Maskerat kedjebrev.

Jag har blivit utmanad av Celina: "De regler som gäller är: Länka till den person som har utmanat dig och glöm inte att lägga in dessa regler i inlägget. Berätta sju saker om dig själv, både alldagliga och oväntade. Utmana sju personer i slutet av inlägget genom att nämna deras namn och länka till deras sidor. Låt dessa personer få veta att de har blivit utmanade genom att lämna en kommentar på deras bloggar."

1. Jag är barnsligt förtjust i siffror, exempelvis om man tankar och det hamnar på ett jämt hundratal när tanken är full så blir jag helt lyrisk (trots att jag då är några hundra kronor fattigare), ett annat exempel var att jag hade nummerlappen 800 på mitt första UngdomsSM, väldigt symboliskt eller som när mitt skåpsnummer var 555 i ettan på gymnasiet, jag njöt varje dag (ja, inte av att gå på gymnasiet utan att jag fått en sån fin sifferkombination på mitt skåp).

2.
Jag har grymt bra koll på kost och träning eftersom det fascinerar mig, jag vet vad man ska äta i vilket syfte och hur man ska göra för att träna upp sig på bästa sätt. I teorin, när det kommer till praktik så är jag väldigt dålig på det.

3. En gång bröt jag armen på en kille. Vi är fortfarande vänner. Han tycker att det är ett kul minne och det är sant, han kommer aldrig glömma mig.

4. Mitt bästa klimat är hetta, jag tror det är bevisat till och med. För något år sedan när jag var ung nog att springa Distriktsmatchen så kom jag tvåa trots att det var sjukligt varmt ute. Upplands orienteringsförbund blev nog sura eftersom jag var andra reserv (!) och mina poäng inte räknades såvida inte två andra ordinarie bröt benen eller så ute i skogen. Jag har för mig att reglerna ändrades just på grund av det (så reserverna räknas om dom kommer bättre placerat än ordinarie). Sen kan man ju titta på resultatet från sista deltävlingen av o-ringen i somras för att få färskt bevis. Jag tänker bättre i värme helt enkelt.

5. Jag ser inte upp märkvärt till kända personer, såsom filmstjärnor och tv-kändisar. Jag anser att dom är överbetalda och tar för mycket plats. Mina idoler finns ibland oss (som jag också skrivit förut), dom som går att ta på. Kanske för att dom vågat chansa, för att dom sagt något smart eller för att dom hjälpt mig när jag har haft det jobbigt (buhu buhu synd om mig, jag är EMå... typ, det är inte synd om mig, alla har livskriser).

6. När jag var barn blev jag sexuellt ofredad. Det är dagens hemlis, något jag sagt till enbart tre människor vad jag vet. Kanske inte något man ska skriva här? Äsch, personen som ofredade mig var ett barn själv och han förstod nog inte riktigt att det var fel. Shit happens, närmare än ni tror.

7. Min vision i livet är att leva hårt (utbilda mig till brandman eller något annat fysiskt och psykiskt krävande yrke), för att sedan dra mig tillbaka och bli en tjock bullmamma som bakar kakor och bullar till alla som vill ha.

Jag utmanar Josse, Johan, Cissi, Sandra, Espen, Sofie och Fabis... Jag tycker ju egentligen att sånt här är sjukt jobbigt, men man måste väl anta en utmaning? Så lycka till hörrni.

Kommentarer
Postat av: celina

Men vilka otroligt spännande grejer! Iiii! Rolig lek! :D

2008-11-26 @ 11:53:46
URL: http://celina.blogg.se/
Postat av: Janie

Ja, och tänk, att när man väl började spåna så fanns det egentligen mycket att säga. Men dom sakerna kan ju få bli egna små inlägg senare istället. :)

2008-11-26 @ 12:47:15
URL: http://janienystrom.blogg.se/
Postat av: Joehäään

jag vägrar kedjebrev. jag kanska bara skriver massa om mig sen... massa, massa om mig, men jag vägrar falla för kedjebrev.

2008-11-26 @ 13:44:51
URL: http://johanafnartuna.blogg.se/
Postat av: celina

Men Joehäään, du kan ju alltid ge fan i att skicka det vidare. Då har du fått göra det roliga och kan strunta i det tråkiga med ...kedjebrev. Ja! Smart! Ja!

2008-11-26 @ 16:14:37
URL: http://celina.blogg.se/
Postat av: Janie

Jadu fucker, Celina har en poäng där. Om du ändå ska skriva massa roliga fakta om dig själv så är det här ett bra tillfälle att ta till vara jöh.

2008-11-26 @ 17:00:13
URL: http://janienystrom.blogg.se/
Postat av: celina

Jani, förresten. Jag misstänker att inte heller du fattar vem det är jag har ritat av här: http://celina.blogg.se/2008/november/celina-ritar.html eftersom du inte har reagerat... Martin tyckte inte att det var alls likt, medan mamma tyckte att det nog fanns vissa likheter. Särskilt om man håller för hakan.

2008-11-26 @ 17:02:15
URL: http://celina.blogg.se/
Postat av: Fabis

Utmanad! Okej då. Du blir väll aldrig nöjd om jag inte skriver sju saker om mig själv…

2008-11-27 @ 00:12:03
URL: http://fabiannystrom.blogg.se/
Postat av: Janie

Haha, näj.

2008-11-27 @ 01:05:13
URL: http://janienystrom.blogg.se/
Postat av: Fabis

Har ser man nar man sitter i skolan ar att du skriver pa min blogg men inte loggar du in pa msn inte! Betch!

2008-11-27 @ 12:54:47
URL: http://fabiannystrom.blogg.se/
Postat av: Janie

Nej, jag var på väg till hufvudstaden.

2008-11-27 @ 18:57:59
URL: http://janienystrom.blogg.se/
Postat av: Fabis

Mhmm…

2008-11-27 @ 19:59:05
URL: http://fabiannystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0