Folk är dumma i huvudet.

Jag läste barnartikeln i aftonbladets wendela (där C förövrigt hade skrivit då den handlade om unga föräldrar), blev så trött på alla kommentarer. Bla bla bla, ordnad ekonomi, bla bla bla, utbildning, arbetslivserfarenhet, res- och busliv osv osv.... hur gammal skulle man då vara innan man ens fick tänka tanken på barn sa ni? 35-40? Ja juste, för ett par- trehundra år sen dog man i den åldern. En kvinnas kropp är inte gjord för att föda så sent! Det blir fel... inte för jag har något emot mongisar och dylikt, de är urgulliga, men det finns ju de människor (inte i sverige ännu, men i ex danmark) som gör abort för att det blev något genetiskt fel.

Horor.

Jag vill ha barn snart, innan 25 i alla fall (Grappe också, fast han vill helst ha nu på en gång och så vill han helt hoppa över bebis-stadiet). Känner man sig som en kvinna nog att klara uppgiften så go for it! Sen kan det vara bra att ha lite stöd runtomkring också. Och juste, varför just fokus på "unga mammor"  hela tiden? Varför inte titta till våra "unga pappor" ibland.... jag menar de unga mammorna brukar ju faktiskt få stå sitt kast hur eller hur om de behåller eller upptäcker ett barn för sent, medans papporna bara kan säga "Näe, men jag vill nog inte ha mitt barn".

Gör som ni vill, precis som alla andra.

Kommentarer
Postat av: amanda

man betsämmer ju själv när man vill skaffa barn

2009-12-04 @ 02:18:17
URL: http://dotteralberta.blogg.se/
Postat av: Janie

Det var lite så jag menade, även fast det kanske verkar på texten som jag föraktar äldre föräldrar. Det gör jag absolut inte, jag tycker bara det är knäppt att det är normen och att men är en "ung förälder" om man får barn vid 20, vilket var helt normalt bara för ett par decennier sedan.

2009-12-04 @ 13:38:34
URL: http://janienystrom.blogg.se/
Postat av: C

Jag är kändis, höhö

2009-12-10 @ 21:17:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0