppe hem till paeronen, bråka med mamma, hänga med Josse på cafét, fixa låtar på telefonen, försöka skriva blogginlägg (men då dom har ett idiotiskt virusprogram här som gör att man inte kan lägga in youtube-klipp på bloggen sparade jag det inlägget till imorgon), åka till Josse.
18.00-22.30
Övningsköra med pappan, äta pizza, övningsköra mera till Norrtälje och tillbaka, msn telefon, sova.
Onsdag
Morgonen som vanligt.
11.00-18.00
Jobba på cafét, dricka MASSOR med kaffe.
18.00-ca tio...
Övningsköra till Uppsala med BÅDA mina föräldrar i bilen O_o, gräsklippare på bauhaus (och in i luckan på passaten xD), åka å käka donk, träffa Grappebabe och vara hemma en liten stund, åka tillbaka.
Idag
Samma, jobb på tvätt jobb på café/klippa och sen är det nu.


Jag förstår inte hur busschaufförerna kunde skriva kontrakt om elvatimmarspass dock, jag menar vad tänker dom med? Visst är det väl bättre än förut om dom jobbat längre pass då, men elva timmar borde ju ändå vara sjukt trafikfarligt.

SCHLIDE !

Idag var jag och hämtade ut min studentpresent, den fenomenala Nokia 6500 Slide ! Jag är så kär så kär i denna lilla leksak, den har allt och lite till(iallafall allt och mer än vad jag begär), jag och syster upptäckte ex idag att nu har båda telefoner som man kan ringa videosamtal på :D.


Nu är jag i Rimbo

Sitter i min brors lägenhet på hans dator, kanske får skit för det sen eftersom han är lite mittochdittare, men whatevvah. Funderar på att gå och sova mig lite, har varit en relativt produktiv idag trots allt och jag har tränat dagens backstarter/parkering, det gick bra så jag är ganska nöjd :). sovgott

Varför ...

  • ..uppdaterar ingen sin blogg?
  • ..känner jag mig så rastlös?
  • ..har jag inte börjat träna till femdagars än?
  • ..har jag ingen katt som är lika trevlig som grannens?
  • ..ställer jag så dumma frågor? 
Om en kvart går bussen då, men jag ska vara positiv, jag kan vara positiv... eller? Jag vet inte, det känns mörkt.
Förlåt att jag är ett jefla neggo och jättetråkig, men jag vill leva.

So much to do and no time to do it...

Det är ju sommar för sjutton! Jag låg och tänkte inatt på vad jag vill göra på sommaren, bada och vila, ha semester och vila, grilla och vila, leka med mina småkusiner och kanske vila lite, titta på kattungar och leka i höet... sådant som man gjorde som barn.
Istället sitter jag nu här och tänker på att jag ska packa ihop och åka ut på landet för en veckas fullt arbete, sen åker jag hem på fredag, tvättar, packar och åker till o-ringen på söndag (iofs kul, men en hel vecka tillsammans med min mor kan vara påfrestande, dessutom ser hon det som en semester, men jag tycker inte att det är semester att springa 6-7 km/dag i fjällen), efter o-ringen blir det till att åka hem tvätta och packa om igen, sen ska jag jobba i tre veckor i streck O_o(Nu kanske ni inte tycker att "jobba tre veckor i sträck" kan vara så farligt, men jag börjar kvart i fem på morgonen och kan då inte bo hemma utan måste bo antingen hos mina föräldrar eller hos min bror dom tre veckorna, det är pain). Efter det är sommaren slut och jag ska tillbaka till skolan, även fast jag lägger upp ett individuellt schema iår och inte behöver göra mer än ett par inlämningsuppgifter och nationella i svenska som jag totalt sket i i våras så känns det inte kul, jag gillar inte skolan.

Fula gråa blogg !

Varför gjorde jag den grå? Vet inte, ha något att klaga på?
Nejmen jag ville göra fint, men orkade inte hela vägen, det är jobbigt att göra om, men det gamla gröna var finare, ska nog göra ljust fint och grönt snart igen, men orkar inte ändra om en gång till idag.

Hur kan dessa underbara ljud undgått mig ?


_ _ _ _ _ _ _ _ -Tripp

Gissa ordet :P, inte så svårt kanske om jag säger att min orienteringskompis och f.d. parallellklassis Jesper gjort en hemsida där han lägger upp bilder från olika diverse orienteringsevenemang, och jag hittade massa roliga bilder från mitt bästa femdagars :D. Så nu blire kort due (alla bilder är lånade från o-shot.se, för att vara tydlig) .



Fotografen själv i all ära


Första dagen klättrade jag vägg, som vanligt, kolla hur mycket spö killen till höger får :P.


jag och Jonte, jag och Jontes söta men onda lillasyster Angelica, jag ensam

På milkostafetten
(en tävling där alla Sveriges fyra bästa ungdomar från varje distrikt mellan 0-16 år tävlar mot varandra,
Uppland kom trea om jag inte minns fel)



Andra etappen, jag är jättekoncentrerad :P,
sprang faktiskt elitklass det året D18elit (Damer 18 år elit),
placeringen var inte så bra dock :P



Sen fick jag några Rånäs:are på rygg, hur kunde jag få det?



"Vart är hon?"



"Här är jag mamma, 4000 m upp i luften"
(den lilla pricken som säkerligen bara ser ut som lite damm på skärmen)



Lite närmare och perfekt landning(vi ramlade inte iallafall).
Kolla in min schnygga outfit, senaste mode i USA sa dom, jag tror dom ljög.
Han jag hoppade med körde på flipflops med gummisnoddar mellan stor-& pektån xD



Och en avslutande bild, taktiksnack med en tränare från klubben
efter sista etappen.



Allt det det där plus bad, cykelturer, pokerturneringar, go-kart cup och en sjuhelsikes fest på Alfta dansbana hanns med, det var mitt bästa o-ringen :).



Pissi

Jag fick sluta tidigare idag, YEA ! Så nu ska jag passa på att öva lite backstarter, vid åttatiden ska jag dra mig hem till Lilla C på "slumber party" (eller för att vi ska jobba tillsammans imorgon så hon erbjöd mig att låna hennes dotters säng en natt).

Hejsålänge

FIFAEN!

Det stinker axe här, jag hatar axe, hoppas getingarna dör.

Lite sen uppdatering efter helgen nu.

Fredag:

Grappe, Patrik, Mickis och Lillis kom förbi cafét, jag tvingade ut dom på en runda fotbollsgolf så jag skulle kunna städa undan och stänga cafét då klockan redan var efter sex och det egentligen ska stänga då. När jag börjat städa kom en finurlig typ insmygandes och skrämde mig, men det var ju bara harmlösa Svante och hans hund Foxy (?), dom gick också ner på banan.

Efter jag städat klart och dom spelat klart åkte vi hem till mina föräldrar med kassan och hämtade lite badkläder/handdukar. Sen bar det av långt som tusan ut i skogen till Rånäsbadet för en avsvalkning efter den långa, varma dagen... mitt andra bad i sjö i år. Kottkrig, hundsim och skrämda barn senare bestämde vi oss för att vi skulle grilla och åkte viare till Rimbo för att fixa tillbehör.

Då alla och verkligen ALLA affärer utom lilla Stinsen-handlarn (en turkkiosk-liknande liten affär vid "centrum") var stängda så bestämde vi oss för att gå på pizzeria istället, det blev Rimboträffen, innestället numero uno för fjortisar, alkisar och knarkare (alltså Rimbos befolkning). Där åt vi oss alla mätta och glada, sen stod vi och pussades på parkeringen :).

Efteråt blev det film hemma hos mina föräldrar, Greenstreet hooligans stod för underhållningen, jag tycker iallafall att den är ganska så bra, lätt men inte för fjortis.


På väg upp till Stinsen och min systeryster vars pojkvän bor bredvid.



A little bit of kissing at the parking lot


Lördag&Söndag:

Inte mycket faktiskt, trodde jag gjorde mer, jobbade på cafét, pussade på Grappelito och tittade på film.

Sen måste jag tillägga lite roliga saker från idag:

För det första har jag sett en riktigt bra liten reklamannons



men när jag tryckte på länken så var det samma minska-i-vikt-hets som överallt annars, men en liten bit har dom iallafall kommit när dom ger den här reklamen.

Sen läste jag min brorsas polares blogg (han som åkte ner tillsammans med bror till Nya Zeeland). Där såg jag detta xD, det finns även annan diverse kul läsning där för er som vill se hur livet för en fattig man på Nya Zeeland går till.

Nuså, är jag klar med bloggandet för dagen, ska ut på landet imorgon och blir eventuellt fast där pga busstrejk snart igen. Får se.

Hejjs

Någon gång i framtiden...

Då ska jag ha en katt som är precis lika duktig som den här tjockiskissen



:D

Eeeek !

Jag har bokat uppkörning, den 1a september kl 10.00... så om åtta veckor så är det möjligt att jag lagligt får köra själv. Hoppelihoppas !

VÅTMARK!

Jadå, mina två lediga dagar var det. Jag vaknade klockan tio imorse av att min syster ringer och undrar vart nycklarna till cafét är. "Shit" tänkte jag och sprang upp, jahadå, jag hade tagit med mig nycklarna hem såklart. Dom hittade tydligen extranyckel ändå och öppnade cafét även fast det är skitväder. Men så var det massa bråk hemma osv. så en timme senare ringer pappa och säger att jag måste "sätta dig på första bästa buss och åka ut med nycklarna." ... Älsklingen ringde svärmor och hon ställde upp på övningskörning ut på landet, som tur var. Där var det krig och usch, och dålig karma, jag ville hem. Blev inte mycket vila och lugnt idag då eftersom mina föräldrar har ringt/smsat en miljard gånger.... jag blir så trött.

Imorgon då? Min andra lediga dag, eller? Nej, då måste jag jobba för min syster har fått ett möte som hon måste på... livet S U G E R ... Så nu blev det EN ledig dag mitt i veckan, på onsdag... men då ska förmodligen Grappes morbror och mormor komma förbi, kan bli kul att få träffa hans släkt mer för den delen, men jag är så trött nu, nästa vecka så ska jag jobba 13 timmar om dagen, eller 12½, men med ca en halvtimmes resväg mellan jobben. Klagaklagaklaga.... varför kan det inte finnas fler människor och skjuta över ansvar på, jag vill inte ha ansvar nu, jag har ju sommarlov FFS ! Eller ? Borde man inte få ta sommarlov efter studenten också, man kanske behöver lite ledigt ?

Yo... eller ngt ?

Förlåt för dålig uppdatering, jobb, bott hos föräldrar, spenderat all ledig tid med älsklingen då han offrade sig och åkte ut på landet för att vara med mig. Skriver imorgon när jag har hela dagen ledig och allt som är inbokat är att packa upp väskorna från veckan som varit samt inhandla lite mat :).

Kissekatter, Kurtan och Zebraränder...

Igårnatt drömde jag att jag var på konsert, det var härligt, bara det att jag trodde jag var på en Cocksparrer-spelning men "Come as you are" spelades i högtalarna :o. Hursom så vaknade jag och märkte att dom spelade Nirvana på bandit som jag haft igång hela natten, så då var det väl inte så oförklarligt att den låten smugit sig in i mitt huvud.

Och snart ska jag gå och jobba, jag är randig som en fisk på benen för jag klippte gräs igår och blev mer eller mindre brun på olika delar av kroppen, så jag är en jättesöt zebra :).

Men nu ska jag nog gå och pussa på bebisarna igen, dom är så söta, man får liksom aldrig nog av att titta på dom, och då har dom inte nått någon rolig ålder än ens.


Cogito, ergo sum

Ja, mycket tänker jag, men lite finns jag nog.
Dagdrömmer mig bort till saker jag vill göra och platser jag vill vara på, tänker på personer jag saknar och på dom som betyder mycket för mig just nu.

Det jobbiga är att om jag tänkt på en sak, kan tom. varit ett bra tag, och börjar fundera på något annat så försvinner ofta det första ur huvudet. Undrar om jag egentligen har ett geni liggandes inuti mig som bara sover litegrann, eller är halvt?

Jag är ju så rackarns tankspridd, fråga bara ex. stackars älskade Grappe, vars saker jag lägger undan för dom är i vägen för mig och sen när han frågar var något ligger så snäser jag "där du har lagt det", haha, tills jag kommer på att jag lagt undan det själv xD, för att inte tala om hur ofta jag tappar bort nycklarna, jag bara lägger ifrån mig utan att tänka på. 
Min käre vän Fabian har också fått smaka på vims, hur ofta har jag inte tänkt att jag ska ta med mig något från/till skolan, ex. en bok eller en penna för att prata småsaker, och sedan glömt? Eller när jag tappade bort mitt pass och han fick skulden (det hittade jag däremot dagen efter på en liten gräsplätt utanför willys, hade bara tappat det), för att inte tala om att stå och prata i telefon och tänka "vartfan har jag lagt mobilen" tills man ser i spegeln att man faktiskt har den mot örat. Jadu, jag blir nog aldrig klok på mig själv.

Förlåt för jag är vimsig.

Haha

Det första jag ser när jag kommer hem till mina paeron efter jobbet och sätter mig vid datorn är denna lilla monolog skriven i ett msn-fönster:

Fabian | Fabis won Slem Slusk säger:

upptagen?

Fabian | Fabis won Slem Slusk säger:

"ja fabis! låt mig va!"

Fabian | Fabis won Slem Slusk säger:

ok

lite kul.

Annars då? Idag har jag målat ätit godis och lekt med golfbollar, sådant som jag brukar göra på mitt jobb, gjort maclor till ett gäng motorcyklister som skulle komma och hälsa på också, varit rätt så softish hela dagen.
Det sköna med att vara på cafét är att man är ute nästan hela tiden, det gillar jag, fyra tummar upp.


Idag är imorgon igår.

Igår började dagen stress och hets pga. busstrejken då. Men det löste sig då min faster lovade att skjutsa oss ut från staden bara vi , som vi lovat jag och min syster, tog vår kusin på en liten tur runt uppsala så hon fick titta i affärer, det var micket misigt. Tyvärr köpte jag inget mer än en försenad födelsedags-present till lillasyster som hon valde ut själv, ett par jättegröna pumps med stilettklackar och peep-toe, fina. Kusin däremot shoppade på, en jättesöt bikini som hade en gul grund med rosa blommor på, en kjol som var brun och vit med blommönster, som jag också kunde tänka mig att använda som strandkjol om den varit lite större än strl 140, sist men inte minst köpte hon två par ankel strumpor, ett par randiga och ett par med körsbärsmönster på. Hon var inte besviken igår inte, och inte jag heller, jag fick umgås lite med henne och min syster och hann till jobbet i tid iallafall.



Josefin och Sandra på väg till pressbyrån och glass.

Efter jobbet gick jag till Cissilini, hon "umgicks" med hennes bror som var på besök från Kina, men han satt mest och spelade dataspel med Henkan. På tvn gick krambjörnarna för fullt och hade tydligen gjort det i tre dagar, stackarna måste vara helt hjärntvättade xD. Sedan blåste vi lite "bullbblor" som Julia sa och jag tittade lite på bilder från deras nya lya som dom ev. får tillgång till om 1½-2 månader ifall dom vinner budgivningen, som dom hittills är själva på. Cissi stängde av tvn och krokodiltårarna kom fram, stackars barn. Haha. Det var trevligt, länesedan jag träffade lilla C.

Sen bar det av hem till Filip (och Josse), syster ville att jag skulle se deras nya säng, som var precis samma lika som våran, fast utan lådor :P. Moppe därifrån med tom tank, men jag klarade mig, sen mat och internätet och sova.

Idag har jag

Inte gjort någonting, tog kort på ännu en present från bror för han ville se hur den satt.



Ännu ett plagg sänt från Nya Zeeland, en tröja, den va najjs, lite stor bara.

Sen har jag tittat på bebisarna, och om inte alla blir tingade så kanske en av de fem får flytta hem till oss sen... kanske iallafall :).



Theobebis :P

HEJ PASTEJ !

Dagen löste sig, trots allt

Nu sitter jag här och är patetisk hemma hos mina föräldrar på landet och vill ha kontakt med omvärlden xD.
Imorgondagen kommer jag uppdatera vad som skett idag, för jag tänkte även lägga in en bild eller två på vad som hänt och på vad som kanske kan komma att bo hemma hos oss sen :D. Så stå ut till imorgon förmiddag.

tjolahopp.

BUSSTREJK ! WTF ?!

Ok, jag är HELT beroende av bussarna, men nu har jävla sl fått för sig att dom ska strejka ! Och jag som åker buss från Uppsala till Gottröra/Rimbo nästan varje dag blir ju lidande såklart ! Dom har skurit ner mina bussturer så det går ca åtta bussar/dag, och då räknar jag med BÅDA HÅLLEN och inte bara åt ena. ex. jag börjar jobba klockan 14.00 idag, och den enda bussen som går innan dess går 13.55... kan bli liiite problem. (!!!)

Flera dagar tillbaka

Fredag:

Jag åkte ut till Gottröra för att klippa golfbanan på morgonen, var där ca 10. Det var glassande sol och jag tänkte att jag kunde bli lite brun och ha tubtop på mig, visst blev jag brun, jättebrun, men det gjorde ont de första två dagarna :P.

På eftermiddagen gick jag hem till mina föräldrar och fixade mig iordning, sen kom världens bästa helgbarn Staffan och eftersom mina paeron hade fullt upp med att köra hö så fick jag vara barnvakt och hoppa studsmatta med den lille "pusungen"  som han säger :).

Sen kom Jesper med Annelie och  Sandra för att hämta upp mig och åka till våran gamla  skola  på klassfest :D. När jag kom dit så kändes det så bra, där satt människor som jag gått i samma klass som mellan lekis och sexan. Även fast vissa av oss inte pratat eller setts på flera år så kändes det naturligt och lätt att vara med dom, bara att alla hade blivit mer vuxna av sig. Vi grillade mer eller mindre goda saker (hrm, svarta korvar tillhör "mindre goda" kategorin), tittade in den gamla skolan, pratade om vad som hänt oss sen sexan och vad vi gör just nu och bara hade kul, skrattade och umgicks. Vid tvåtiden var det dags för mig att bege mig hemåt och sova, så vi började gå jag och Johan som skulle åt samma håll. Var hemma vid 4.37 xD. Har tyvärr inga bilder, hade jag haft det kunde dom säga allt, men bilder finns på  johanafnartuna.blogg.se, då jag glömde kameran dum som jag är... även fast jag kom ihåg laddaren.

Lördag:

Vaknade av att mamma och Staffan kom ner i gästrummet där jag brukar sova när jag är där, lite av mitt rum nuförtiden känns det som :P. "Klockan är kvart i elva." Sa mor min, så jag masade mig upp och till jobbet, var helt död hela tiden så fick gå vid halv tre fast jag skulle slutat sex. Puh!

Jag åkte hem till Grappe för vi skulle kattvakta hans systers katter, men först blev det pizza (ja, det var där "TJOCKIS"-incidenten hände). Vi umgicks ett litet tag med katterna där och sen åkte vi hem och sov, tro det eller ej men Grappe också.


Celinas fina katter på balkongen och tittar på utsikten (dom verkade dock vana med att bli fotade då dom direkt när dom hörde att jag satte igång kameran vände sig om och posade).

Söndag:

Jobb hela dagen från 12-18, plus att det tar ett tag att åka buss. Rätt så schysst, mycket folk på cafét trots halvdåligt väder. Målade skyltar och städade. Körde med pappa på eftermiddagen, gick relativt bra, boka uppkörning snart kanske?

Måndag:

Idag har jag städat, tvättat och kört på körskola. Inte mycket spännande alltså. Men tänkte att jag skulle visa lite hur jag bor, också tråkigt kanske? Vad bryr jag mig? Jag tycker det är fint och vill dela med mig.

 

Vårat kök

 


Matplatsen



The master bedroom



Minibadrummet som är för litet för att fotas



Hallen



Och sist men störst, vardagsrummet :D, med Grappe och allt på plats xD.



Synes.

RSS 2.0