Jak er klatt parn!

För jag har fått löneförhöjning! 101,77 kr/h utan ob. Wie!
Va? Är det fult att prata om sin privatekonomi? Ja, jag har hört det, men det skiter jag i! Vad är det som är så fel? Jag förstår inte hemlighetsmakeriet.

Nästa vecka ska damerna från Nyströmsfamiljen ut på julklappsresa, och jag laddar upp med jobb så jag är helt slutkörd innan..... det är en jättebra idé!

Nu ska jag kanske sova, jag blev precis lovad semla och te imorgon..... kan man tacka nej?


Kommentarer
Postat av: Cissilini

höhö, vem kan det ha varit som bjöd på semla mån tro? :-P Schysst att du fick löne höjnining! jag undrade för någon dag sen om du hade fått det nu, tyckte att du borde det och ja se där! :-D Nu är vi på samma nivå du å jag tvättisen!

2009-02-06 @ 19:01:55
Postat av: Janie

Ja :D, men lyckan va kort, och det beror på fittiga Ingrid, men det ska hon få äta upp på måndag.... För "ordinarie anställda" sköter sig inte så bra själv nej. Jag och Sandra gjorde INGET fel förutom att vi inte hann sortera hennes tvätt så hon stannade bandet hela tiden, då gick hon och klagade på oss..... hon och Shabbir stod å bråkade om vems tur det va att stå vid rockarna så det slutade med att båda va för envisa för att gå därifrån, jag fick sköta lakan och filtar själv dom första fem minuterna av ett pass, blev förbannad och stannade å sa "MEN NI KAN INTE STÅ DÄRBORTA BÅDA TVÅ!" Ingrid svarar "Meh, jag ska stå här." Felet va att Shabbir också skulle stå där, det blev fel när vi bytte från tre till två på ljusbordet, och Shabbir stod där redan när hon kom upp på bandet, kunde hon inte bara ställt sig vid filtarna då? Jävla fittkärring!

2009-02-07 @ 12:46:34
URL: http://janienystrom.blogg.se/
Postat av: Johan

nej, skryt om ditt påök, det skulle jag göra och nej man kan inte tacka nej till semla och te, det går bara inte.

2009-02-07 @ 12:59:05
URL: http://johanafnartuna.blogg.se/
Postat av: Janie

Semlan var jättegod förresten, tack C, och Johan du skulle ha fått smaka.

2009-02-08 @ 04:04:22
URL: http://janienystrom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0